Dodaj do ulubionych

Geneza powstania Forum Gleiwitz-Glywice

12.10.05, 08:09
i okolice

Napisza w skrocie.

Nasze problymy ze skarzypytami znocie, jak cos napisano abo zacytowano po
niemiecku, - zaroz wontek wyleciou, to Slonzaka przyzwyczajonego do
tolerancji denerwowauo.
Po tym nasadzono nom siyuom dwoch moderatorow, kerych my nie chcieli.
Jou to jeszcze mauo wiela akceptowou, ale Suoneczko1 – coch kedys
nieslusznie Mutrom Teresom nazwou, - uono se wsciekuo i zrobiouo larmo.
Do tego doszuo, ze zaczyli nos banowac, najpiyrw Hanysa i Suoneczka, -
wycinac nasze wontki, wpisy i wiersze Suoneczka tysz wyciento, tego nigdy nie
zrozumiam, abo Admion miou wypito!
Laband i Hanys se pozegnali z takom piosenkom, ze wszyscy Slonzoki puakali,
jak ta piosenka suyszeli.
Wtedy jou se wkurzou i tysz uech zaczou wontki zakuodac na tymat tego Forum
Gliwice, no i mnie tysz zabanowali, uodbanowali a le po nastympnym wpisie
juzas zabanowali.
Jak mnie znocie, jou se nie dom 3 roz zabanowac, i uech se tysz pozegnou z FG.
Spichli my se, Suoneczko, Hanys i jou, dostali my od Hanysa proxy numery i
dali my pisali, ale tak nie moguo isc dali!

Suoneczko i Dede napisali do mie, - “ Ballest co tera ?”

Jou uodpisou, ze zauozymy pryvatne forum , ale jou je nie chcam zakuodac,
Suoneczko se na to zgodziouo!
W poniedziauek rano, godom ale z z Hanysem uo tym forum:
Tu cytat:
“Hanys (10-10-2005 11:05)
ta idea je dobro z tym prywatnym glywickim forum
ballest (10-10-2005 11:06)
Jasne, ze zrobimy na GW prywatne Gliwickie Forum
ballest (10-10-2005 11:07)
Mysla, na cos takiego jak

Glywice,Gleiwitz i uokolice
hanys (10-10-2005 11:08)
pogodoomy potym musza tera cos zauatwic
ballest (10-10-2005 11:08)
dobrze, pyrsk

Wiyncy uech Hanysowi nie pedziou na GG!

Na wieczor mom juz wiadomosc uod Suoneczka, ze Hanys ji napisou, ze bydzie
Forum Gleiwtz, a za godzina dostanam linki do niego!
Richtig za godzina przychodzi link do tego Forum uot Hanysa i uot tego czasu
som my na swoim!

Czymu takou nazwa?

Nazwa Gleiwitz- to bouo marzenie Ramona
Nazwa Glywice – uot Labanda, stond te nazwy ?
Obserwuj wątek
    • rita100 Re: Geneza powstania Forum Gleiwitz-Glywice 12.10.05, 09:23
      pogratulować dobrego pomysłu
      ale został żal, żal , że ludzie tego nie zrozumieli, że bylismy pod presją i
      szykanami.
      Teraz jest inaczej , a urazy poszły precz :)
      • ballest Re: Geneza powstania Forum Gleiwitz-Glywice 12.10.05, 09:39
        RITA napewno sama czujesz, jakou ulga tera momy, to jak by jakes uczucie
        rozkoszy!
        Tera se czujam richtig wolnym czuwiekiem i u siebie my som!
        • rita100 Re: Geneza powstania Forum Gleiwitz-Glywice 12.10.05, 09:50
          Tak Ballest, ale przyjdzie moment , że się za nimi będzie tęskno,
          koniecznie trzeba cos wymysleć !
          • ballest Re: Geneza powstania Forum Gleiwitz-Glywice 12.10.05, 09:53
            Mnie za niymi teskno, za SKARZYPYTAMI, niy, NIIIIIIIIIIGDY!
            chyba, zeby oni zmieniyli Forum Na Gleiwitz, wtedy bych se zastanowiou!
            No i bez moderacji i wrozania se admina do Forum!
            • broneknotgeld Re: Geneza powstania Forum Gleiwitz-Glywice 19.10.05, 23:43
              Toż historyjo pisze sie nowo
              Dni drapko lecom - tako sie zdowo
              I rośnie z niymi gliwicke forum
              Ślonsku - dyć niy troć nigdy humoru!
              • hanys_hans Re: Geneza powstania Forum Gleiwitz-Glywice 20.10.05, 17:45
                broneknotgeld napisał:

> Toż historyjo pisze sie nowo
                > Dni drapko lecom - tako sie zdowo
                > I rośnie z niymi gliwicke forum
                > Ślonsku - dyć niy troć nigdy humoru!

Jo by wolou historyjo odkrywac´!
                A niy nanowo pisac´!
                • broneknotgeld Re: Geneza powstania Forum Gleiwitz-Glywice 23.10.05, 14:15
                  Toż możno tako Ci sie wydowo
                  - Frelka se łodkryj nojlepi nowo!
    • szwager_z_laband Re: Geneza powstania Forum Gleiwitz-Glywice 20.10.05, 07:59
      Tak to czytom wszysko i prziznom sie, ize sie miynko mi sie we sercu zrobiouo
      konsek. Jak se to wszysko za jakes poranoscie lat by kerys z wos poczytou, to
      mu sie niy zdziwia jak se poslimto pokryjomu. Co to z naszych Glywic jeszcze
      bydzie ...?
      • ballest Re: Geneza powstania Forum Gleiwitz-Glywice 20.10.05, 08:17
        Laband mnie tysz, bo tego co se stauo, bych tysz se nie spodziewou!
        Czujymy se tu richig FREEEEEEEEEEEEIIIIIIIIIIIII! PRA?
        • broneknotgeld Re: Geneza powstania Forum Gleiwitz-Glywice 20.10.05, 08:27
          Yno se niy poślintejcie
          Lepi wiyncy postow dejcie.
          • olandi1 Re: Geneza powstania Forum Gleiwitz-Glywice 20.10.05, 09:29
            Prowda godajonc, kiedyś żech zajrzoł na te FG i co?
            NIY ZAREJESTROWOŁECH SIE!!!!!!!!!!
            A czamu?
            Bo za dużo zwady żech tam znod.
            Dostołech link od naszego Słoneczka na te forum i mi sie spodobało - dlatego
            żech sam jest.
            Chyba to godo samo za sia:
            • broneknotgeld Re: Geneza powstania Forum Gleiwitz-Glywice 20.10.05, 09:34
              Toż ło to tyż idzie
              Za wiela łostudy zniychynco.
              • rita100 Re: Geneza powstania Forum Gleiwitz-Glywice 20.10.05, 09:50
                dzięki Hanysowi , życie na forum stało się inne ;)))
                • broneknotgeld Re: Geneza powstania Forum Gleiwitz-Glywice 20.10.05, 09:56
                  Chocioż

Ździybko podroźnić se czasym trza
                  Z humorym rymym - tyż piyknie - pra?
                  • rita100 Re: Geneza powstania Forum Gleiwitz-Glywice 20.10.05, 10:03
                    Bronek , swietnie fraszkujesz
                    i forum fraszką malujesz :)
                    • broneknotgeld Re: Geneza powstania Forum Gleiwitz-Glywice 20.10.05, 10:15
                      Toż wszysko yno skiż tego przeca
                      Co rym ślonskego czimie sie neca.
                      • ballest Re: Geneza powstania Forum Gleiwitz-Glywice 20.10.05, 17:58
                        "Re: Geneza powstania Forum Gleiwitz-Glywice
                        hanys_hans 20.10.05, 17:45 + odpowiedz

broneknotgeld napisał:

> Toż historyjo pisze sie nowo
                        > Dni drapko lecom - tako sie zdowo
                        > I rośnie z niymi gliwicke forum
                        > Ślonsku - dyć niy troć nigdy humoru!

Jo by wolou historyjo odkrywac´!
                        A niy nanowo pisac´!"

Bronek to nie je gliwickie forum tylko Forum Gleiwitz- Glywice i oklice !
                        • broneknotgeld Re: Geneza powstania Forum Gleiwitz-Glywice 20.10.05, 18:10
                          Ballest - czy Cie te "gliwicke" razi?
                          Ło coś inkszego tu sie rozłazi
                          I niy jest sprawa to przimiotnika
                          Zdo sie tu ło to by Ślonskym "rzykać".
                        • hanys_hans Re: Geneza powstania Forum Gleiwitz-Glywice 20.10.05, 18:10
                          rita100 napisała:

> dzięki Hanysowi , życie na forum stało się inne ;)))

rita, niy pszesadzej! Jo to je ino pionekw sam w tyj genezie!
                          Sam by cza podzinkowac´ Ramonowi kery podsunyu Nazwa forum noo i nojwiyksze tymu
                          kto noom podsunyu pomysu zauozynio takego forum! A na samym koon´cu wszyskim
                          kere sam szkryflajoom.

pyrsk_hanys_hans
                          • olandi1 Re: Geneza powstania Forum Gleiwitz-Glywice 20.10.05, 18:21
                            Jeronie, Hanys, niy być taki skromny
                          • ramon6 Re: Geneza powstania Forum Gleiwitz-Glywice 20.10.05, 20:15
                            hanys_hans napisał:

> rita100 napisała:
                            >
                            > > dzięki Hanysowi , życie na forum stało się inne ;)))
                            >
                            > rita, niy pszesadzej! Jo to je ino pionekw sam w tyj genezie!
                            > Sam by cza podzinkowac´ Ramonowi kery podsunyu Nazwa forum noo i nojwiyksze
                            tym
                            > u
                            > kto noom podsunyu pomysu zauozynio takego forum! A na samym koon´cu wszyskim
                            > kere sam szkryflajoom.
                            >
                            > pyrsk_hanys_hans
                            Hans Ty mi tukej jyno niy komplimyntuj! Na takou nazwa to by napewno kouzdy s
                            nous wpoud. Ale we jednym mousz recht, jyny skuli nous wszyskich tukej je te
                            forum jake je.
                            • rita100 Re: Geneza powstania Forum Gleiwitz-Glywice 20.10.05, 20:22
                              Ale jesteście wszyscy skromni - jest fajne forum i koniec, kazdy sobie pisze i
                              mowi co chce , a nazwa musi się jakoś róznić .
                              Żeby wszystko bylo zgodne - to nazwiemy to pracą zbiorową :)
                              • ramon6 Re: Geneza powstania Forum Gleiwitz-Glywice 20.10.05, 20:25
                                jednym slowem -czyn spoleczny:-)
                                Rita przyjemnego wieczoru;-)
                                • hanys_hans Re: Geneza powstania Forum Gleiwitz-Glywice 20.10.05, 21:57
                                  Wejrzijcie z jakim wypszedzyniym pozdrowiouech wos z biesiady w OKEJU 2lata tymu
                                  "....pozdrowiynia dlo internautoow forum GLYWICKEGO....." pieroona kandego
                                  skoondech to moog jusz wtedy widziec´ co takeforum kedys nasztynglujymy!

mitglied.lycos.de/hanyshans/hanys.mp3

pyrsk_hanys_hans
                                  • ballest Re: Geneza powstania Forum Gleiwitz-Glywice 20.10.05, 22:36
                                    Hanys dowom to na wiyrch a Rita, bardzo fajnie napisauas!
                                  • rita100 Re: Geneza powstania Forum Gleiwitz-Glywice 21.10.05, 09:11
                                    hanys_hans napisał:

> Wejrzijcie z jakim wypszedzyniym pozdrowiouech wos z biesiady w OKEJU 2lata
                                    tym
                                    > u
                                    > "....pozdrowiynia dlo internautoow forum GLYWICKEGO....." pieroona kandego
                                    > skoondech to moog jusz wtedy widziec´ co takeforum kedys nasztynglujymy!
                                    >
                                    >
                                    > mitglied.lycos.de/hanyshans/hanys.mp3
                                    >
                                    > pyrsk_hanys_hans

ja na to mówię przeznaczenie, tak miało być , ale stronka jest bardzo
                                    interesująca :)
                                    pozdrawiam wszystkich na tej wstronce :)
                                    • rita100 Re: Geneza powstania Forum Gleiwitz-Glywice 21.10.05, 09:14
                                      Ramon, możemy to nazwać czyn spoleczny, niekedy takie czyny nawet w komunie
                                      były pozytywne - np. sadzenie drzew :)
                                      Pamiętacie jakies czyny społeczne ?
                                      • ballest Re: Geneza powstania Forum Gleiwitz-Glywice 21.10.05, 09:27
                                        Rita, w czynie spolecznym to nawet stonka zbiyrano.
                                        • rita100 Re: Geneza powstania Forum Gleiwitz-Glywice 21.10.05, 09:33
                                          ballest napisała:

> Rita, w czynie spolecznym to nawet stonka zbiyrano.

Oj, to ta stonka co Amerykanie ponoć nam rzucili , a my w czynie społecznym ją
                                          zbieralismy z kartofli ;) A póżniej ja się chyba paliło. Jak Wy niszczyliście
                                          stonkę ?
                                      • ramon6 Re: Geneza powstania Forum Gleiwitz-Glywice 21.10.05, 11:31
                                        Hallo Rita,

Czyny spoleczne! fantastyczne zeczy:-)
                                        Kiedys wpadli nasi nauczyciele w szkole podstawowej na ideje, ze uczniowie maja
                                        pomagac doroslym na ich miejscach pracy.
                                        Od kolegi matka pracowala u ogrodnika, no to poszlismy do ogrodnika i
                                        pracowalismy u niego prawie caly dzien.
                                        Na drugi dzien dostalismy nagane, bo pracowalismy u "oprywaciarza", kapitalisty
                                        a nie dla dobra spolecznego.
                                        Musze sie przyznac, ze wtedy nie wiedzialem co to znaczy "prywaciasz".
                                        Wkazdym razie w wieku 10 lat zdradzilem poraz pierwszy socijalizm:-)
                                        • ballest Re: Geneza powstania Forum Gleiwitz-Glywice 21.10.05, 13:10
                                          Rita, stonki to nawet kury nie zruy, choc one wszystko zjedzom, my je zawsze w
                                          butelco z wodom mieli i byly wlasciwie utopione, ale sie je spalilo w ognisku,
                                          albo rozeptalo!

Ramon, za takiego cie tez uwazom, jou ale nie bou inny, jou nigdy nie szou na
                                          manifestacja 1 maja, ojciec mi zabroniou, w szkole groziyli ale nic mi nie
                                          zrobiyli, roz uech ale bou, bo kolega mnie skuli fajnych dziouszkow skusiou!
                                          • rita100 Re: Geneza powstania Forum Gleiwitz-Glywice 21.10.05, 15:16
                                            Ramon, toś miał praktykę w Szklanych Domach - tak dawniej nazywano taką
                                            działalność ogrodniczą. To był fest biznes w tamtych czasach i nie każdy mógł
                                            mieć zezwolenie na taką działalność. Musiałeś mieć bogatego kolegę :)
                                            Mój społeczny czyn to czyn szkolny , czyli sprzatanie parku, a z reszty to
                                            miałam zwolnienie lekarskie.
                                            Ballest - defilady 1-majowe były obowiązkowe, ale czy znacie kogoś kto był za
                                            nieprzybycie ukarany ?
                                            Groźba kary i nic więcej, ale feta w tym czasie była i ubranka się prasowało
                                            by ładnie wyglądało ;)
                                            hehe, a za kogo byliście przebrani w czasie takich pochodów ? Napeno byliście
                                            górnikami ;)) Ja występowałam jako Krakowianka w stroju krakowskim;)
                                            • ballest Re: Geneza powstania Forum Gleiwitz-Glywice 21.10.05, 20:50
                                              Rita, wierz mi, mnie nigdy nikt nie ukorou za to!
                                              tysz nie zno nikogo co bou ukarany, no ja jak chodziou ktos ubrany tego nie
                                              wiym, bo uech tam nigdy nie bou z jednym wyjatkiem!
                                              U mnie w rodzinie nie bouo ani jednego GORNIKA, chyba ze jou, bo jou tam robiou
                                              2 tygodnie !
                                              • ballest Re: Geneza powstania Forum Gleiwitz-Glywice 21.10.05, 21:01
                                                JESZCZE RAZ DO GENEZY!!!
                                                TO BORASCA BYUA PIERWSZA OSOBA , KTORA MI NAPIASAUA, ze momy se wyprowadzic i
                                                Stworzyc WUASNE FORUM!!!

Dziynki Bora!!!!!!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka