Dodaj do ulubionych

PYTANIE DO KIEROWCÓW

IP: *.21.pl / *.21.pl 03.11.05, 21:33
Chciałem się zapytać, gdzie w Częstochowie najlepiej wymieniać olej w
samochodzie
Obserwuj wątek
    • Gość: xxx Re: PYTANIE DO KIEROWCÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 21:36
      najlepiej u mechanika samochodowego :/
    • Gość: :) Re: PYTANIE DO KIEROWCÓW IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.11.05, 21:45
      Warszawska koło zakretu jak jedziesz w strone przejazdu!!! Tam jest ok!
      • Gość: biegly Re: PYTANIE DO KIEROWCÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 21:55
        zgadzam sie z przedmowca, warszawska na zakrecie , fachowo i czysto, w razie
        czego szef z wasikiem udzieli fachowej porady ;D , na zakrecie miedzy jednym
        przejazdem a drugim, trzeba wjechac w podworze, widac flagi
    • Gość: bodzio Re: PYTANIE DO KIEROWCÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.05, 21:55
      na piotrkowskiej w Tar-Magu jak chcesz to lejesz tańszy z beczki a jak chcesz
      to lejesz z opakowania.Co ważne tanio
      • Gość: a Re: PYTANIE DO KIEROWCÓW IP: *.21.pl / *.21.pl 04.11.05, 07:40
        na krakowskiej też jest tanio i fachowo (wymiana oleji, opony, klocki hamulcowe
        itp)
    • Gość: xXx Re: PYTANIE DO KIEROWCÓW IP: *.com 04.11.05, 08:40
      tak ale na tarkakowej jest " przemiła obsług " kobieta "bardzo" schludnie
      wyglądająca wypisywała mi fakturę z papierosem w ustach.
    • inna-bajka Re: PYTANIE DO KIEROWCÓW 04.11.05, 09:11
      A co to znaczy najlepiej wymienić olej. Teraz wymana jest raczej gratis i dużej
      filozofii przy tym nie ma, więc nie wiem o co pytasz.
      • Gość: Robert Re: PYTANIE DO KIEROWCÓW IP: *.21.pl / *.21.pl 04.11.05, 10:29
        Źle sformułowałem pytanie: chodziło mi gdzie jest najtaniej no i fachowo
        • inna-bajka Re: PYTANIE DO KIEROWCÓW 04.11.05, 10:31
          Ceny sa prawie takie same, bo zakłady zarabiaja na marży ze sprzedazy oleju i
          filtrów, a wymiana gratis. Jakbys troszkę sie zastanowił, to sam jesteś w
          stanie to zrobić, ale musisz mieś naczynie do spuszczania oleju i miejsce gdzie
          to upłynnić.
    • dudi_82 Re: PYTANIE DO KIEROWCÓW 04.11.05, 12:34
      Olej wymieniałem na Kawiej i nie narzekam.
    • Gość: . Re: PYTANIE DO KIEROWCÓW IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.05, 15:53

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka