the_miszczu 24.04.09, 21:57 Cześć. Mam problem robiłem reinstalacje systemu i zapomniałem zrobić backupa wszystkich mejli ktore mialem w Outlook Express i wszystko stracilem.Moze ktoś wie jakim programem to odzyskać i jak?? Z góry dzieki za pomoc! Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: T Re: Stracone dane... IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 25.04.09, 22:28 poszukaj miszczu w googlach. Na 100% znajdziesz cos dla siebie Link Zgłoś
Gość: Si Clara Re: Stracone dane... IP: *.zone4.bethere.co.uk 05.08.09, 22:32 nie noooooo ale mu pomogles, tyle to on pewnie sam wie, ale mnie rozwaliles, tak jakbys bezrobotnemu poradzil idz do UP-u albo zeby numeru w ksiazce telefonicznej, miszczu jestes sam miszczem miszczow, powiedz nam wiecej o sobie, daj sie poznac, nie ukrywaj sie, masz talent! Link Zgłoś
Gość: Kolobos Re: Stracone dane... IP: *.zask.pl 06.08.09, 01:31 Napisz tutaj: www.elektroda.pl/rtvforum/viewforum.php?f=104 Link Zgłoś
m.gregor Re: Stracone dane... 06.08.09, 11:33 Jak zrobiles reinstalacje systemu i nadpisales sektory w ktorych byly dane to raczej bym sie z nimi juz pozegnal... Link Zgłoś