Dodaj do ulubionych

Skanalizowane forum GG :)))

24.11.05, 12:33
jak już kiedyś ballest pięknie to ujął - jest to skanalizowane forum, w
zasadzie sam kanał.
pewnie dlatego taka tu "różnorodność" forumiaków - wszyscy w gumiakach. :)))
Obserwuj wątek
    • szwager_z_laband Re: Skanalizowane forum GG :))) 24.11.05, 12:33
      je zes gulitaucher?
      • sss9 Re: Skanalizowane forum GG :))) 24.11.05, 12:36
        chcesz się załapać ?, przeca od tego som gospodarze, pra ? :)))
        koszenie się skończyło...
        • szwager_z_laband Re: Skanalizowane forum GG :))) 24.11.05, 12:37
          plum, plum, plum ...

:)
          • sss9 Re: Skanalizowane forum GG :))) 24.11.05, 12:39
            no i popłynął szwager z nurtem... jak wszystko co trafić ma do kanału. :)
            • szwager_z_laband Re: Skanalizowane forum GG :))) 24.11.05, 12:40
              • ballest Re: Skanalizowane forum GG :))) 24.11.05, 12:43
                Ja napisalem, ze Uzurpatorzy juz marzyli o skanalizowaniu Slazakow na forum
                Gliwice, ale im sie to nie udalo.
                Nigy nie pisalem o skanalizowaniu Gleiwitz!
                Tu moze kazdy pisac co chce, jesli pisze z kultura.
                • sss9 Re: Skanalizowane forum GG :))) 24.11.05, 12:51
                  pewnie dlatego sami się postanowiliście skanalizować ?
                  przy okazji przyznałeś, że hanyshans to kłamca - dzięki. :)
                  tej kultury, to wy nie macie - wymagacie jej tylko ode mnie.
                  a i to tylko dlatego, że tu nikt z wami rozmawiać nie chce.
                  a mi nie zależy - pobawić się z wami jak piłeczkami, zawsze chętnie. :)
                  • szwager_z_laband Re: Skanalizowane forum GG :))) 24.11.05, 12:57
                    zawsze chyntnie witomy cie na tym forum:)

chociosz niy do konca rozumia czamu sam tak do nos ci tynskno:))
                    • sss9 Re: Skanalizowane forum GG :))) 24.11.05, 12:59
                      sorry winnetou, to czy ty cokolwiek rozumiesz nie ode mnie zależy.
                      proponuję ci poszukać jakiegoś komboja i z nim się pobawić. ;)
                      • szwager_z_laband Re: Skanalizowane forum GG :))) 24.11.05, 13:05
                        przeca mom sam jednego juz :))
                        • sss9 Re: Skanalizowane forum GG :))) 24.11.05, 14:51
                          to go wreszcie puść, bo już chyba jest siny od masowania. :)))
                          kiedyś mówiono, że od ciągłej masturbacji się głupieje - nie wierzyłem, ale
                          biorąc pod uwagę twoje wyznanie o nic nierozumieniu... :)
                          • ballest Re: Skanalizowane forum GG :))) 24.11.05, 15:26
                            SSSiu a kto ci cos takiego godou o tej masturbacji?
                            • sss9 Re: Skanalizowane forum GG :))) 24.11.05, 15:30
                              a różne takie zabobonne i niedouczone Ślązaki, balciu.
                              • ballest Re: Skanalizowane forum GG :))) 24.11.05, 15:49
                                a co przylapali Cie Slazacy na tym "rozkosznym uczynku"?

Musze, przyznac, ze byc moze nawet racje maja, bo przy kazdym org..... umieraja
                                miliony szarych komorek.
                                • sss9 Re: Skanalizowane forum GG :))) 24.11.05, 16:14
                                  no to gratuluję ! :)))
                                  a tak przy okazji, nie przechodzi ci przez gardło słowo orgazm ? takie wstydliwe ?
                                  tych szarych komórek rzeczywiście coraz mniej... :)
                                  • ballest SSS- a dlaczego nie posluchales ich wskazowek? 24.11.05, 16:48
                                    Komu gratulujesz, tym Slonzakom, co juz wczesniej Twoj rudymentalny intus i
                                    geneze jego szczatkow Tobie sugerowali.
                                    Dzisiejsi Slonscy forumowicze moga twoich Slonskich Kamratow tylko podziwiac,
                                    bo przeciez kazdy z nich wie, ze naszym nowym Mieszkiem 966 jestes!
                                    • sss9 Re: znowu w balleściej pustej tykwie echo dudni :) 24.11.05, 16:59
                                      tym "rudymentarnym intusem" błyszczysz od lat i nie trafiają do ciebie liczne
                                      rady abyś wreszcie skorzystał z szerokiej wiedzy dzisiejszej medycyny, kto wie -
                                      może i twój przypadek jest uleczalny ? :)))
                                      "geneza szczątków" - chyba sobie to gdzieś zapiszę... :)
                                      myślisz - ja, mówisz - my.
                                      hmm... to takie znajome... :)))

gratuluję ci tej "utraty szarych komórek na skutek orgazmu" :))))
                                      • ballest w swoim fachu jestes najlepszy! 24.11.05, 17:21
                                        Jakos mnie tego nikt nie prorokowal ale Tobie to juz wrozyli, wiec nie wymywaj
                                        sie bo sam sie chwalisz tym, - w jaki sposob Twoje szare komorki straciles,
                                        byc moze jakas komoreczka sobie mysli:
                                        "Jestem pogrążona w smutku Jestem już niekochana Jestem samotna "

Wiemy o tym komoreczko SSSia, juz nie masz nikogo, kto by Cie pokochal,
                                        wszystkie zginele w z powodu jego "rekoczynow", do tego na oczach Slonzokow ;)
                                        • sss9 Re: w swoim fachu jestes najlepszy! 25.11.05, 12:53
                                          trudno pewne było komuś to prorokować - w końcu jesteś kobietą.
                                          niemniej nadal do łez rośmiesza mnie twoje przekonanie, że od orgazmu (słowo,
                                          którego się boisz - jakaś trauma z dzieciństwa?) traci się szare komórki.

jeśli to istotnie prawda, to wychodzi na to, że ty i szwager nieustannie
                                          głaszczecie kapucyna - chociaż nie, ty musisz używać chyba banana albo świeczki.
                                          :)))
                                          ty na tym forum jesteś otoczony taką specjalną miłością, jaką otacza się dziecko
                                          specjalnej troski... i hałaśliwie się tego uczucia domagasz, tupiąc i
                                          wrzeszcząc. :)))
                                          ale nic dziwnego - kłopoty z tożsamością, bombastyczna megalomania i parę innych
                                          przypadłości czynią cię ekstra przypadkiem, wymagającym ekstra opieki. :)))
                                          • ballest Re: w swoim fachu jestes najlepszy! 25.11.05, 22:26
                                            ;) Ale prymitywny tyn nasz SSSiu!
                    • ballest Re: Skanalizowane forum GG :))) 25.11.05, 11:53
                      Czymu go dzisiej niyma, czyzby ostatnia komoreczke straciou! ???
                      • ballest Re: Skanalizowane forum GG :))) 25.11.05, 16:08
                        Kapucyni, to przeciez zakon, my ich glaszczymy a wy ich bijecie, tu jest
                        ogromna roznica.-
                        Z Franciszkanami tysz tak robicie!
                        Tak banany tysz uzywamy, u nas sie je ale je!
                        • hanys_hans Re: Skanalizowane forum GGG :))) 25.11.05, 22:30
                          Jak jusz to GGG!
    • sss9 Re: Skanalizowane forum GG :))) 15.12.05, 11:51
      są tego kolejne dowody. :)))
      • ramon6 Re: Skanalizowane forum GG :))) 15.12.05, 11:53
        Hallo SSS,

wiem ze jest to dla ciebie niemozliwoscia chociasz jedne zdanie napisac w
        ktorym ty nikogo nie obrazasz - a moze raz sprubujesz?
        • sss9 Re: Skanalizowane forum GG :))) 15.12.05, 21:12
          wiem ramon, że masz trudności z czytaniem i pisaniem, ale uparty z ciebie trep -
          napewno sobie poradzisz. :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka