Dodaj do ulubionych

Spać nie mogę.....

07.03.06, 23:24
chce ktoś pogadać??
Obserwuj wątek
    • jeanne_ne Re: Spać nie mogę..... 07.03.06, 23:29
      to se pogadałam...:(((
      i spać też nie mogę...
    • jeanne_ne Re: Spać nie mogę..... 07.03.06, 23:29
      pogadam sama ze sobą...ale nie na forum:DDD
      • mateuszwierzbicki Re: Spać nie mogę..... 08.03.06, 00:20
        trzymaj się Jeanne i nie dawaj. ja niestety juz spać :(
        • jeanne_ne Re: Spać nie mogę..... 08.03.06, 22:03
          a dzisiaj??
          czy ktoś ze mną pogaworzy?:)))
          zapraszam....
          • ulinha Re: Spać nie mogę..... 08.03.06, 22:36
            Aktualnie mam miecho w piekarniku i jeszcze jakies pol godzinki do kolacji-
            obiadu;-)
            • jeanne_ne Re: Spać nie mogę..... 08.03.06, 22:36
              o tej porze jedzenie??
              • ulinha Re: Spać nie mogę..... 08.03.06, 22:43
                Tutaj tak juz jest......
                W porzadnym portugalskim domu sa trzy posilki: rano pequeno-almoso tak jak
                nasze sniadanie, w poludnie almoso, wedlug nich to lunch a wedlug mnie
                regularny obiad, bo od takowego naszego sie nie rozni niczym. Wieczorem jest
                jantar, u nas bylaby to lekka kolacja a tu: kolejny konkretny posilek... Ja
                osobiscie wykreslilam z listy ten tutejszy lunch, jeszcze nie "ocipialam" zeby
                dwa obiady dziennie przygotowywac... A jadamy poznym wieczorem, bo wtedy
                wlasnie lewis zaczyna byc glodny... Dzis sobie wymyslilam karkowke z
                piekarnika, a ta bestia jak wiadomo troszku w srodku musi sie popiec...
                • ulinha Re: Spać nie mogę..... 08.03.06, 22:45
                  ejjj a nie pochwalilam sie ze dwa dni temu sklecilam tutaj prawdziwe pierogi z
                  kapusta i grzybami;-) byly mniamusne, mozecie byc ze mnie dumni;-) ja wcinalam
                  ze az mi sie uszeta trzesly, lewisowi smakowalo, choc tradycyjnie musial
                  powiedziec ze cus tam portugalskiego jest wg niego lepsze.... a kij mu w....
                  • ulinha Re: Spać nie mogę..... 08.03.06, 22:45
                    ....talerz
                    • jeanne_ne Re: Spać nie mogę..... 08.03.06, 22:50
                      Moja Droga....jestem z Ciebie dumna..kultywuj powrót do korzeni, a co jeszcze
                      dobrego robisz dla męża z polskiej starej dobrej kuchni?:)
                      przez Ciebie zrobiłam sie głodna:DDDD
                      • ulinha Re: Spać nie mogę..... 08.03.06, 22:54
                        Systematycznie zapodaje rosolki na przemian z barszczykami;-) niom i zupki
                        warzywne;-))) a od swieta porzadnie zmrozona ...."wyborowa";-)))
                        lewis to jeszcze nie maz, moznaby go nazwac: "kochabitant";-)
                        • jeanne_ne Re: Spać nie mogę..... 08.03.06, 22:59
                          jak zwał tak zwał:))))
                          dobry i niemąż....

• jeanne_ne Re: Spać nie mogę..... 08.03.06, 23:04
                          smacznego zatem życzę:)))
                          tylko niech mi się nie przyśni ta karkówka, bo jutro nie będę w stanie
                          pracować:DDDD
                          • ulinha Re: Spać nie mogę..... 08.03.06, 23:08
                            A jeszcze tak napomkne ze u nas tu o godzine wczesniej jest;-) jestem o godzine
                            mlodsza;-)))
                            mam nadzieje ze karkoweczka bedzie mniamusna, choc szczerze to mi apetyt
                            odszedl... lajf nie je bajka, je bitwa.....
                • jeanne_ne Re: Spać nie mogę..... 08.03.06, 23:00
                  karkóweczka..mniam mniam..taka z grilla to asame pyszności:)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka