hanys_hans 30.09.08, 19:27 schlesien.nwgw.de/foto/displayimage.php?album=690&pos=0 schlesien.nwgw.de/foto/displayimage.php?album=690&pos=1 schlesien.nwgw.de/foto/displayimage.php?album=690&pos=2 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ballest Re: Tak sie bawi moja klasa 30.09.08, 20:10 Hanys, richtig fajny filmik zes zrobiou, ale Ciebiue na niym nie bouo? Odpowiedz Link
sloneczko1 Re: Tak sie bawi moja klasa 30.09.08, 20:27 Hanys,a zrobisz tysz mi taki fajny filmik ze klasowego spotkanio? Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Tak sie bawi moja klasa 30.09.08, 21:57 sloneczko1 napisała: > Hanys,a zrobisz tysz mi taki fajny filmik ze klasowego spotkanio? To cza miec´ nojpszood blank durzo zdjyncioow a potyn blank durzo czasu.... Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Tak sie bawi moja klasa 30.09.08, 22:02 rita100 napisała: > Cięzko sie doszukać. A możesz siebie zaznaczyć na tym filmiku w kolorze np > niebieskim ? Sam mocie jeszcze 3 krootke urywki. Jak mie teroski niy znejdziecie to mie chyba pieroon szczeli.... schlesien.nwgw.de/foto/displayimage.php?album=690&pos=3 schlesien.nwgw.de/foto/displayimage.php?album=690&pos=4 schlesien.nwgw.de/foto/displayimage.php?album=690&pos=5 Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Tak sie bawi moja klasa 30.09.08, 22:23 rita100 napisała: > A jak się ten ekranik powiększa ? cza dwa razy kliknyc na tyn mauy ekranik... Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Tak sie bawi moja klasa 01.10.08, 19:29 sloneczko1 napisała: > Hanys,a zrobisz tysz mi taki fajny filmik ze klasowego spotkanio? pszis´lij zdjyncia to pogodoomy... Odpowiedz Link
rita100 Re: Tak sie bawi moja klasa 30.09.08, 20:28 Cięzko sie doszukać. A możesz siebie zaznaczyć na tym filmiku w kolorze np niebieskim ? Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Tak sie bawi moja klasa 30.09.08, 22:01 rita100 napisała: > Cięzko sie doszukać. A możesz siebie zaznaczyć na tym filmiku w kolorze np > niebieskim ? Sam mocie jeszcze 3 krootke urywki. Jak mie teroski niy znejdziecie to mie chyba pieroon szczeli.... schlesien.nwgw.de/foto/displayimage.php?album=690&pos=3 schlesien.nwgw.de/foto/displayimage.php?album=690&pos=4 schlesien.nwgw.de/foto/displayimage.php?album=690&pos=5 Odpowiedz Link
rita100 Re: Tak sie bawi moja klasa 30.09.08, 22:11 Jest, Hanys umie tańczyć, a może go tak partnerka dobrze prowadzi ? Odpowiedz Link
rita100 Re: Tak sie bawi moja klasa 30.09.08, 22:12 Joł, Hanys, ale dobrą partnereczkę miałes Odpowiedz Link
rita100 Re: Tak sie bawi moja klasa 30.09.08, 22:21 Marina, Marina, Marina ohohoho schlesien.nwgw.de/foto/displayimage.php?album=690&pos=3 Wyglądacie wszyscy jak byście chodzili wspólnie do klasy tanecznej, a nie do szkoły podstawowej :) Ale tańce Odpowiedz Link
rita100 Re: Tak sie bawi moja klasa 30.09.08, 22:32 Moja Cuganko, moja cyganko, dzisiaj mojo jestes kochanko :) Alescie mieli fejnistą muzykę Teraz to masz wspomnienia nie ino z lat szkolnych schlesien.nwgw.de/foto/displayimage.php?album=690&pos=4 i następny kawałek Budki Suflera haha i chłopcy Krakowiacy tam byli Nie szczańdź ciasu coby być szczajśliwym Odpowiedz Link
rita100 Re: Tak sie bawi moja klasa 30.09.08, 22:46 Tu twoje miejsce, tu jest twój dom Najpiękniejszy świat i najpiękniejsze dni i kolorowe dni schlesien.nwgw.de/foto/displayimage.php?album=690&pos=5 Nadwiślański świt......warszawski dzień - pięknie Hanys Brawo ! Zielony mosteczek ugina się mosteczek trawka na nim rośnie zebym ten mostek harendował tobym ci wianeczek wyrychtował ;))0 czerwone i białe róze sadził Hej ! Ale mieliście kondycje, pewnie cała gorzałeczka wyparowała ;) O rani i jedzie pociag z daleka.... ale ciuchcia raciborska juha haha Zabawa na 102 Gratulacje Dzieki Hanys , ze pokazałes taka świetną zabawę. Odpowiedz Link
ballest Re: Tak sie bawi moja klasa 30.09.08, 22:26 Na ostatnim filmiku zech go poznou, umiy dobrze tanczyc, czytej dupom ruszac! Odpowiedz Link
rita100 Re: Tak sie bawi moja klasa 30.09.08, 22:49 Na pierwszym tez jest, ale zauwaz Ballest, że wszyscy tam świetnie tanćzyli, nie na darmo mówią co slonzacy najlepiej sie bawią, oprócz, przepraszam Warmiaków tez. Odpowiedz Link
ballest Re: Tak sie bawi moja klasa 01.10.08, 05:57 No to w takym razie jou se podwojnie fajnie bawic umiam;) Odpowiedz Link
alladyn15 Re: Tak sie bawi moja klasa 01.10.08, 19:41 A teraz,co Hanys ze swego filmu obcial,bo sie wstydzil uk.youtube.com/watch?v=OKCo-IKLqhg&feature=related W gory Hartz,tez chyba pojade nastepnum razem.Fajnie tam. Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Tak sie bawi moja klasa 01.10.08, 20:21 alladyn15 napisał: > A teraz,co Hanys ze swego filmu obcial,bo sie wstydzil > uk.youtube.com/watch?v=OKCo-IKLqhg&feature=related Alladyn, take tance to na zicher na arabskich spotkaniach klasowych a niy u nos.. Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Tak sie bawi moja klasa 01.10.08, 20:23 schlesien.nwgw.de/foto/displayimage.php?album=690&pos=0 schlesien.nwgw.de/foto/displayimage.php?album=690&pos=1 schlesien.nwgw.de/foto/displayimage.php?album=690&pos=2 schlesien.nwgw.de/foto/displayimage.php?album=690&pos=3 schlesien.nwgw.de/foto/displayimage.php?album=690&pos=4 schlesien.nwgw.de/foto/displayimage.php?album=690&pos=5 Odpowiedz Link
rita100 Re: Tak sie bawi moja klasa 01.10.08, 20:56 schlesien.nwgw.de/foto/displayimage.php?album=690&pos=5 hehe, mozna się tak bawić bez końca. A pamiętacie te piersze bale kotylionowe w podstawówce. Robiło się kotylionki, a chłopaki kupowali czekolady za to. Odpowiedz Link
ballest Re: Tak sie bawi moja klasa 01.10.08, 21:05 Rita, a co to jest te "Kotylionki", bo Slonzoki takiego ausdrucku nie znajom? Odpowiedz Link
rita100 Re: Tak sie bawi moja klasa 01.10.08, 21:29 www.allegro.pl/48886_artykuly_dekoracyjne_kotyliony.html To takie kokardki, które się przypinało chłopakowi do tańca, jako partnerowi. Wtenczas do tańca zapraszały dziewczęta chlopaków. Nie pamiętasz ? Odpowiedz Link
alladyn15 Re: Tak sie bawi moja klasa 01.10.08, 21:38 Fajnie tam u was Hanys na zabawie z okazji.Obcialem cie,ze tanczysz ladne "dwa na jeden" z partnerka.Jezeli kiedys otworzysz drzwi,to wyjdziesz na ludzi. Odpowiedz Link
rita100 Re: Tak sie bawi moja klasa 01.10.08, 21:52 Alladyn, a kiedy Ty bedziesz miał taki bal ? Faktycznie, że patrzy się miło jak tak ludzie dobrze się bawią. Pięknych czasów dozylismy. Odpowiedz Link
rita100 Re: Tak sie bawi moja klasa 02.10.08, 21:20 Hanys, czy mamy czekać na dalszy ciąg ? Może jakies wspólne toasty ? ;))))) Odpowiedz Link
hanys_hans Re: Tak sie bawi moja klasa 02.10.08, 22:48 rita100 napisała: > Hanys, czy mamy czekać na dalszy ciąg ? > Może jakies wspólne toasty ? ;))))) sam jeszcze jedyn kooncek.... schlesien.nwgw.de/foto/displayimage.php?album=690&pos=6 Odpowiedz Link
rita100 Re: Tak sie bawi moja klasa 03.10.08, 22:31 A tero do tańca Kawiarenki, kawiarenki..... tarara, tarara, a Hanys sie chowa za słupem tarara, tarara tamtajam sialala tarara, tarararara szlala......tarara taj tam taj Fajna muzyczka rytmiczna gdy twoje żony piłują szpony, twoi rodzice trwonią krwawice, stroszą na głowie swoje sitowie, twoi synowie..... Odpowiedz Link
rita100 Re: Tak sie bawi moja klasa 03.10.08, 22:40 TADAM TADAM TADAM.... to tak dla odpoczynku troche podygamy wywróciłeś mnie z równowagi , tadatam tadatam tam Zapraszamy do O Ela Ela O :) i w kółeczku i do kółeczka , o Ela, O Ela, twoje cialo... o Ela, o Ela ;) ;) i do kółeczka i w kółeczku i dookoła koła... tup tup :) Doskonała zabawa oj! Odpowiedz Link
rita100 Re: Tak sie bawi moja klasa 03.10.08, 22:41 Ostatnia, ostatnia to jest chyba polka w kole ooo, la la oooo lalalala oooo lalala i hop i sa i hopsasa ! Odpowiedz Link
rita100 Re: Tak sie bawi moja klasa 03.10.08, 22:46 A jednak jak widzicie, warto się wybrać na takie spotkania. Zabawa jest gwarantowana, bo takie spotkanie po latach robi wrażenie. Duzo jest uciechy i zabawy. I na koniec jeszcze krakowiaczek i pod rączke i z przytupem i obrót w lewo i obrót w prawo i radośc tryska ze wszystkich. Juz późno, a nam się nie chce spać, czerwone wino wypijmy razem wraz. I wszyscy razem Juz późno, a nam się nie chce spać, czerwone wino wypijmy razem wraz. Gratuluje Klasie i Na zdrowie! :) · *· * * °*___ ° _*° *° \_/*° * * .* _|_ *.* * *...*...· * Cóz ja biedna, nie szczędzę czasu by byc szczęśliwa ;) Odpowiedz Link
rita100 Re: Tak sie bawi moja klasa 04.10.08, 16:37 A jednak cosik mi brakowało w tej zabawie :) Tego ! ♫ ♪ °°°°-//(*o*)\\-°°°°♫ ♪ JAK RZECH JECHOU DO GLYWIC ♪ ♫ ♪ o00o---//{ ´°`(_)´°` }\\---o00o♫ ♪ Jakżem jychol do Glywic siurilalala ahoj, ahoj, ahoj ;) Odpowiedz Link
alladyn15 Re: Tak sie bawi moja klasa 04.10.08, 18:02 Swietne filmy z zabawy.Nawet mi,milo to ogladac.Tez chyba bym sie wyrwal i tanczyl,mimo,ze stolnikiem jestem.Tak jakos siedze przy stole i palaszuje.Obcialem dzisiaj Hanysa w Galerii i jasno wynika,ze faciu mial trening kondycyjny przed ta zabawa.Po gorach chodzil i po lasach tez.Czasami wspomagal sie statywem do kamery,ale to nic.Ogolnie,to tez bylem kiedys takim bezwstydnikiem,przepraszam Beskidnikiem. Odpowiedz Link
rita100 Re: Tak sie bawi moja klasa 04.10.08, 19:26 Czyli Alladyn masz jeszcze to wszystko żywo w pamięci. A nie szykujesz się na biesiade klasową ? A co do kondycji Hanysa to tak jak widzisz, ma się dobrze, ale i kobitki niczego sobie. Umiom sie bawić. Odpowiedz Link
rita100 Re: Tak sie bawi mój klub 05.10.08, 21:43 schlesien.nwgw.de/foto/thumbnails.php?album=691 :) Odpowiedz Link