Dodaj do ulubionych

dziwne drukowanie stron www

IP: *.adsl.inetia.pl 02.06.09, 20:08
witam
mam mały problem. gdy chcę wydrukować jakąś stronę www to wydruk jest
strasznie nieczytelny. nie drukuje tego co chcę. Tak jakby zwężał czcionkę,
upychał ją, zamaist formatować odpowiednio do parametrów drukarki i papieru.
Dzieje się tak zarónwo w IE jak i firefoksie. Wydruki z innych programów są w
porządku.
Co można na to poradzić?
Dzięki z góry
Obserwuj wątek
    • Gość: akodo Re: dziwne drukowanie stron www IP: *.chello.pl 02.06.09, 20:18
      raczej normalne niz dziwne, strony nie są sformatowane do wydruku. Zazwyczaj na
      stronkach jest przycisk - wersja do druku i wtedy masz przygotowany pod tym
      kątem artykuł czy cos.

Ja z kolei z drukarką (Canon) dostałem fajny program do drukowania stron,
      naciskam przycisk i sciska fajnie ze pasuje do strony.
      • Gość: piotr Re: dziwne drukowanie stron www IP: *.adsl.inetia.pl 02.06.09, 20:21
        tylko że do tej pory drukował normalnie. dopiero od dwóch dni coś nie działa
      • Gość: piotr Re: dziwne drukowanie stron www IP: *.adsl.inetia.pl 02.06.09, 20:43
        może się źle wyraziłem. nie chodzi mi o drukowanie stron www, ale np dokumentów
        dostępnych w sieci. np. loguję się do urzędu, gdzie logowałem się od dawna, i
        mam tam dokumenty. gdy je drukuję czcionka jest zbyt duża i zbyt zagęszczona. do
        tej pory nie miałem z tym problemu. np też wyciągi w mBaku, zawsze drukowały się
        wyraziście, teraz nic nie widać na wydruku.
        co to koże być?
        dzieki
        • Gość: akodo Re: dziwne drukowanie stron www IP: *.chello.pl 02.06.09, 22:18
          no to jak juz masz otwarte okno dialogowe drukarki (Ctrl + P) to szukaj we
          wlasciwosciach zeby dopasowalo do kartki A4

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka