Gość: Stolica_CCCP IP: 213.199.192.* 12.12.03, 14:06 Chciałbym zaoferować sobie na święta taki prezent na święta:kartę graficzną oraz RAMy.Na obydwie rzeczy mogę przeznaczyć ok.500PLN razem.Doradźcie mi co mam kupić za tą cenę! Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Sawka Re: Co kupić? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.12.03, 15:46 Słuchaj masz trochę mało kasy ale proponuję ci kupno dobrej karty a ram sobie dokupisz potem jak uzbierasz. No i niewie nikt czy chcesz pamieć sdram czy ddr Link Zgłoś
Gość: dfg Re: Co kupić? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.12.03, 17:59 napisz, co masz obecnie. bo jesli geforceFX5950 i 2 giga ramu, to mikolaj bedzie mal klopot ;))) za 500 zl. moze byc np. ati 9100 i 256 mega ramu (no, moze za 550-600)sprawdz ceny na www.wgk.waw.pl Link Zgłoś
Gość: Stolica_CCCP Re: Co kupić? IP: 213.199.192.* 13.12.03, 10:42 Aktualnie mam RiveTNT2 32MB i 128MB RAMów :-P Link Zgłoś
jodlasty Re: Co kupić? 12.12.03, 18:49 Gość portalu: Stolica_CCCP napisał(a): > Chciałbym zaoferować sobie na święta taki prezent na święta:kartę graficzną > oraz RAMy.Na obydwie rzeczy mogę przeznaczyć ok.500PLN razem.Doradźcie mi co > mam kupić za tą cenę! POLECAM TO sklep.tweak.pl/ I RADEON 9100 389zł albo sklep.tweak.pl/ i GeForce 4Ti 4200 za 500zł ramy olej ;) Link Zgłoś
Gość: monel Czy Pani Wioleta Niziołek z Gazety Wyborczej bierz IP: *.interfirma.pl 13.12.03, 12:59 Czy Pani Wioleta Niziołek z Gazety Wyborczej bierze łapówki? Afery łapówkarskie nie dotykają tylko polityków, okazuje się że „biorą” również dziennikarze, którzy je opisują !!! A od kogo biorą? Ano, biorą od tych, którzy mają interes w tym aby kogoś „obsmarować” Jaki interes? – Zwyczajny, finansowy ! Jak poinformował nasza firmę telefonicznie anonimowy rozmówca – według niego P.Wioleta Niziołek, dziennikarka Gazety Wyborczej „miała wziąć pieniądze” od konkurencyjnej firmy której zależało aby naszą firmę „obsmarować” i nastawić do nas negatywnie klientów. Jest to podobno firma z ul.Wojewódzkiej, która również reklamuje w prasie ofertę swoich komputerów, tyle że tamta oferta nie ma nic wspólnego z prawdą – jak się niektórzy już przekonali. Wszystko wydaje się logiczne: P.Wioleta Niziołek nie „obsmarowała” tamtej firmy bo nie miała w tym interesu. A może miała podwójny interes, bo „wzięła” za nienapisanie na temat tamtej firmy i drugi raz za „obsmarowanie” naszej firmy ? Za tym, że P.Wioleta Niziołek wzięła nas za swój cel pomówień i obrzucania błotem niech świadczą następujące fakty: 1. Obsmarowano nas w poniedziałek i piątek – dwa razy w tak krótkim odstępie czasu, czy gdyby to nie była sprawa celowej złośliwości nie wystarczyłoby napisanie jednego tekstu ? 2. P.Wioleta Niziołek nie chciała zapoznać się z zamówieniami klientów, które sporządzamy w formie pisemnej, przedstawiła jedynie swoje wyssane z palca informacje w negatywnym dla nas świetle i w dodatku nieprawdziwe UWAGA: jeden z klientów „niby poszkodowanych” wymienionych w szkalującym nas artykule – nigdy nic u nas nie kupił !!! 3. W naszej firmie prowadzony jest ciągły monitoring z rejestracją obrazu i dźwięku, lecz P.Wioleta Niziołek nie raczyła obejrzeć taśm zanim cokolwiek napisała, ponieważ nie miałaby wówczas moralnego przyzwolenia na pisanie takich bzdur – o ile ta osoba w ogóle ma jakieś pojęcie moralności i o tym co pisze ! 4. Nasza firma jest sp. z o.o., tzn. że posiada osobowość prawna a jej udziałowcami są krajowe osoby fizyczne, nie można więc mówić o właścicielu (jak sama nazwa wskazuje jest to spółka) 5. Tutaj można by się rozpisywać dalej ,tylko po co? W takim razie czy można ufać tekstom zamieszczanym w Gazecie Wyborczej, jeżeli gazeta ta zatrudnia tak skrajnie niekompetentnych dziennikarzy? Dziękujemy naszemu anonimowemu rozmówcy za przekazanie tak ważnych dla nas informacji, lecz prosimy o dostarczenie nam bliższych szczegółów abyśmy mogli sobie i opinii publicznej dpowiedzieć na pytania: - Czy P.Wioleta Niziołek „wzięła” pieniądze za szkalowanie naszej firmy? - Jeżeli „wzięła” to ile i konkretnie od kogo? - Czy P.Wioleta Niziołek bierze „łapówki” za teoretycznie bezstronne chwalenie w artykułach innych firm ? – co robi nagminnie Ciekawe prawda? Z pewnością prokuraturę też to zaciekawi. Ps. A czy nie wydaje się Państwu, że Gazeta, której kolporterzy łamią prawo chodząc po ulicach pomiędzy samochodami i stwarzają zagrożenie dla życia innych ludzi nie jest w ogóle wiarygodna i nie warto na nią wydawać pieniędzy ? Jeżeli tak to po co ją w ogóle czytać ..... Link Zgłoś
Gość: Osek Z Bytkowa Re: Czy Pani Wioleta Niziołek z Gazety Wyborczej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.03, 23:37 Monell to oszuści.jestem Waszym niedoszłym klientem!!! I na szczęście!!! Reklamujecie sie w Info-Giełdzie i jest tam oferta z jakimiś promocjami,wycieczkami, ratami itp. czyli rzeczy skierowane do klientów detalicznych i sugerujące (także po charakterze gazetki) cennik detaliczny, a jak kogoś już zwabicie niskimi cenami i nie daj Bóg ta osoba skapnie się że na miejscu jest drożej to bredzicie że w gazetce i w necie podajecie cennik hurtowy, łgaże!!!! Link Zgłoś