Dodaj do ulubionych

Polski Kosciol

14.05.19, 09:20

A w Polsce ksiezulki hulajom i hulajom.
Nareszcie ludzie sie budzom. Nakreicili film o tych farozyczkach co tak kochajom mele dzieci.

www.youtube.com/watch?v=BrUvQ3W3nV4
Obserwuj wątek
    • cirano Re: Polski Kosciol 14.05.19, 17:10
      Wybuchały kato-pedofilske afery w USA, Irlandii a nawet w Australii, a w Polsce wydawało sie tym czornym chacharom, że som na wszelke czasy bezpieczni bo... Wojtyła nad niymi czuwo. Brak było powołań, to chodziyli do szkoł i werbowali do seminariow żeby ino buda utrzimać am laufen, a ludzi dali moc dojić!
      Norod polski jes jednak w wielyj czynści bardzij sfanatyzowany jak kaj indzij i nawet take trzynsiynie ziymi niy spowoduje masowego odwrotu od tego burdelu, tzw. kościoła.
      Niystety, na Ślonsku niy ma lepij jak na polskij zacofanyj wsi. Tyn som szajs, a torunski farosz nach wie vor trzynsie Polskom
    • erka-4 Re: Polski Kosciol 15.05.19, 12:25
      Pleciesz herbi,w moim Falkenbergu pod Opolem,mój proboszcz dwa lata przesiedział za podobne czyny,jak dobrze pamiętam,były to lata 70-te ub.wieku.Przesiedział i wrócił i nadal proboszczem był do samej śmierci.Dziś wiemy,że siedział za kłamliwe oszczerstwa,a co dopiero dzisiaj można wymyślić,zwłaszcza,że stosowna powstała atmosfera ku temu,oraz szansa niezłego zarobku,no bo jak udowodnić,że się nie jest wielbłądem,a w wyniku tej biskupiej dotychczasowej głupoty wielbłądów takowych będzie coraz więcej.Co nie znaczy,że pośród księży nie było i nie ma pedofili,byli są i będą,bo to też są ludzie jak wszyscy inni.
      • erka-4 Re: Polski Kosciol 15.05.19, 12:34
        Dodam jeszcze.Za swój podły czyn odpowiedzialność winien ponosić ten kto czynu się dopuścił,nie może być tak,że ewentualne odszkodowanie dla poszkodowanego ma płacić Kościół,bo niby jakim prawem?
        To jest zasada stosowania zbiorowej odpowiedzialności,a taką stosował jedynie Hitler.
        • herbjelita Re: Polski Kosciol 15.05.19, 17:03
          A teraz ten film bedzie w telewizji wyswietlany. Ciekaw jestem oddzwiekow.

wiadomosci.wp.pl/tylko-nie-mow-nikomu-w-telewizji-wp-6381219235858561a
          • cirano Re: Polski Kosciol 16.05.19, 09:25
            Do erki.
            To kościół jest winien, że papież Gregor VII wprowadził bezżeństwo księży - celibat. Ksiądz nie posiada własności, a to co ma jest skromne i na odszkodowanie za zrujnowane młode życie nie wystarczy.
            Kto ma placić jak nie kościól w ogólnym pojęciu? Amiki dobrze to zrozumieli i... w USA katoli prawie jusz niy ma!
            • socer-schlesier Re: Polski Kosciol 16.05.19, 13:21
              Niy jest dobrze.Chyba se odezwom glosy zeby "swiyntosc" z JPII Papieza Polaka "sciepnonc".

weekend.gazeta.pl/weekend/1,152121,24563822,czlowiek-stojacy-na-czele-przedsiebiorstwa-przemocy.html#s=BoxMMtImg3
          • erka-4 moja prorocza przepowiednia 17.05.19, 09:47
            herbjelita napisał:

A teraz ten film bedzie w telewizji wyswietlany. Ciekaw jestem oddzwiekow.

- ja herbi,niejednokrotnie w ostrych dyskusjach chociażby z żoną twierdziłem,że spowiedź winna być zbiorowa,bo księdzu nie ufam,gdyż może ale nie musi być świętym,dlatego śmiesznie spowiadać się u pedofila,no ale mniej to ważne,bo zawsze mogę do ewangelików przystąpić.
            Ważne jest coś innego,załóżmy abstrakcyjnie,że Kościół zniknie,każdy Kościół,i zapanuje okres wszechobecnej szczęśliwości i każdy będzie robił co chce,jak chce i w każdej porze dnia i nocy.
            W Warszawie już zaczynają uczyć małych chłopaków jak ma sobie,mówiąc kolokwialnie,wybić konia,a dziewczynki uczą co mają sobie wsadzać do cipki,żeby było dobrze i bezpiecznie.
            Póki co Kościoły w tym przeszkadzają,a zatem co przeszkadza należy dobić,bo taka jest kolej rzeczy w drodze do powszechnej szczęśliwości.
            Bogu dziękuję,że tego szczęścia raczej oglądał nie będę bom już nie jest młody.
            Żal mi wnuków,bo oni Bogu ducha są winni,ale mam nadzieję,że będą mieli z kim walczyć w przyszłości.
            Walka z Diabłem trwa od czasu stworzenia Człowieka przez Boga.

• berncik Re: Polski Kosciol Dla Erki. 16.05.19, 15:53
      www.tvn24.pl/936127
      • cirano Re: Polski Kosciol Dla Erki. 16.05.19, 17:15
        Miliony utopili Polaki w pomnikach św. Wojtyły, mieliby teraz je walić? Ciekawe.

