Dodaj do ulubionych

Hanysie, pomóż

21.03.18, 13:30
Boję sie wklejać zdjęcia do Galerii, bo ukazuje sie taki komunikat. jest na to rada ?

Witryna „schlesien.nwgw.de” używa nieprawidłowego certyfikatu bezpieczeństwa.

Ten certyfikat jest prawidłowy tylko dla schnitzereien.asia.

Kod błędu: SSL_ERROR_BAD_CERT_DOMAIN
schlesien.nwgw.de/foto/ Nie można nawiązać bezpiecznego połączenia: żądana nazwa domeny nie pasuje do certyfikatu serwera. HTTP Strict Transport Security: false HTTP Public Key Pinning: false Łańcuch certyfikatu: -----BEGIN CERTIFICATE---
Obserwuj wątek
    • hanys_hans Re: Hanysie, pomóż 21.03.18, 19:03
      W tym twojim Adresie jest "https" prawiduowo mo byc ino "http" Niy wiym skond rzes tyn "s" wyczas, umie leci wszysko OK
      • gajowy555 Re: Hanysie, pomóż 22.03.18, 20:17
        Dzięki Hanysie, co nie zmienia faktu, że przy próbie zalogowania się do galerii, pojawia sie taki napis:

Połączenie nie jest zabezpieczone. Wprowadzone dane logowania mogą zostać przechwycone. Więcej informacji

Strach się bać !
        • gajowy555 Re: Hanysie, pomóż 22.03.18, 20:21
          schlesien.nwgw.de/foto/
          to mi się samo wyświetla

Połączenie nie jest bezpieczne

Właściciel witryny schlesien.nwgw.de niepoprawnie ją skonfigurował. Program Firefox nie połączył się z nią, aby chronić użytkownika przed kradzieżą informacji.

Więcej informacji…

Automatyczne zgłaszanie podobnych temu błędów (pomaga Mozilli identyfikować i blokować niebezpieczne strony)
          • hanys_hans Re: Hanysie, pomóż 23.03.18, 11:05
            Morze twoj program anty wirusowy je taki wrarzliwy, Mie przi logowaniu nic nie melduje...

Morze se jeszcze ktos iny odezwie rze mu take cojs pokazuje?
            • gajowy555 Re: Hanysie, pomóż 23.03.18, 13:41
              Mam McAfee AntiVirus Plus, może tu jest przyczyna w ustawieniach, bo niektóre inne strony też pokazują się z przekreśloną kłódką >

Pozdrawiam Cię Hanysie :)
    • berncik Re: Hanysie, pomóż 23.03.18, 15:28
      Jak żech kliknou na ling to mnie tysz Pisu unsiechere seite i kotka.
      Potem Zech wkopiowou schlesien.nwgw.de to bez niczego se otwarlo i wszystkie strony i funkcje Gruss

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka