sss9 24.11.05, 12:33 jak już kiedyś ballest pięknie to ujął - jest to skanalizowane forum, w zasadzie sam kanał. pewnie dlatego taka tu "różnorodność" forumiaków - wszyscy w gumiakach. :))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sss9 Re: Skanalizowane forum GG :))) 24.11.05, 12:36 chcesz się załapać ?, przeca od tego som gospodarze, pra ? :))) koszenie się skończyło... Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Skanalizowane forum GG :))) 24.11.05, 12:37 plum, plum, plum ... :) Odpowiedz Link
sss9 Re: Skanalizowane forum GG :))) 24.11.05, 12:39 no i popłynął szwager z nurtem... jak wszystko co trafić ma do kanału. :) Odpowiedz Link
ballest Re: Skanalizowane forum GG :))) 24.11.05, 12:43 Ja napisalem, ze Uzurpatorzy juz marzyli o skanalizowaniu Slazakow na forum Gliwice, ale im sie to nie udalo. Nigy nie pisalem o skanalizowaniu Gleiwitz! Tu moze kazdy pisac co chce, jesli pisze z kultura. Odpowiedz Link
sss9 Re: Skanalizowane forum GG :))) 24.11.05, 12:51 pewnie dlatego sami się postanowiliście skanalizować ? przy okazji przyznałeś, że hanyshans to kłamca - dzięki. :) tej kultury, to wy nie macie - wymagacie jej tylko ode mnie. a i to tylko dlatego, że tu nikt z wami rozmawiać nie chce. a mi nie zależy - pobawić się z wami jak piłeczkami, zawsze chętnie. :) Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Skanalizowane forum GG :))) 24.11.05, 12:57 zawsze chyntnie witomy cie na tym forum:) chociosz niy do konca rozumia czamu sam tak do nos ci tynskno:)) Odpowiedz Link
sss9 Re: Skanalizowane forum GG :))) 24.11.05, 12:59 sorry winnetou, to czy ty cokolwiek rozumiesz nie ode mnie zależy. proponuję ci poszukać jakiegoś komboja i z nim się pobawić. ;) Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Skanalizowane forum GG :))) 24.11.05, 13:05 przeca mom sam jednego juz :)) Odpowiedz Link
sss9 Re: Skanalizowane forum GG :))) 24.11.05, 14:51 to go wreszcie puść, bo już chyba jest siny od masowania. :))) kiedyś mówiono, że od ciągłej masturbacji się głupieje - nie wierzyłem, ale biorąc pod uwagę twoje wyznanie o nic nierozumieniu... :) Odpowiedz Link
ballest Re: Skanalizowane forum GG :))) 24.11.05, 15:26 SSSiu a kto ci cos takiego godou o tej masturbacji? Odpowiedz Link
sss9 Re: Skanalizowane forum GG :))) 24.11.05, 15:30 a różne takie zabobonne i niedouczone Ślązaki, balciu. Odpowiedz Link
ballest Re: Skanalizowane forum GG :))) 24.11.05, 15:49 a co przylapali Cie Slazacy na tym "rozkosznym uczynku"? Musze, przyznac, ze byc moze nawet racje maja, bo przy kazdym org..... umieraja miliony szarych komorek. Odpowiedz Link
sss9 Re: Skanalizowane forum GG :))) 24.11.05, 16:14 no to gratuluję ! :))) a tak przy okazji, nie przechodzi ci przez gardło słowo orgazm ? takie wstydliwe ? tych szarych komórek rzeczywiście coraz mniej... :) Odpowiedz Link
ballest SSS- a dlaczego nie posluchales ich wskazowek? 24.11.05, 16:48 Komu gratulujesz, tym Slonzakom, co juz wczesniej Twoj rudymentalny intus i geneze jego szczatkow Tobie sugerowali. Dzisiejsi Slonscy forumowicze moga twoich Slonskich Kamratow tylko podziwiac, bo przeciez kazdy z nich wie, ze naszym nowym Mieszkiem 966 jestes! Odpowiedz Link
sss9 Re: znowu w balleściej pustej tykwie echo dudni :) 24.11.05, 16:59 tym "rudymentarnym intusem" błyszczysz od lat i nie trafiają do ciebie liczne rady abyś wreszcie skorzystał z szerokiej wiedzy dzisiejszej medycyny, kto wie - może i twój przypadek jest uleczalny ? :))) "geneza szczątków" - chyba sobie to gdzieś zapiszę... :) myślisz - ja, mówisz - my. hmm... to takie znajome... :))) gratuluję ci tej "utraty szarych komórek na skutek orgazmu" :)))) Odpowiedz Link
ballest w swoim fachu jestes najlepszy! 24.11.05, 17:21 Jakos mnie tego nikt nie prorokowal ale Tobie to juz wrozyli, wiec nie wymywaj sie bo sam sie chwalisz tym, - w jaki sposob Twoje szare komorki straciles, byc moze jakas komoreczka sobie mysli: "Jestem pogrążona w smutku Jestem już niekochana Jestem samotna " Wiemy o tym komoreczko SSSia, juz nie masz nikogo, kto by Cie pokochal, wszystkie zginele w z powodu jego "rekoczynow", do tego na oczach Slonzokow ;) Odpowiedz Link
sss9 Re: w swoim fachu jestes najlepszy! 25.11.05, 12:53 trudno pewne było komuś to prorokować - w końcu jesteś kobietą. niemniej nadal do łez rośmiesza mnie twoje przekonanie, że od orgazmu (słowo, którego się boisz - jakaś trauma z dzieciństwa?) traci się szare komórki. jeśli to istotnie prawda, to wychodzi na to, że ty i szwager nieustannie głaszczecie kapucyna - chociaż nie, ty musisz używać chyba banana albo świeczki. :))) ty na tym forum jesteś otoczony taką specjalną miłością, jaką otacza się dziecko specjalnej troski... i hałaśliwie się tego uczucia domagasz, tupiąc i wrzeszcząc. :))) ale nic dziwnego - kłopoty z tożsamością, bombastyczna megalomania i parę innych przypadłości czynią cię ekstra przypadkiem, wymagającym ekstra opieki. :))) Odpowiedz Link
ballest Re: w swoim fachu jestes najlepszy! 25.11.05, 22:26 ;) Ale prymitywny tyn nasz SSSiu! Odpowiedz Link
ballest Re: Skanalizowane forum GG :))) 25.11.05, 11:53 Czymu go dzisiej niyma, czyzby ostatnia komoreczke straciou! ??? Odpowiedz Link
ballest Re: Skanalizowane forum GG :))) 25.11.05, 16:08 Kapucyni, to przeciez zakon, my ich glaszczymy a wy ich bijecie, tu jest ogromna roznica.- Z Franciszkanami tysz tak robicie! Tak banany tysz uzywamy, u nas sie je ale je! Odpowiedz Link
ramon6 Re: Skanalizowane forum GG :))) 15.12.05, 11:53 Hallo SSS, wiem ze jest to dla ciebie niemozliwoscia chociasz jedne zdanie napisac w ktorym ty nikogo nie obrazasz - a moze raz sprubujesz? Odpowiedz Link
sss9 Re: Skanalizowane forum GG :))) 15.12.05, 21:12 wiem ramon, że masz trudności z czytaniem i pisaniem, ale uparty z ciebie trep - napewno sobie poradzisz. :) Odpowiedz Link