Dodaj do ulubionych

Cos dla naszych dziouchow i nie tylko ?

27.05.06, 07:18
wiadomosci.onet.pl/1334785,2679,1,1,kioskart.html
;)
Obserwuj wątek
    • olab1 Re: Cos dla naszych dziouchow i nie tylko ? 27.05.06, 18:44
      Wiesz, Balciu, jakoś mimo wszytsko nie lubię tych ze wschodu. Nic do nich nie
      mam, ale jakoś tak... są zimni, wyrachowani i chyba wiecznie pijani. Mam uraz po
      szkole do języka, a za tym już krok do sowietofobii, rusofobii. Kraj i ludzie
      tacy jak wszędzie, może i mają swoja kulturę, historię, ale i tak ich nie lubię.
      Chyba nawet bardziej niż tych z zachodu ;-)))
      • ballest Re: Cos dla naszych dziouchow i nie tylko ? 27.05.06, 18:51
        Ola, nie powinnas z gory pedziec, ze kogos nie lubisz, przeca wszyndzie sa
        takie i takie ludzie.
        Co mie juz Poloki tu na Forum wyrzondziyli a jou do nich raczej urazu nie mom.
        Zimni i wyrachowani??? - tego nie wiem,podobno ruskie dziouchy majom bardzo
        goroncou krew.
      • szwager_z_laband Re: Cos dla naszych dziouchow i nie tylko ? 27.05.06, 20:31
        olab1 napisała:

> Wiesz, Balciu, jakoś mimo wszytsko nie lubię tych ze wschodu. Nic do nich nie
        > mam, ale jakoś tak... są zimni, wyrachowani i chyba wiecznie pijani. Mam uraz p
        > o
        > szkole do języka, a za tym już krok do sowietofobii, rusofobii. Kraj i ludzie
        > tacy jak wszędzie, może i mają swoja kulturę, historię, ale i tak ich nie lubię
        > .
        > Chyba nawet bardziej niż tych z zachodu ;-)))

a jak to wyglondo ze pounocom i poudniym?

:)
        • ballest Re: Cos dla naszych dziouchow i nie tylko ? 27.05.06, 20:44
          Godosz Laband, ze tych z polnocy to Ola lubi a tych z pouednia to niy?
          • szwager_z_laband Re: Cos dla naszych dziouchow i nie tylko ? 27.05.06, 21:10
            naszo Ola to je richtik maszkytno, bezto wola poczekac co sama powiy:)
            • ballest Re: Cos dla naszych dziouchow i nie tylko ? 27.05.06, 21:43
              No, jak ji ta malou Margotka pozwoli, bo uona u nos tu mondruje a w doma jest
              pod pantoflem.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka