Dodaj do ulubionych

Moje miasto noca

29.08.09, 21:42
www.helifliegen.de/Skycam/webcam/current.jpg
a jak wygladaja wasze miasta?
Obserwuj wątek
    • sloneczko1 Re: Moje miasto noca 29.08.09, 21:47
      u mie ciymno,zimno i ponuro:(
    • szwager_z_laband Re: Moje miasto noca 30.08.09, 08:49
      upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/7c/Hildesheim_Knochenhauer-HD.jpg

www.vandervalk.de/fileadmin/hotel_hildesheim/header/hildesheim_buchungen.jpg

www.unesco.de/typo3temp/pics/ff701b19dd.jpg
      • ballest Re: Moje miasto noca 30.08.09, 09:09
        A u nos takou pogoda dzisiej
      • ballest Re: Moje miasto noca 30.08.09, 09:10
        Laband, fajnie , wunderschön!
        • szwager_z_laband Re: Moje miasto noca 30.08.09, 09:17
          iv.pl/images/p5udk6cboomyry12fm1.jpg
          • ballest Re: Moje miasto noca 30.08.09, 09:48
            Laband tyn unterschied do Twojego miasta jest taki, ze Frankfurt wlasciwie nie
            mou starowki, zamiast starowka odbudowac to postawiyli wiezowce!
            www.messefrankfurt.com/webcam/c003.jpg
    • anton_28 Re: Moje miasto noca 30.08.09, 11:52
      https://qck.pl/E0

leider niy miyszkom we miescie, ale tysz je fajnie
      • ballest Re: Moje miasto noca 31.08.09, 17:04
        Anton, bardzo fajnie tam mosz!
        • ballest Re: Moje miasto noca 31.08.09, 17:11
          a tak bydzie ta nowou Landebahna wyglondala
          https://www.echo-online.de/upload/news/20090727flughafen_simu_popup.jpg
    • anton_28 Re: Moje miasto noca 30.08.09, 11:57
      gynau za 3 tydnie tam byda - Messe Frankfurt - IAA

ich freue mich schon drauf!!
      • alladyn15 Re: Moje miasto noca 30.08.09, 13:49
        Moje miasto tez ladnie wyglada
        www.youtube.com/watch?v=RToQtZxH1f8
        • ballest Re: Moje miasto noca 31.08.09, 17:04
          https://www.messefrankfurt.com/webcam/c003.jpg
          Gynau przed tym Bleistiftem iest Messegelände
          • anton_28 Re: Moje miasto noca 31.08.09, 18:48
            Ballest, to bydzie jescze wiyncy larma nad Frankfurtym!!

ale i tak jezech za tym flughafen, Europa se moge wejs pszikuad.

Nojfajni je jak jedziesz A3 a wele ciebie paralell fliger loonduje,
            to yno je we Frankfurt
      • seppel Re: Moje miasto noca 31.08.09, 20:25
        anton_28 napisał:

> gynau za 3 tydnie tam byda - Messe Frankfurt - IAA
        >
        > ich freue mich schon drauf!!

Toni bydziesz tam dienstlich? oder so wie ich zu Besuch

• ballest Re: Moje miasto noca 31.08.09, 20:55
          chopcy nad Frankfurtem nie ma Larma, yno nad innymi miejscowosciami kolo Frankfurtu!
        • anton_28 Re: Moje miasto noca 01.09.09, 18:48
          Hallo Seppel, dwa lata tymu bouech quasi jako fachbesucher, bo my
          einladung z zdk dostali. ale zech sie nalotou i nagodou umsonst

bestoosz latojs jada jako normalsterblicher, wtedy zejs je unabhängig

ale nowe VW Audi i tak musza anschauen!!
          • seppel Re: Moje miasto noca 01.09.09, 19:48
            jou byu ostatni ros tysz jako Fachbesucher;)(chociosz stym nic am Hut
            niymom)take maue Einladung od Fa.Brabus zech dostou- uona ftedy mje sie zdo
            30lecie Feirowaua:)
            A tysz potym z "Bajtlami" jeszcze ros
            jak bydzie tak daleko to dej znac-moze sie kajstam Hallo powiymy ?:)
            • anton_28 Re: Moje miasto noca 01.09.09, 19:54
              Kein Problem, so machen wir es. Mosz postkastla na gazeta.pl ??

to bych Ci tam naszkryflou co i jak

i jak Ci sie damals tam podobauo ??
              • seppel Re: Moje miasto noca 01.09.09, 22:00
                -na gazecie niy mom Kohlkastli abo i mom? keine Ahnung
                jak bydzie tak daleko to sie jakos dogodomy
                jak mje sie podobauo?
                Also tyn pjyrfszy dziyn bou Spitze
                drugi ,za duzo ludzi -z.b. do Lamborghini zech sie jusz niy docis(fotki zrobic to zech Cera posuou-kaj niy dali niy idzie posuac baba cza)
                -massa fotek ech zrobjou -fajny Familienfest :)
                • anton_28 Re: Moje miasto noca 02.09.09, 20:29
                  jo tam nawet znoud raum kaj Bundesliga na Premiere live leciaua i
                  zimne piwo loli. Also i auta zech widziou i Bayern tysz !! yno ze
                  tam niy byli same Bayern Fans, sondern s couki Ligi

also jak bydzie soweit, to sie zgodoomy
                  • rita100 Re: Moje miasto noca 05.09.09, 21:03
                    I moje miasto nocą

https://schlesien.nwgw.de/foto/albums/userpics/thumb_P1012952.JPG

• ballest Re: Moje miasto noca 05.09.09, 21:06
                      Rita wspanialy, powiem cudowny tyn Rynek, kery nasze niemieckie SLONZOKI
                      stworzouy, ale nie wiem czy to Krakowianie wiedzom!?
                      • ballest Re: Moje miasto noca 06.09.09, 13:08
                        https://photos.nasza-klasa.pl/1232656/141/other/std/c9cb720b77.jpeg
                        • rita100 Re: Moje miasto noca 08.09.09, 21:44
                          Uuuuu, podziwiać, podziwiać.
                          Ale jakie to jest miasto ?

ballest napisał:

> https://photos.nasza-klasa.pl/1232656/141/other/std/c9cb720b77.jpeg
                          • ballest Re: Moje miasto noca 09.09.09, 05:51
                            Rita, to Franco Forte !
                            Nie znosz go ?
                      • rita100 Re: Moje miasto noca 08.09.09, 21:43
                        ballest napisał:

> Rita wspanialy, powiem cudowny tyn Rynek, kery nasze niemieckie SLONZOKI
                        > stworzouy, ale nie wiem czy to Krakowianie wiedzom!?

Ballest, większośc obiektów mamy cudownie galicyjskie.
                        • ballest Re: Moje miasto noca 09.09.09, 05:54
                          rita100 napisała:

> ballest napisał:
                          >
                          > > Rita wspanialy, powiem cudowny tyn Rynek, kery nasze niemieckie
                          SLONZOKI
                          > > stworzouy, ale nie wiem czy to Krakowianie wiedzom!?
                          >
                          > Ballest, większośc obiektów mamy cudownie galicyjskie.

Tak wiem, bo Lwow, Nowy Sacz nawet Lwow tez kolonisci zalozyli.
                          • ballest Re: Moje miasto noca 09.09.09, 09:27
                            No ja ale bez dziyn tysz fajnie wyglondou
                            • rita100 Re: Moje miasto noca 10.09.09, 20:31
                              A jakież to jest miasto ? Całe wieczorem rozświetlone.
                              Tyle prądu ciągniecie ;)))))
                              • ballest Re: Moje miasto noca 10.09.09, 20:35
                                https://www.helifliegen.de/Skycam/webcam/current.jpg

To jest Frankfurt am Main!
                                • rita100 Re: Moje miasto noca 10.09.09, 20:43
                                  Ciekawe jak wygląda przy zachodzącym słońcu ?
                                  Spacerowałeś Ballest kiedys wieczorem po tym mieście Frankfurcie ?
                                  • ballest Re: Moje miasto noca 10.10.09, 16:14
                                    Rita nie roz i nie dwa i nie dziesiec!
                                    • rita100 Re: Moje miasto noca 11.10.09, 22:38
                                      Zazdroszcze Ci Ballest, u mnie domy zasłaniają zachody i wschody słońca.
                                      Miasto nocą, no cóż, za oknami cicho, ciemno i zimnota jesienna.
                                      • seppel Re: Moje miasto noca 11.10.09, 22:42
                                        Rita
                                        Frankfurt to tako Dreckecka(smjetnik) niy ma czego zazdroscic
                                        a nocom to tysz tam niybezpjecznie
                                        • rita100 Re: Moje miasto noca 11.10.09, 22:48
                                          A jak u nas niebezpiecznie. Kiedyś w nocy słyszeliśmy takie huki, że strach padł
                                          na okolicę. No i rano mi mówią ludzie, że chlopaki okna wybijali w klatkach i
                                          wszyscy ich widzieli, lecz nikt nie powie kto bo by się bał, że mu okna wybiją.
                                          Do tej pory poszukują wandalów.... a wszyscy wiedzą.
                                          Tak , noc nie zawsze jest piękna
                                          • seppel Re: Moje miasto noca 11.10.09, 23:01
                                            u nos jeszcze je spokoj
                                            kozdy kozdego zno...
                                            ...jak sie na drodze kogo mijo(nawet obcych)to sie mit Moin,Guude abo einfach Hallo pozdrowijo.No i wandalizmu jako tako niy ma.
                                            • rita100 Re: Moje miasto noca 12.10.09, 09:08
                                              seppel napisał:

> u nos jeszcze je spokoj
                                              > kozdy kozdego zno...
                                              > ...jak sie na drodze kogo mijo(nawet obcych)to sie mit Moin,Guude abo einfach H
                                              > allo pozdrowijo.No i wandalizmu jako tako niy ma

To tak samo jak u nas, wszystkich sie zna i własnie dlatego jest ten strach,
                                              żeby nie donosić, bo..... byndzie odwet- dopóki osobiście nikogo nie dotyka to
                                              jest dobrze, a za straty i tak płacą wszyscy :)
                                              • seppel Re: Moje miasto noca 12.10.09, 21:38
                                                rita100 napisała:
                                                > To tak samo jak u nas, wszystkich sie zna i własnie dlatego jest ten strach,
                                                > żeby nie donosić, bo..... byndzie odwet- dopóki osobiście nikogo nie dotyka to
                                                > jest dobrze, a za straty i tak płacą wszyscy :)
                                                .................
                                                nnniy, chyba zes mjezle zrozumjaua niy o take znajomosci mi szuo :))
                                                • rita100 Re: Moje miasto noca 12.10.09, 22:27
                                                  seppel napisał:

> rita100 napisała:
                                                  > > To tak samo jak u nas, wszystkich sie zna i własnie dlatego jest ten stra
                                                  > ch,
                                                  > > żeby nie donosić, bo..... byndzie odwet- dopóki osobiście nikogo nie doty
                                                  > ka to
                                                  > > jest dobrze, a za straty i tak płacą wszyscy :)
                                                  > .................
                                                  > nnniy, chyba zes mjezle zrozumjaua niy o take znajomosci mi szuo :))
                                                  ------------------
                                                  Seppel, zrozumieliśmy się dobrze, tylko Ty przebywasz w innym społeczeństwie, a
                                                  ja w innym. My tu się wszyscy znamy jeno strach donosić na drugich kiedy widzi
                                                  się, że źle postępuje mlodzież, szczególnie kiedy popije.
                                                  • seppel Re: Moje miasto noca 12.10.09, 23:10
                                                    ja Rita tero sam u nos (Deutschland)take guosne,
                                                    brak tak zwane Zivilcourage we spoueczynstwie
                                                    Niydowno "muodzioki"zabiyli chopana dworcu za to ze chciou dzieci obronic przed
                                                    tymi muodymi bandziorami.Zodyn z pasantof mu niy pomog
                                                    Som sie niyros zastanowiom jakbych postompiou we ty sytuacji
                                                    na mauych wsiach je co innego nizli we wielkim mjescie z.b. Frankfurt
                                                    te caue multikulti -ani niy wjysz s kim mosz do czyniynio

• ballest Re: Moje miasto noca 12.10.09, 06:02
                                        Rita; JOU PRZECA NIE MIESZKOM W tYCH DRAPACZACH CHMUR; YNO NA TYM
                                        OSIEDLU!
                                        schlesien.nwgw.de/foto/thumbnails.php?album=154
                                        • rita100 Re: Moje miasto noca 12.10.09, 09:12
                                          Wygląda Ballest to na skansenowe miasteczko ;))) Teraz dopiero, na nowym
                                          monitorze w laptopie widzę jeszcze w piekniejszych barwach.
                                          Ciekawe jak ta dzielnica w nocy wyglada ?
                                          • ballest Re: Moje miasto noca 12.10.09, 09:18
                                            W nocy nie tak ladnie jak w dzien, moze sie przejde i zrobie tam
                                            pare jesiennych zdjec!
                                            To osiedle jest prawie nieznane, bo to jest polana w lesie, ale
                                            najwazniejsze, to jest to, ze u nas nie wolno stawiac wiezowcow!
                                            Rita, my sie tysz wszyscy znomy i pozdrowiomy, ale to jest normalne
                                            w Niemczech.
                                            • rita100 Re: Moje miasto noca 12.10.09, 09:27
                                              Najlepsze stosunki to 'dzień dobry' i koniec. Wszyscy to stosują w domkach, ale
                                              w blokach to juz inna sprawa, tam ściany maja uszy i być może życie tam inne.

Nie rób zdjęć w nocy, bo noc jest taka sama w ciemności swej, no chyba, ze
                                              świeci jakiś neon ;))) Opowiadał mi taki klient, co ma za miastem ranczo, że jak
                                              zostaje na noc w swoim ranczu, to aż strach, bo taka głucha i ciemna cisza
                                              przenika. Ciemno wszedzie, cisza i strach. Ale juz sie przyzwyczaiła jego
                                              rodzina do tego
                                              • ballest Re: Moje miasto noca 12.10.09, 21:57
                                                Rita, ale u nos se chodzi do somsiada na wesele i momy co chwila fajer jakis kaj
                                                se ze somsiadami spotykomy!
                                                • rita100 Re: Moje miasto noca 12.10.09, 22:30
                                                  ballest napisał:

> Rita, ale u nos se chodzi do somsiada na wesele i momy co chwila fajer jakis ka
                                                  > j
                                                  > se ze somsiadami spotykomy!

Ballest, takie przeczytałam gdzieś sygnaturkę - jeśli nie możesz liczyć na swoje
                                                  państwo licz na sąsiadów :) Mądre powiedzenie.
                                                  • ballest Re: Moje miasto noca 12.10.09, 22:36
                                                    Rita na somsiadow nie liczam, ale momy bardzo dobre stosunki z naszymi
                                                    somsiadami malo tego, jak oni cos dobrego uwarzom, to nom skosztowac dajom, a my
                                                    tysz uonym, ale to je normalne na takim osiedlu domkow jedno czy dwurodzinnych!
                                                  • rita100 Re: Moje miasto noca 12.10.09, 22:42
                                                    Normalne, ale też zauwazyłam, z ejak tylko się za bardzo z sąsiadami
                                                    spouchwalisz, to tak jak w życiu dajesz palec, a potem chcą całą rękę, a jak już
                                                    się za dużo wie, to wkrada się na śliskie ścieżki.
                                                    Lubie sąsiadów ale na odległość. W życiu zawsze jest cos za coś - czasami
                                                    dostane jakiś wypiek, ale ja z góry wiem w zamian za co.....
                                                  • ballest Re: Moje miasto noca 12.10.09, 22:50
                                                    Rita, tu tysz mosz recht, ale som somsiady takie i owakie i nigdy nie powinnas
                                                    byc w czyms dluzna, dlatego trzena zawsze o to zadbac, zeby nikt nie czul sie
                                                    nieswojo!
                                                  • rita100 Re: Moje miasto noca 12.10.09, 23:12
                                                    Tak powinno być, pod jednym warunkiem, że spotkania nie za często
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka