IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.03, 01:29
Miałem okazję pobawić się eMułem i Visual route okazało się że największymi
piratami są amerykanie, z mojej statystyki wynikło to że na 100 klientów 5 to
niemcy 2 belgów 1 francuz 1 koreańczyk 5 meksykanów. Ciekawe co wy na to?
Obserwuj wątek
    • Gość: kell Re: PIRACTWO IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 30.12.03, 02:16
      hmm, a brales pod uwage dostepnosc netu, jak i populacje kazdego z tych panstw?
      wiec co ciebie jeszcze dziwi?;)
      • Gość: kioto Re: PIRACTWO IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.12.03, 02:35
        Dziwi mnie to że dajemy z siebie robić piratów. Ale tak to jest że my zasysamy
        bo nas nie stać na orginały a amerykanie ze względu na oszczędność. Paranoja.
        • kell99 Re: PIRACTWO 30.12.03, 08:43
          e tam, nie mowmy o praworzadnosci, bo raczej malo kto bedzie mial opory czy
          sciagnac gre za 60$, czy isc do sklepu i kupic. miec 60$ czy nie miec;)
          nie popieram zlodziejstwa, gdy mi sie cos bardzo podoba to kupuje orginal. ale
          czasem czy tak na prawde warto? np zastanawialem sie nad kupnem symulatoru 'lock
          on', ale gdy sie dowiedzialem, ze producent dla obnizenia kosztow nie dodaje
          drukowanej instrukcji obslugi, tylko jakies prostackie pdf? dziekuje bardzo.. na
          razie nie kupie co to za przyjemnosc grania w skomplikowany symulator nie majac
          dostepu do instrukcji (az z lezka wspominam nieziemska instrukcje do falcona4.0,
          pierwsze kilka tysiecy egzemplarzy w nieziemskim segregatorze - kupilem te gre w
          dniu premiery, ponad 4 lata temu i byla (i jest! to najpopularniejszy symulator
          walki) warta kazdego centa, ale to wyjatek.. niestety), poza tym gra mi sie za
          bardzo nie podoba, a i potrzebuje niezlej rakiety by znosnie dzialal. jak ja
          dopracuja to moze wtedy.
          a poza tym to raczej chore, ze kazda praktycznie gra kosztuje tyle samo. 0
          konkurencji, 0 pomyslu by sprzedac taniej, nie ma sie co dziwic, ze ludzie wola
          sciagnac z netu. to samo jest z muzyka, latwiej zwalic wine na internet niz sie
          zastanowic, ze ludzie maja dosc kupowania coraz wiekszej tandety za spore
          (najczesciej stracone w tandete) pieniadze.
    • Gość: JP Re: PIRACTWO IP: *.hnllhi1.dsl-verizon.net 30.12.03, 06:21
      Osobiscie uzywam Direct Connect i ten serwis znam najlepiej.
      Ponizej podaje komletna liste serverow DC. Sprobuj tam znalezc amerykanski
      server.
      www.pedher.net/dc/list/
      Wedlug mojego rozeznania najwiecej w swiecie jest serwerow skandynawskich a
      pozniej czeskich, rumunskich i polskich.
      Mozesz takze zerknac tutaj.
      www.hubdc.org/lists.php
      Na tysiac serverow jak znajdziesz 10 amerykanskich to stawiam duze piwo.

Mam nadzieje ze twoja informacja wziela sie z niewiedzy.
      • gray Re: PIRACTWO 30.12.03, 13:17

może DC już za trudne dla amerykanów.. z emule jeszcze jakoś sobie radzą ale
        przy DC padają chłopaki i para z uszu im idzie :/

:DDD
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka