Gość: hybryda IP: 216.51.32.* 31.01.02, 18:06 Hm....znacie jakies witrynki internetow w w/w temacie? Serio wnerwil mnie jeden gosc i ....no wlasnie nie wiem co, ale cos musi byc....:))))) Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: android Re: hacker? IP: *.katowice.sdi.tpnet.pl 31.01.02, 23:29 Gość portalu: hybryda napisał(a): > Hm....znacie jakies witrynki internetow w w/w temacie? Serio wnerwil mnie jeden > > gosc i ....no wlasnie nie wiem co, ale cos musi byc....:))))) Policz do dziesięciu, zrób głęboki wdech a poczujesz ulgę i złość z pewnością Cię opuści.Pomyśl co się stanie jesli ten gość jest znawcą protokołu TCP/IP i zwolennikiem krwawych odwetów. android Link Zgłoś
Gość: makryba Re: hacker? IP: *.u.mcnet.pl 01.02.02, 11:13 a ja polecam www.whatisthematrix.com :p Link Zgłoś
Gość: hybryda Re: hacker? IP: 216.51.32.* 01.02.02, 15:09 Gosciu jest tepy jak but, dlatego tak latwo wnerwia...:) Nie jest to sprawa "internetowa" ale lokalna "pecetowa". Z kompa korzystaja wszyscy i ja, i on, i paru innych. Taki "wspolny". I tylko tego peceta to dotyczy...i mnie...i jego...heheheheeh. Pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: Hackerka Re: hacker? IP: *.*.*.* 01.02.02, 21:42 ojej... zemsta jest słodka... hi hi niestety nie pomogę (nie pomagam lamerom), ale posłucham chętnie jak załatwiasz tego tępego gościa. Link Zgłoś
Gość: maggi Re: hacker? IP: *.gazeta.pl 01.02.02, 22:26 Wow, hacerka, ale masz zasady! serio mi zaiponowalas!! Nie pomagasz lamerom w ogole czy tylko w okreslonych przypadkach? Jak rozpoznajesz prawdziwego lamera? maja szczegole oznaczenia czy moze jest to podejscie czysto psychologiczne? No i jak do tej zasady maja sie Twoje inne wypowidzi na tym forum? Chcialam w szczegolnosci wiedziec jak odroznic lamera od nie-lamera. Z wyrazami szacunku m Link Zgłoś
Gość: Hackerka Re: do Maggi IP: *.*.*.* 01.02.02, 22:45 Maggi, żartowałam jedynie. Lamerem to ja jestem naturalnie. Rozbawiła mnie dziewczyna rozpoczynająca ten temat mówiąc o tępym gościu. Wiem, że nie powinnam zabierać głosu jeśli nie chcę komuś w czymś pomóc, ale cosik mnie podkusiło... Oczywiście staram się być pomocna, gdzie mogę. A temat hackingu jest zbyt rozbudowany by tłumaczyć to komuś na forum no i (narazie) nie robię nic w złej wierze (jako hacker) komuś, więc nie popieram działań służacych "podkładaniu komuś świni". Ale jak by mi ktoś za skórę wlazł użyłabym wszelkich środków by takiemu dołożyć :) pozdrawiam, Hackerka-lamerka ;) Link Zgłoś
Gość: maggi Re: do Maggi IP: *.gazeta.pl 02.02.02, 00:15 Ok, wydaje sie ze zbyt powaznie potraktowalam to co powiedzialas. Sorki, juz nabralam dystansu_koniecznego_do_zycia ;)) Link Zgłoś
Gość: hybryda dziewczyna????heheheh IP: 216.51.32.* 02.02.02, 20:17 Hybryda to nie_dziewczyna...:))))), ale podobalo mi sie...hihihihi. Co to ten lamer? Hackerka, to nie jest zemsta, to jest samo zycie. Ale nie pomagasz, to oki. Sprawa dziecinnie latwa dla studenta 2 roku informy (niestety nie konczylem tego...chlip...chlip...) A nawet dla mnie gdybym mial TP6 i ksiazke. Ale nie mam, stad ten post!!!!! Pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: Hackerka Re: dziewczyna????Buuuhaaahaaaaa IP: *.*.*.* 02.02.02, 20:52 hi hi, sorka że wzięłam cię za dziewczynkę. Przeważnie dziewczyny mają tendencję do zemst i tym podobnych... a poza tym hybryda jakoś mi się skojarzyła z płcią żeńską. Może na stronie hackerskiej dowiesz się czegoś, tylko nie mów że to ode mnie: underground.org.pl pozdrawiam, Hackerka Link Zgłoś
Gość: sami Poszukuje IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 02.02.02, 22:30 dobrego hakera!!!!!!!!! Naprawde dobrego ,ktory zechcialby pomoc . nie chodzi o zadne swinstwo czy przestepstwo!!!!! samanta1@poczta.gazeta.pl Link Zgłoś
Gość: hybryda :))) Plany IP: *.bos.east.verizon.net 03.02.02, 01:30 Hackerka, taka sprawke mam...(nie powiem, ze to od Ciebie...hihihi)...facet (tfu) uzywa czegos nielegalnie. Przez to ma ogromne fory i poparcie w szambie w jakim pracuje. MONOPOL ma. Zakichany monopol...:( Dobra laczy sie z baza danych na serwerze nieopodal laczki (dla kolorytu...hihihi) i loguje sie. Program otwarty na tymze serwerze daje mu ogromne mozliwosci w tym w czym pracuje. Dla szamba jest to za drogie zatem facet (tfu) ma fory. Moj pomysl to: w momencie otwarcie IE i wpisania odpowiedniego (sic!) www program siedzacy w pamieci peceta zapisuje na dysk wszystko co zostanie zapisane z klawiatury. Po tym ja robie to samo i albo sam uzywam rowniez nielegalnie albo (co mi sie bardziej podoba) zmieniam palantowi haslo, tak aby jego pozycja w szambie troche zmalala...hihihi. A skad wiem, ze nielegalnie? Bo hybryda nie klamie...:) Znasz jakis namiar na takie cos? Pozdrawiam Link Zgłoś