gryfny 22.03.07, 12:34 gasnie mi narozki monitor,musza go roic aus i an(tak 20s swieci i zas cma),monitor am Arsch?abo moga cos zrobic,pisza jak kasper mozno trza cosik ponaciskac Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gryfny Re: pierona Pomocy chopy 22.03.07, 13:46 Sorry,Anna mie tu cma przed oczami,jasny pieron zaroz trefi,to o frelach nie pomyslol awiesz rada? poza chytaniem za potmanyj Odpowiedz Link
annak12 Re: pierona Pomocy chopy 24.03.07, 14:56 gryfny napisał: > awiesz rada? poza chytaniem za potmanyj Jak żeś mi go aż pod nos podetknou.Nie myśl ,co tako uatwou zdobycz mie cieszy! A Balcio i Laband tysz tylko z POMOCOM ci przyszli.A rada ,kaj?I nie nachytali:)Co solidarność plemnikow? Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: pierona Pomocy chopy 22.03.07, 18:44 Ana, a od kedy tys je synek? ;) Odpowiedz Link
bratjakuba Re: pierona Pomocy chopy 22.03.07, 15:20 Kliknij prawom tastom na ekran i wybier "Właściwości".W oknie kiere sie pokoże kliknij na zasilanie a potym "wygaszacz ekranu" abo "Bieldschirmschoner".W nowym oknie,w rubryce:Wyłącz ekran po... obejrzyj jaki jest nastawiony czas.Jak 1 abo 2 minuty to nastow wiyncy. Jak je 10 abo 15 minut to prziczyny trza poszukać w zasilaniu. Odpowiedz Link
bratjakuba Re: PS 22.03.07, 15:31 Poprawka.Nojprzod pokże sie "wygaszacz ekranu" a potym "zasilanie". Odpowiedz Link
gryfny Re: pierona Pomocy chopy 22.03.07, 16:05 danke,musza sie to wydrukowac,co tam stoji,ipi sa dostana z tym pieronym Odpowiedz Link
gryfny Re: pierona Pomocy chopy 23.03.07, 20:12 no i alles paletti,a w piatek trocha smiechu w podzienkowaniu(bratu) www.youtube.com/watch?v=7olMz70LwTE Odpowiedz Link
rita100 Re:Już jedziem pomagać ;) 23.03.07, 23:39 schlesien.nwgw.de/jakzechjechoudoglywic.mp3 ♫ ♪ JAK RZECH JECHOU DO GLYWIC ♪ ♫ ♪ [Bogdan Dzierżawa] Jak jo jechoł do Glywic, Sztrudi - rala - la... Nimioł żech piniyndzy nic Sztrudi -rala - la Jak żech jechoł do Glywic, Sztrudi - rala - la, Ni mioł żech piniyndzy nic, Ahoj, ahoj, ahoj ! Jada jo se tak dalij, Sztrudi - rala - la, Szafner ku mie już wali, Sztrudi - rala - la... Jada jo se tak dalij, Sztrudi - rala - la, Szafner ku mie już wali, Ahoj, ahoj, ahoj ! Bitte zeigen Sie billet, Sztrudi - rala - la, Cof sie byś niy dostoł w łeb, Sztrudi - rala - la. Bitte zeigen Sie billet, Sztrudi - rala - la, Cof sie bo cie pizna w łeb, Ahoj, ahoj, ahoj ! Jak mie wiyzli na łodwach. Sztrudi - rala - la, Jo im bracie fuk przez dach, Sztrudi - rala - la. Jak mie wiyzli na łodwach, Sztrudi - rala - la. Jo im bracie fuk przez dach, Ahoj, ahoj, ahoj ! Chyciyli mie na moście, Sztrudi - rala - la, Wlepiyli mi piytnoście, Sztrudi - rala - la, Chyciyli mie na moście, Sztrudi - rala -la. Wlepiyli mi piytnoście, Ahoj, ahoj, ahoj ! Legnył żech se pod płotym, Sztrudi - rala - la, Przikrył żech sie kabotym, Sztrudi - rala - la, Legnyl jo sie pod płotym, Sztrudi - rala - la, Przikrył zech sie kabotym, Ahoj, ahoj, ahoj ! Prziszoł pies powonioł mie, Sztrudi - rala -la, Dzwignył noga pojscoł mie, sztrudi - rala - la, Prziszol pies, powonioł mie, Sztrudi - rala - la. Dzwignył noga pojscoł mie Ahoj, ahoj, ahoj !!!! :) Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re:Już jedziem pomagać ;) 24.03.07, 20:45 Rita pokoz im jak to zes na waszo godka przerobioua! :) Odpowiedz Link
rita100 Re:Już jedziem pomagać ;) 25.03.07, 20:15 jeszcze nie wiem w jaki sposób za to zapłace Być może to był łabędzi śpiew Odpowiedz Link
rita100 Re:Już jedziem pomagać ;) 25.03.07, 20:21 Trudne pytanie, a żeby nauczyć się po naszamu, złamałam prawo. Trudno się mówi, lepiej o tym nie mówić. Uciekam,teraz. pa Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re:Już jedziem pomagać ;) 25.03.07, 20:22 jo tysz uciekom, boch sam dzisiej dostou blazow na palcach:) Odpowiedz Link
rita100 Re:Już jedziem pomagać ;) 25.03.07, 22:34 Gryfny prosi o pomoc, a Ty uciekasz ? hehe, uciekinier ;))))) Odpowiedz Link