Niy jest dobrze.Chyba se odezwom glosy zeby "swiyntosc" z JPII Papieza Polaka "sciepnonc".

Na tym zdjynciu w złotych szatkach na złoconym tronie z "wynyndzniałom" mordom - "Stasek podej mi kapcie" podobo mi sie nojlepij
        =============================
        Jest takie powiedzenie:
        "Dopóki sie nie odezwiesz, na kretyna nie wyjdziesz"
      • erka-4 Re: Polski Kosciol Dla Erki. 17.05.19, 10:07
        Dla mnie to żadna nowina o czym już pisałem powyżej,ale chyaba nie zamierzasz twierdzić,że wszyscy księża to pedofile,bo ja mógłbym twierdzić,że każdy ojciec a nawet matka są takimi,nie mówiąc już o innych artystach.
        www.rp.pl/Prawo-karne/307229997-Pedofilia-codziennie-36-dzieci-ofiara-przestepstw-seksualnych.html

A to wszystko jest winą tego,że ludzkość coraz bardziej odchodzi od Boga i idzie za hasłem:RÓBTA CO CHCETA,a skończy się to tym,że przyjdą,jak napisała w swej przepowiedni królowa z miasta Saby,muzułmanie i zrobią z wszystkimi porządek.Kobiety ukamienują a mężczyznom poderżną gardła.
        Taki to będzie tego obecnego luzu koniec.
        • herbjelita Re: Polski Kosciol Dla Erki. 17.05.19, 10:54
          erka, jaki ty slepy i gupi. Podziekowales juz muzulmanom za twoja kulture?
          Liczyc , pisac i nazywac zeczy po imieniu mamy - odziedziczylismy od muzulmanow.
          Przyszlo to do nas poprzez Hiszpanie, gdzie zyli ponad 800 lat. To rekonkwistyta naszego kosciola ich z tamtad wygnala. Zas nas otulil - ten kosciol - plachta ciemnoty.
          Wydaje mi sie, ze nikt nie czeka na zaglade kosciola, ale wiekszosc czeka na kosciol humanitarny, na kosciol ktory mowi prawde, demokratyczny a nie autokratyczny. Na kosciol gdzie do glosu dojda wszystcy, tez kobiety!
          • cirano Re: Polski Kosciol Dla Erki. 17.05.19, 11:27
            Jak długo celibat, tak długo takie myśli możemy pogrzebać.
            Człowiek jest zbyt słaby w walce z naturą a kościół stał się przytułkiem wszelkich sex-deprawacji. ten celibat to spowodował. Wszyscy wiedzom, że chodziło jednymu z gorszych papstow ino o KASA
          • erka-4 Re: Polski Kosciol Dla Erki. 17.05.19, 13:31
            Nie uda ci się mnie obrazić,herbi.Ciemnotę każda religia szerzy,a po co ? A no po to,żeby boską jasność człowiekowi ukazać.
            A czy Kościół jest taki czy siaki to od jego wiernych zależy,bo Kościół to wierni,i ci powiedziałem,jak mi doskwierać spowiedź do ucha kapłana będzie bardzo w moim Kościele,to zawsze mam wybór,Kościołów jest bez liku,ale Bóg jest jeden,taki sam jak u muzułmanina,żyda,buddysty czy innego Indianina,bo nie ważne jak się kto modli,ważne,żeby się modlił.

A dla Polaka Kościół to nie tylko modlitwa,dla Polaka Kościół to ostoja polskości i żaden pedofil lub pederasta nie zniszczy Polakom Kościoła,bo musiałby Polaków zniszczyć.

Szybciej Polak powywiesza wszystkich zboczeńców i zwyrodnialców za jaja na suchej gałęzi.
            • herbjelita Re: Polski Kosciol Dla Erki. 17.05.19, 16:56
              erka, A muzulmanow juz nie chcesz podzynac?
              • berncik Re: Polski Kosciol Dla Erki. 17.05.19, 18:39
                Najgorsze jest to że ten odpowiedzialny ,przez długie lata swojego Papiestwa Jan Paweł II. Kazał wszystko zamiatac pod Tepich. Dal się fotografować z dziećmi.,jak Stalin albo Bierut i błogosławił je . Na dokładkę zrobili go świętym .
                To jest tragedia dla całego kościoła. Dla Polski nie , oni nadal wierzą swoim brzuchaczom ,chociaż jak mi opowiadano w miastach proboszcza się skarżą że gdyby nie okoliczne wioski to kościoły byłyby puste i to w Polsce, więc erka nie plec.
                • erka-4 Re: Polski Kosciol Dla Erki. 18.05.19, 06:27
                  berncik napisał:

> że gdyby nie okoliczne wioski to kościoły byłyby puste i to w Polsce, więc erka nie plec.

- a napisałem gdziekolwiek,bercik,że kościoły są przepełnione w Polsce ? Napisałem wyraźnie i jasno,taki jest Kościół jacy są jego wierni.
                  • cirano Re: Polski Kosciol Dla Erki. 18.05.19, 07:29
                    Kościól polski jes masztym na kerym powiewo fana polskigo patriotyzmu. Wiatru ji coroz mnij, tyn patriotyzm wisi cozoz czynścij (wszyskim) jak mokro szmata, kościól mo coroz mnij do powiedzynia. Nareszcie.
                    Aż dziw bierze kożdego co myśli i mo trocha wiedzy, jak dugo sie brzuchate koszuloki w tym kraju utrzymujom przy wszyskich niyprawościach na jake sie pozwalajom.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka