Gość: AMG IP: *.zgora.dialog.net.pl 01.12.03, 15:24 Jaki jest najlepszy program do otwierania plików JPG BMP itd.gdzie moge go znalezc w necie poradzcie mi jakiś darmowy do ściągniecia. Z góry dzięki. Link Zgłoś Obserwuj wątek
fugazzi Re: Program do plików JPG 01.12.03, 15:27 Gość portalu: AMG napisał(a): > Jaki jest najlepszy program do otwierania plików JPG BMP itd.gdzie moge go > znalezc w necie poradzcie mi jakiś darmowy do ściągniecia. Z góry dzięki. Np. IrfanView. www.irfanview.com/ Pozdrawiam, Fugazzi... Link Zgłoś
tygrysek998 Re: Program do plików JPG 01.12.03, 21:22 Ja polecilbym ci program ACDsee i jezeli masz KAZE to mozesz sobie go sciagnac razem z serialem. A programik ten obsluguje naprawde duso formatow i jest fajny :) Link Zgłoś
Gość: deszczwtwarz Re: Program do plików JPG IP: *.lanet.wroc.pl 01.12.03, 23:48 Fugazzi podac ci przykład naprawde dobrego programu z polską wersją. www.komputerswiat.pl - pod tym adresem masz kopalnie różnych programów w tym także do plików graficznych. Link Zgłoś