Dodaj do ulubionych

szukam kochanka

• centrus1 Re: szukam kochanka 13.01.23, 11:50
      Hej, poznamy się:)?
      • miciu Re: szukam kochanka 27.03.25, 11:23
        Hej jestem zainteresowany twoim ogłoszeniem mam na imię Michał mam 36 lat i jestem z Łodzi, też szukam kochanki
    • tomek800519 Re: szukam kochanka 17.01.23, 05:54
      Witam cie
    • noovvy1971 Re: szukam kochanka 06.02.23, 12:51
      Może jest tu jakaś Kochanka z Ciechanowa lub okolic? kontakt noovvy71@o2.pl
    • arczi131 Re: szukam kochanka 01.11.23, 07:01
      Aktualne areki13100@gmail.com
    • exocet1976 Re: szukam kochanka 17.01.24, 09:54
      505620811
    • exocet1976 Re: szukam kochanka 19.01.24, 17:16
      blue_almond napisała:

> Dzień Dobry usmiech.gif Sytuacja zmusza mnie by zacząć ten wątek. Być może jest
      > wśród Was ktoś, kto czuje się osamotniony w związku lub chce sobie wypełnić ja
      > kieś braki lub zna kogoś takiego. Jestem atrakcyjną, szczupłą, bardzo zadbaną i
      > nteligentną 40 latką, która ma swoje pasje, ceni sobie domowe ognisko oraz blis
      > kość mężczyzny. Niestety nie miałam szczęścia w życiu o od kilku lat jestem sam
      > a, na dodatek samotnie wychowuję dziecko , co bardzo ogranicza mi możliwości za
      > wodowe. Chętnie poznałabym kogoś, kto szuka oderwania od codzienności i byłby w
      > stanie mi pomóc finansowo w zamian za towarzystwo, rozmowę, bliskość, ciepło n
      > o i seks oczywiście bo każdy z nas lubi i potrzebuje. Nie mam wymagań co do wie
      > ku, może to być mężczyzna dużo starszy jak i młodszy, z doświadczenia wiem , ze
      > podobam się także dużo młodszym facetom, byle by był zadbany i by miło spędzał
      > o się razem czas, Łódź i okolice to najrozsądniejsza opcja. Oczywiście zapewnię
      > 100% dyskrecji. Darujcie sobie głupie komentarze, jest mi bardzo niezręcznie p
      > isać coś takiego ale sytuacja zwyczajnie mnie zmusza. Gdyby ktoś był zaintereso
      > wany zapraszam do kontaktu.

Hej kocie masz ochotę dzwoń 505620811
    • exocet1976 Re: szukam kochanka 20.01.24, 02:41
      Hej
    • exocet1976 Re: szukam kochanka 01.02.24, 06:05
      Pisze się 505620811
    • tmodem06 Re: szukam kochanka 15.02.24, 21:41
      Mam tu Twoj kieliszek z winem..

tmodem06@gazeta.pl
    • tmodem06 Re: szukam kochanka 15.02.24, 21:42
      Witam Ciebie szeptem. Jeżeli obudziłem to przepraszam, jeżeli za sprawa mojej wiadomości pojawił się uśmiech to już jest dobrze, moje słowa nieco romantyczne nieco liryczne to lekarstwo na nasze troski i szarość tego codziennego dnia za oknem, proszę i Ty teraz uśmiechnij się kolorkowo i pomyśl o mnie tak rozkosznie jak ja o Tobie , tmodem06@gazeta.pl
    • iwojtek Re: szukam kochanka 30.04.24, 15:07
      Witam , fajnie ze jesteś realna i jak widzę piszesz rozsądnie. W sumie to nie czytalem jeszcze nigdy tak jasnno sprecyzowanego anonsu..., zawsze piszą ludzie bzdury, głupoty, urwane zdania bez znaczenia,a tu takie tak piszesz. Proponuje wzajemną weryfikację telef, prosze podaj nr i godz kiedy możesz swobodnie rozmawiać.pozdr kolorkowo
    • iwojtek Re: szukam kochanka 30.04.24, 15:10
      Witam , fajnie ze jesteś realna i jak widzę piszesz rozsądnie. W sumie to nie czytalem jeszcze nigdy tak jasnno sprecyzowanego anonsu..., zawsze piszą ludzie bzdury, głupoty, urwane zdania bez znaczenia,a tu takie tak piszesz. Prezent Twoj juz czeka na Ciebie. Proponuje wzajemną weryfikację telef, prosze podaj nr i godz kiedy możesz swobodnie rozmawiać.pozdr kolorkowo
    • iwojtek Re: szukam kochanka 30.04.24, 15:13
      Witam , fajnie ze jesteś realna i jak widzę piszesz rozsądnie. W sumie to nie czytalem jeszcze nigdy tak jasnno sprecyzowanego anonsu..., zawsze piszą ludzie bzdury, głupoty, urwane zdania bez znaczenia,a tu takie tak piszesz. Proponuje wzajemną weryfikację telef, prosze podaj nr i godz kiedy możesz swobodnie rozmawiać.pozdr kolorkowo iwojtek@gazeta.pl
    • 1woj Re: szukam kochanka 29.12.24, 23:56
      Witam , fajnie ze jesteś realna i jak widzę piszesz rozsądnie. W sumie to nie czytalem jeszcze nigdy tak jasnno sprecyzowanego anonsu..., zawsze piszą ludzie bzdury, głupoty, urwane zdania bez znaczenia,a tu takie tak piszesz. Proponuje wzajemną weryfikację telef, prosze podaj nr i godz kiedy możesz swobodnie rozmawiać.Ja szukam zdecydowanie Kobiety na dłużej, zdecydowanej jak ja...ja 181 cm 85 kg 47 lat rak. Czekam na odp buzi
    • 1woj Re: szukam kochanka 01.01.25, 03:21
      Stosunkowo udanego 2025, czekam na odp 1woj@gazetakropkapl.
    • miciu Re: szukam kochanka 27.03.25, 11:20
      Ja jestem zainteresowany twoim ogłoszeniem, mam na imię Michał mam 36 lat i jestem z Łodzi

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka