Gość: gość IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.09, 14:44 na dysku D? (np. program do ściągania plików, offica..etc.) Link Zgłoś Obserwuj wątek
lemari Re: Czy można instalować programy.. 11.06.09, 14:52 Gość portalu: gość napisał(a): > na dysku D? (np. program do ściągania plików, offica..etc.) na dysku D, czyli nie na partycji systemowej(C) tak , ja mam np. firefox Link Zgłoś
Gość: gość Re: Czy można instalować programy.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.09, 14:58 Tak, nie na partycji systemowej. na c mam za mało miejsca, za to na d mam full wolego:/ Czyli zainstalowany program będzie normalnie widniał w panelu sterowania, tak? Link Zgłoś
Gość: mufi Re: Czy można instalować programy.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.09, 15:03 Oczywiście, że tak. Trzeba tylko w instalatorze podać jako lokalizację dysk D: Link Zgłoś
Gość: gość Re: Czy można instalować programy.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.09, 15:09 Tak, to wiem:)) Dzięki! Link Zgłoś
barone Re: Czy można instalować programy.. 11.06.09, 16:49 Ale, tak czy inaczej, zwolnij trochę miejsca na C, bo większość programów i tak coś tam wrzuca. Link Zgłoś
Gość: gość Re: Czy można instalować programy.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.09, 17:18 Nie mam nic nie potrzebnego na C. Cały C ma tylko 20GB wiec chciałam chociaż na tym D zainstalować program do pobierania plików. Bo muzyka zajmowała mi zawsze sporo miejsca.. Link Zgłoś
Gość: 123 Re: Czy można instalować programy.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.09, 17:55 No to równie dobrze mogłaś skonfigurować ten program do pobierania tak, żeby zapisywał na dysku D. To chyba prostsze :-) Link Zgłoś
Gość: gość Re: Czy można instalować programy.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.06.09, 18:28 Jasne:))) rozchodziło się o to czy wogóle można na D instalować:))) Link Zgłoś
tiges_wiz Re: Czy można instalować programy.. 11.06.09, 19:07 nie no .. powiedz, ze to nie bylo na powaznie ;) Link Zgłoś