Dodaj do ulubionych

jak przeinstalować windows xp professional na xp ?

18.04.09, 18:49
mam laptopa z windows xp profesional fr i chce przeistalowac na xp en

czy mozecie mi powiedziec jak to zrobic ?

pozd
Obserwuj wątek
    • nimeska ps nie zalezy mi by zachochac jakies dane z dysku 18.04.09, 18:59
      :)
      • Gość: mufi Re: ps nie zalezy mi by zachochac jakies dane z d IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.09, 19:01
        Zwyczajnie. Uruchomić komputer z płyty instalacyjnej Windows i postępować
        zgodnie z wskazówkami instalatora.
        • nimeska Re: ps nie zalezy mi by zachochac jakies dane z d 18.04.09, 19:31
          jak uruchamiam plyte to mam komunikat ze obecna wersja jest nowsza niz ta co
          chce zainstalowac
          a dwa ze jak wchodze przez BIOS to tez doopa bo nie dzialaja mi strzalki na
          klawiaturze i nie moge zbootowac go na cd ;(

• Gość: Greg Re: ps nie zalezy mi by zachochac jakies dane z d IP: *.spray.net.pl 18.04.09, 19:38
            Spod działającego systemu nic nie zrobisz, musisz go uruchomić z
            płyty systemowej. Podłącz na chwilę starą klawiaturę na PS/2 i zmień
            w biosie:
            - kolejność bootowania,
            - usb legacy support (to umożliwi ci korzystanie w biosie z
            klawiatury usb).
            • nimeska Re: ps nie zalezy mi by zachochac jakies dane z d 18.04.09, 20:01
              dzięki za wskazowki :)

sek w tym ze nie ma wejscia na ps2 :( musze albo zdobyc klawiatire na usb albo
              adapter z ps2na usb :/ do tego czasu chyba nici z przeinstalowania :(

• Gość: petroll Re: ps nie zalezy mi by zachochac jakies dane z d IP: *.acanac.net 18.04.09, 22:39
                Nie piszesz jaki laptop. Maja one dwie opcje na start: jedna to wejscie do BIOS
                (F2) a druga to kolejnosc startu (F12) i tu bez watpienia widac CD.
                • nimeska acer travelmate 530 22.04.09, 17:10
                  przez F12 nie probowalam jeszcze
                  • nimeska faktycznie jest :) ale :( 22.04.09, 17:12
                    i tak nie moge strzalkami zejsc na dol do opcji cd rom :(
                    • lemari Re: faktycznie jest :) ale :( 22.04.09, 17:25
                      W moim laptopie się zmienia przez F8.
                      • nimeska F8 nie dziala :( :( 22.04.09, 21:41
                        • Gość: petroll Re: F8 nie dziala :( :( IP: 69.172.78.* 22.04.09, 21:50
                          zmian nie zawsze dokonuje sie "strzalkami" czasem do tego celu sluza F5 i F6 a
                          czasem Page Down Page Up , czasem + albo -. Zobacz do instrukcji komputera.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka