ballest 26.02.09, 06:26 wczoraj pedziou, ze to Amerykanie zrobiyli;) No ja skond uon to mou wiedziec;)))))))))))))))) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
1fatum Re: Obama nie wie kto auto wymyslou 26.02.09, 08:36 ballest napisał: > wczoraj pedziou, ze to Amerykanie zrobiyli;) > No ja skond uon to mou wiedziec;)))))))))))))))) ************************************* A Ty wiesz kto wynalazł rower? Odpowiedz Link
ballest Re: Obama nie wie kto auto wymyslou 26.02.09, 09:27 Ja chyba Polok, co se Samarama zwou! Odpowiedz Link
ballest Re: Obama nie wie kto auto wymyslou 26.02.09, 09:28 a pierwszym autem jechala Berta Benz z Mannheimu do Pforzheimu. Odpowiedz Link
1fatum Re: Obama nie wie kto auto wymyslou 26.02.09, 09:42 1fatum napisał: > ballest napisał: > > > wczoraj pedziou, ze to Amerykanie zrobiyli;) > > No ja skond uon to mou wiedziec;)))))))))))))))) > ************************************* > > A Ty wiesz kto wynalazł rower? ******************************************** Prawidłowa odpowiedź: Ruski w 1945r. w Berlinie u Niemca na strychu i od tej pory nazywał się rowerow-złodziej. Odpowiedz Link