gryfny 13.07.07, 18:33 rodzinno,w skladzie:rzad,opozycja,przystawki(jo,moja,bajtle) stwierdzila: czas urlopu nastol cos tam bulgotano i mamrotano o celu urlopu ale po mimo prowokacji(pracodawca) jadymy,zyjcie zdrowo Jutro ruszom,kaj? nie wia Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hanys_hans Re: Spec-komisja 13.07.07, 18:50 gryfny napisał: > rodzinno,w skladzie:rzad,opozycja,przystawki(jo,moja,bajtle) stwierdzila: > czas urlopu nastol > cos tam bulgotano i mamrotano o celu urlopu ale po mimo prowokacji(pracodawca) > jadymy,zyjcie zdrowo > Jutro ruszom,kaj? nie wia do Azot i nazot? Odpowiedz Link
annak12 Re: Spec-komisja 13.07.07, 18:52 hanys_hans napisał: > > do Azot i nazot? ryczkom pod łożko:) Odpowiedz Link
annak12 Re: Spec-komisja 13.07.07, 18:51 pogody ,mnóstwa przygód...szerokiej drogi:) www.wrzuta.pl/audio/7fHXCW0Py3/ od razu na myśl przyszła mi ta piosenka :) jo miała dziś jechać ,ale -13 piątek mnie wytrącioła,za tydzień tysz już bydam w drodze,bilety już momy:) Odpowiedz Link
gryfny Re: Spec-komisja 13.07.07, 18:55 ja,ja wrechowne i zazdrosne,hihi po gospodorzu,tego sie nie spodziewol Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Spec-komisja 13.07.07, 19:04 gryfny napisał: > ja,ja wrechowne i zazdrosne,hihi > > po gospodorzu,tego sie nie spodziewol Jo ruszoom za dwa tydnie do "Azot" potyn trocha na Galicjo i po leku nazot... Odpowiedz Link
gryfny Re: Spec-komisja 13.07.07, 21:06 hanys_hans napisał: > Jo ruszoom za dwa tydnie do "Azot" potyn trocha na Galicjo i po leku nazot.. . w Azotach tyz byda(mysla) Odpowiedz Link
ballest Re: Spec-komisja 13.07.07, 21:29 No to Gryfny tysz Ci i Twoji rodzinie zyczam fajnego urlopu. Jou kedys robiou w Blachowni ale nigdy w Azotach;) Jou niestety mom projekt nieskonczony i mnie na urlop na razie nie puszczom! Odpowiedz Link