Gość: Robert IP: *.21.pl / *.21.pl 03.11.05, 21:33 Chciałem się zapytać, gdzie w Częstochowie najlepiej wymieniać olej w samochodzie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: xxx Re: PYTANIE DO KIEROWCÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 21:36 najlepiej u mechanika samochodowego :/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: PYTANIE DO KIEROWCÓW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.05, 21:45 Warszawska koło zakretu jak jedziesz w strone przejazdu!!! Tam jest ok! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: biegly Re: PYTANIE DO KIEROWCÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 21:55 zgadzam sie z przedmowca, warszawska na zakrecie , fachowo i czysto, w razie czego szef z wasikiem udzieli fachowej porady ;D , na zakrecie miedzy jednym przejazdem a drugim, trzeba wjechac w podworze, widac flagi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bodzio Re: PYTANIE DO KIEROWCÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 21:55 na piotrkowskiej w Tar-Magu jak chcesz to lejesz tańszy z beczki a jak chcesz to lejesz z opakowania.Co ważne tanio Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: a Re: PYTANIE DO KIEROWCÓW IP: *.21.pl / *.21.pl 04.11.05, 07:40 na krakowskiej też jest tanio i fachowo (wymiana oleji, opony, klocki hamulcowe itp) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xXx Re: PYTANIE DO KIEROWCÓW IP: *.com 04.11.05, 08:40 tak ale na tarkakowej jest " przemiła obsług " kobieta "bardzo" schludnie wyglądająca wypisywała mi fakturę z papierosem w ustach. Odpowiedz Link Zgłoś
inna-bajka Re: PYTANIE DO KIEROWCÓW 04.11.05, 09:11 A co to znaczy najlepiej wymienić olej. Teraz wymana jest raczej gratis i dużej filozofii przy tym nie ma, więc nie wiem o co pytasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: PYTANIE DO KIEROWCÓW IP: *.21.pl / *.21.pl 04.11.05, 10:29 Źle sformułowałem pytanie: chodziło mi gdzie jest najtaniej no i fachowo Odpowiedz Link Zgłoś
inna-bajka Re: PYTANIE DO KIEROWCÓW 04.11.05, 10:31 Ceny sa prawie takie same, bo zakłady zarabiaja na marży ze sprzedazy oleju i filtrów, a wymiana gratis. Jakbys troszkę sie zastanowił, to sam jesteś w stanie to zrobić, ale musisz mieś naczynie do spuszczania oleju i miejsce gdzie to upłynnić. Odpowiedz Link Zgłoś
dudi_82 Re: PYTANIE DO KIEROWCÓW 04.11.05, 12:34 Olej wymieniałem na Kawiej i nie narzekam. Odpowiedz Link Zgłoś