jeanne_ne Re: Spać nie mogę..... 07.03.06, 23:29 to se pogadałam...:((( i spać też nie mogę... Odpowiedz Link Zgłoś
jeanne_ne Re: Spać nie mogę..... 07.03.06, 23:29 pogadam sama ze sobą...ale nie na forum:DDD Odpowiedz Link Zgłoś
mateuszwierzbicki Re: Spać nie mogę..... 08.03.06, 00:20 trzymaj się Jeanne i nie dawaj. ja niestety juz spać :( Odpowiedz Link Zgłoś
jeanne_ne Re: Spać nie mogę..... 08.03.06, 22:03 a dzisiaj?? czy ktoś ze mną pogaworzy?:))) zapraszam.... Odpowiedz Link Zgłoś
ulinha Re: Spać nie mogę..... 08.03.06, 22:36 Aktualnie mam miecho w piekarniku i jeszcze jakies pol godzinki do kolacji- obiadu;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ulinha Re: Spać nie mogę..... 08.03.06, 22:43 Tutaj tak juz jest...... W porzadnym portugalskim domu sa trzy posilki: rano pequeno-almoso tak jak nasze sniadanie, w poludnie almoso, wedlug nich to lunch a wedlug mnie regularny obiad, bo od takowego naszego sie nie rozni niczym. Wieczorem jest jantar, u nas bylaby to lekka kolacja a tu: kolejny konkretny posilek... Ja osobiscie wykreslilam z listy ten tutejszy lunch, jeszcze nie "ocipialam" zeby dwa obiady dziennie przygotowywac... A jadamy poznym wieczorem, bo wtedy wlasnie lewis zaczyna byc glodny... Dzis sobie wymyslilam karkowke z piekarnika, a ta bestia jak wiadomo troszku w srodku musi sie popiec... Odpowiedz Link Zgłoś
ulinha Re: Spać nie mogę..... 08.03.06, 22:45 ejjj a nie pochwalilam sie ze dwa dni temu sklecilam tutaj prawdziwe pierogi z kapusta i grzybami;-) byly mniamusne, mozecie byc ze mnie dumni;-) ja wcinalam ze az mi sie uszeta trzesly, lewisowi smakowalo, choc tradycyjnie musial powiedziec ze cus tam portugalskiego jest wg niego lepsze.... a kij mu w.... Odpowiedz Link Zgłoś
jeanne_ne Re: Spać nie mogę..... 08.03.06, 22:50 Moja Droga....jestem z Ciebie dumna..kultywuj powrót do korzeni, a co jeszcze dobrego robisz dla męża z polskiej starej dobrej kuchni?:) przez Ciebie zrobiłam sie głodna:DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
ulinha Re: Spać nie mogę..... 08.03.06, 22:54 Systematycznie zapodaje rosolki na przemian z barszczykami;-) niom i zupki warzywne;-))) a od swieta porzadnie zmrozona ...."wyborowa";-))) lewis to jeszcze nie maz, moznaby go nazwac: "kochabitant";-) Odpowiedz Link Zgłoś
jeanne_ne Re: Spać nie mogę..... 08.03.06, 22:59 jak zwał tak zwał:)))) dobry i niemąż.... Odpowiedz Link Zgłoś
jeanne_ne Re: Spać nie mogę..... 08.03.06, 23:04 smacznego zatem życzę:))) tylko niech mi się nie przyśni ta karkówka, bo jutro nie będę w stanie pracować:DDDD Odpowiedz Link Zgłoś
ulinha Re: Spać nie mogę..... 08.03.06, 23:08 A jeszcze tak napomkne ze u nas tu o godzine wczesniej jest;-) jestem o godzine mlodsza;-))) mam nadzieje ze karkoweczka bedzie mniamusna, choc szczerze to mi apetyt odszedl... lajf nie je bajka, je bitwa..... Odpowiedz Link Zgłoś
jeanne_ne Re: Spać nie mogę..... 08.03.06, 23:00 karkóweczka..mniam mniam..taka z grilla to asame pyszności:))) Odpowiedz Link Zgłoś