ballest 27.05.06, 07:18 wiadomosci.onet.pl/1334785,2679,1,1,kioskart.html ;) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olab1 Re: Cos dla naszych dziouchow i nie tylko ? 27.05.06, 18:44 Wiesz, Balciu, jakoś mimo wszytsko nie lubię tych ze wschodu. Nic do nich nie mam, ale jakoś tak... są zimni, wyrachowani i chyba wiecznie pijani. Mam uraz po szkole do języka, a za tym już krok do sowietofobii, rusofobii. Kraj i ludzie tacy jak wszędzie, może i mają swoja kulturę, historię, ale i tak ich nie lubię. Chyba nawet bardziej niż tych z zachodu ;-))) Odpowiedz Link
ballest Re: Cos dla naszych dziouchow i nie tylko ? 27.05.06, 18:51 Ola, nie powinnas z gory pedziec, ze kogos nie lubisz, przeca wszyndzie sa takie i takie ludzie. Co mie juz Poloki tu na Forum wyrzondziyli a jou do nich raczej urazu nie mom. Zimni i wyrachowani??? - tego nie wiem,podobno ruskie dziouchy majom bardzo goroncou krew. Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Cos dla naszych dziouchow i nie tylko ? 27.05.06, 20:31 olab1 napisała: > Wiesz, Balciu, jakoś mimo wszytsko nie lubię tych ze wschodu. Nic do nich nie > mam, ale jakoś tak... są zimni, wyrachowani i chyba wiecznie pijani. Mam uraz p > o > szkole do języka, a za tym już krok do sowietofobii, rusofobii. Kraj i ludzie > tacy jak wszędzie, może i mają swoja kulturę, historię, ale i tak ich nie lubię > . > Chyba nawet bardziej niż tych z zachodu ;-))) a jak to wyglondo ze pounocom i poudniym? :) Odpowiedz Link
ballest Re: Cos dla naszych dziouchow i nie tylko ? 27.05.06, 20:44 Godosz Laband, ze tych z polnocy to Ola lubi a tych z pouednia to niy? Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Cos dla naszych dziouchow i nie tylko ? 27.05.06, 21:10 naszo Ola to je richtik maszkytno, bezto wola poczekac co sama powiy:) Odpowiedz Link
ballest Re: Cos dla naszych dziouchow i nie tylko ? 27.05.06, 21:43 No, jak ji ta malou Margotka pozwoli, bo uona u nos tu mondruje a w doma jest pod pantoflem. Odpowiedz Link