socer-schlesier 16.03.08, 17:55 wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80353,5025420.html USA coraz slabsze a Unia coraz silniejsza.Jak tak dalej bedzie to ludzie pokroju naszego Kubusia beda wracac do Polski. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ballest Re: USA . 16.03.08, 18:56 Wystarczy spojrzec na ich deficyt, ktory jest nie do pobicia przez najblizsze 100 lat! Oni zyja tylko z produkcji pieniedzy, ktore beda w Chinach i Japonii jako rezerwy walutowe przechowywane, w przeciwnym wypadku by amerykanski dollar warty byl 0.10 €. Wystarczy tylko spojrzec na to, co USA eksportuja do Europy, no co? orzeszki ziemne, wino, kukurydze, mieso, pszenice, co jeszcze? wymiencie prosze? Och wiem ryz! Gospodarka USA to zacofanie sredniowieczne na poziomie dzisiejszej Polski! Odpowiedz Link
kubiss Re: USA . 16.03.08, 23:29 Nie wiem co wam powiedziec :-) Zatkaly mnie wasze argumenty swiadczace o zacofaniu USA . Chyba pojade na roboty do Niemiec . Jezyk znam i znajde cos za 5 ojro ma godzine . Jak Szlezjerzy za tyle przeezyja to jo tyz ..... :-) Odpowiedz Link
nordicwolf Re: USA . 16.03.08, 23:36 USA nic dobrego do swiata nie zrobilo,nawet nie dba o srodowisko tak jak stara sie nasza EU. Nie wiem co Polska widzi w USA ? Odpowiedz Link
ballest Re: USA . 17.03.08, 06:11 Co Polska widzi w USA? swoja smierdzacou nora, kaj zawsze bez mydelka wskoczyc mogom. Dobrze , ze obiecali ludziom wyznania mojzeszowego odszkodowanie, bo bez niego by nigdy do USA bez wiz nie rajzowali a tak maja tera 99% szansa . ze bydom mogli bezwizowo tam rajzowac i tyn burdel uoglondac! Odpowiedz Link
socer-schlesier Re: USA . 17.03.08, 22:37 gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,33181,5032542.html Odpowiedz Link
ballest Re: USA . 18.03.08, 09:23 Ludzie, trzymejcie se pora tysiecy w doma, bo przydziecie do banku a nie dostaniecie z banku nic! Odpowiedz Link