lamoon 19.02.07, 20:05 Witaj Kito!! Cieszę się, że działasz Będę tu częstym gościem. Pozdrawiam LaMoon Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kita32 Witaj! 19.02.07, 22:32 Witaj LaMoon! Cieszę się, że jesteś zainteresowany! pozdrawiam, Kita Odpowiedz Link
renama65 Powitanie 20.02.07, 08:11 Witam Wszystkich ..jak zwykle niezwykle serrrrdecznie tak a propos ...czy wy nie sypiacie w ogóle .? Kito Jesteś .......niebywała ! Odpowiedz Link
luna22 Re: Powitanie 20.02.07, 10:59 Witaj Kito. Jesteś niesamowita.Gratuluję napewno będę tu zaglądać. Pozdrawiam - Selene. Odpowiedz Link
wiki9613 Re: cieszę się 20.02.07, 12:11 kito dołączam Twojego grona, o ile mnie przyjmiesz. Również moje gratulacje, wiki Odpowiedz Link
luna22 data Astroforum 20.02.07, 14:48 Kito a czy zapisałas date powstania forum?. kiedyś może to być potrzebne. Pozdrawiam - luna. Odpowiedz Link
kita32 hej! 20.02.07, 16:24 Cieszę się, Edu, że jesteś w naszym samokształceniowym gronie Luno, właściwie zaczęłam najpierw od "przyglądania" się jak wyglądają Fora w gazecie.pl, od czytania regulaminów, ... i czas zaczęcia bardzo się rozmył. Ale potwierdzenie z gazety.pl założenia konta przyszło do mnie o dokładnej godzinie 17.55.21 (dnia 19.02.07) I myślę, że tę godzinę można przyjąć za rozpoczęcie astroforum, bo zakładałam konto aby założyć Astroforum. Sam dzień był również dobry z innych niż astrologiczne powody: 4-y ton (ton realizacji) pieczęci Gwiazda (symbolizuje harmonię) w fali Węża (super energia!) - to według pieczęci współczesnych Majów (nie dreamspell). No i jeżeli się nie mylę, to właśnie zaczął się szczęsliwy rok dzika według chińskiej symboliki. Jak wrócę do domu (teraz mam krótką przerwę w pracy) to przyjrzę się horoskopowi na założenie Astroforum. Dzięki Luno, za zwrócenie na to uwagi. Pozdrawiam Wszystkich serdecznie, Kita Odpowiedz Link
ahimsa1 Re: hej! 20.02.07, 16:58 Witajcie. Ja wykreśliłam wczoraj horoskop tego forum na godzinę 18:27. Jest to moment ukazania się pierwszego postu. To wszystko, co działo się przed pojawieniem się postu, np. czytanie regulaminu przez Kitę traktuję jako rozwój płodu, natomiast pierwszy post to jak pierwszy oddech – rozpoczęcie życia. Cieszę się, że mogę być tu z Wami. Nimuszka Odpowiedz Link
maga402 Re: Powitanie 20.02.07, 17:30 Witajcie Dołączam i cieszę się Kito, że wpadłaś na taki pomysł jak nowe forum. Pozdrawiam, Maga Odpowiedz Link
ellutkaz Re: Powitanie 22.02.07, 11:56 Witam wszystkich rozglądam się i jak na razie gubię trochę Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link
ewamaria_kor Re: Powitanie 22.02.07, 22:42 Cieszę się Kito, że znowu możemy się spotkać, jak wiesz teraz mam 'podłamane skrzydła', ale mam trochę skojarzeń na temat 12-go domu, wszak na samym wierzchołku mam usadowioną koniunkcję Jowisza i Urana w końcówce Raka. Pozdrawiam serdecznie wszystkich uczestników, a szczególnie te znane z realu.) Odpowiedz Link
majcamajca Re: Powitanie 21.02.07, 09:43 No jak miło! Już mi was trochę brakowało Kito, cieszę się z tego pomysłu. Odpowiedz Link
majcamajca Re: Witaj! 21.02.07, 12:17 No jak mogłabym nie być z Wami? Jakaż by to była ogromna strata dla Was))) Odpowiedz Link
vivi_cllen Re: Witaj! 21.02.07, 17:47 Witajcie! To ja też się przyłączę Cieszę się, że i Majca tu jest Majco, pozdrawiam! Strasznie mi brakowało twoich "soczystych" wypowiedzi... Pozdrawiam również pozostałych forumowiczów Vivien- tu jako vivi_cllen Odpowiedz Link
kita32 Re: Witaj! 21.02.07, 20:28 Witaj Vivien! Cieszę się, że jesteś z nami! pozdrawiam, Kita Odpowiedz Link
cbbm Re: Powitanie 24.02.07, 19:15 Cześć Dziewczyny! Cieszę się, że znowu jestem w Waszym gronie. Brakowało mi Waszego gwaru, rozmów, sporów=argumentacji. Kito, wspaniały pomysł. Gratuluję! Pozdrawiam wszystkich - nieznanych i znanych, Siaba/Basia/Simba Odpowiedz Link
kita32 Witaj Gosiu! 24.02.07, 23:28 Witaj! Cieszę się, że dołączyłaś do naszego grona osób zainteresowanych pogłębianiem wiedzy astrologicznej Czy mogłabyś coś o sobie króciutko (lub dłużej ) opowiedzieć? Czy nie miałabyś nic przeciwko, żeby podać swoje dane astrologiczne? A może podaj dane i nic nie mów na razie o sobie, a my będziemy zgadywać jaka jesteś. Opowiadywałabyś np: "ciepło, zimno, trafione". (Z zawodem już się zdradziłaś - jesteś lekarzem, prawda?) Co Ty na to? pozdrowienia, Kita Odpowiedz Link
ggossia Re: Witaj Gosiu! 24.02.07, 23:40 hmmm mysle, ze w sumie moge podac moje dane , w koncu to forum o astrologii wiec mam nadzieje, ze kazdy wyjdzie z tego eksperymentu z jakos wiedza : 13 lipca 1985 Torun 15.00 pozdrawiam ps. co do bycia lekarzem to bede nim w przyszlosci, narazie jestem na studiach kita32 napisała: > Witaj! > Cieszę się, że dołączyłaś do naszego grona osób zainteresowanych pogłębianiem > wiedzy astrologicznej > > Czy mogłabyś coś o sobie króciutko (lub dłużej ) opowiedzieć? > > Czy nie miałabyś nic przeciwko, żeby podać swoje dane astrologiczne? > > A może podaj dane i nic nie mów na razie o sobie, a my będziemy zgadywać jaka > jesteś. Opowiadywałabyś np: "ciepło, zimno, trafione". (Z zawodem już się > zdradziłaś - jesteś lekarzem, prawda?) > > Co Ty na to? > > pozdrowienia, Kita > Odpowiedz Link
kita32 Witajcie! 04.03.07, 22:21 Witajcie Nowi piszący na astroforum! Cieszę się z zainteresowania pozdrawiam Wszystkich, Kita P.S. Joolu i Siabo, dobrze że napisałyście swoje uwagi na temat opracowywania horoskopów. Ja też zaraz się dopiszę (chociaż to pewnie trochę potrwa). Odpowiedz Link