annak12 06.06.06, 20:17 i po szatańskim dniu:) 06.06.06 – szósty dzień, szósty miesiąc i szósty rok. Omen nadchodzi:) Dziś to pewno sataniści w akcji:( Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
willi2 Re: Jeszcze parę godzin....:) 06.06.06, 20:22 Aniu ,a wiesz co mi sie przytrafilo dzis ? Rano szlem do sklepu po rogaliki ! W drodze powrotnej zatrzymalem sie ,aby zakurzyc Usiadlem na lawce i tu nagle podeszedl do mnie czarny kot. zatrzymal sie w odleglosci 4 metrow i patrzyl na mnie. Chcialem mu dac pojesc,bo troche wychudzony byl. Stal tak dwie minuty patrzac na mnie i pochwili znikl. pewnie znaczenie to ma jakies ,musze jutro isc do przyjaciolki co sie Ezoteryka i czarna magia zajmoje Odpowiedz Link
willi2 ps 06.06.06, 20:32 ostatnio bylem u niej,aby klatwe rzucila na bartoszcza. I to wlasnie wtedy jak z administracji wyleciol :-) podzialalo :-) Odpowiedz Link
annak12 Re: Jeszcze parę godzin....:) 06.06.06, 20:32 Musowo ,musisz się dowiedzieć,ale trzeba tego jutra ....:))) Ja zawsze sobie śpiewam:Gdy ci kot przebiegnie drogę nie mów ,że to pech .On ci szczęście przynieść może ,jeśli tylko chcesz:)Nic mi się złego nie trafia ,dobrego zresztą też nie.:( Odpowiedz Link
betelka Re: Jeszcze parę godzin....:) 06.06.06, 20:33 A do mie to fajny dziyn. Dzisiej obchodzam 3. rocznica slubu. Dostalach od meza piekny bukiet czerwonych roz. :)) Odpowiedz Link
annak12 Re: Jeszcze parę godzin....:) 06.06.06, 20:35 Odpowiadasz na : betelka napisała: > A do mie to fajny dziyn. Dzisiej obchodzam 3. rocznica slubu. Dostalach od meza > > piekny bukiet czerwonych roz. :)) To Beatko zły znak ,wcześniej przecież nic nie dostawałaś:))) Odpowiedz Link
ballest Re: Jeszcze parę godzin....:) 06.06.06, 21:47 A moze nie tylko od meza dostala taki bukiet roz! ;) Ale gratuluje i mysle, ze szczesliwie zyc bedziesz! Beatko, nie zapomnij , ze kazde malzenstwo potrzebuje szefa, obojetnie czy to je maz czy zona, ale takie malzenstwa ze taka struktura gdzie tylko jeden rzadzi, takie sie nie rozlatuja. Odpowiedz Link