ballest 29.08.09, 21:42 www.helifliegen.de/Skycam/webcam/current.jpg a jak wygladaja wasze miasta? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szwager_z_laband Re: Moje miasto noca 30.08.09, 08:49 upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/7c/Hildesheim_Knochenhauer-HD.jpg www.vandervalk.de/fileadmin/hotel_hildesheim/header/hildesheim_buchungen.jpg www.unesco.de/typo3temp/pics/ff701b19dd.jpg Odpowiedz Link
ballest Re: Moje miasto noca 30.08.09, 09:09 A u nos takou pogoda dzisiej www.helifliegen.de/Skycam/webcam/current.jpg Odpowiedz Link
szwager_z_laband Re: Moje miasto noca 30.08.09, 09:17 iv.pl/images/p5udk6cboomyry12fm1.jpg Odpowiedz Link
ballest Re: Moje miasto noca 30.08.09, 09:48 Laband tyn unterschied do Twojego miasta jest taki, ze Frankfurt wlasciwie nie mou starowki, zamiast starowka odbudowac to postawiyli wiezowce! www.messefrankfurt.com/webcam/c003.jpg Odpowiedz Link
anton_28 Re: Moje miasto noca 30.08.09, 11:52 leider niy miyszkom we miescie, ale tysz je fajnie Odpowiedz Link
ballest Re: Moje miasto noca 31.08.09, 17:11 a tak bydzie ta nowou Landebahna wyglondala Odpowiedz Link
anton_28 Re: Moje miasto noca 30.08.09, 11:57 gynau za 3 tydnie tam byda - Messe Frankfurt - IAA ich freue mich schon drauf!! Odpowiedz Link
alladyn15 Re: Moje miasto noca 30.08.09, 13:49 Moje miasto tez ladnie wyglada www.youtube.com/watch?v=RToQtZxH1f8 Odpowiedz Link
ballest Re: Moje miasto noca 31.08.09, 17:04 Gynau przed tym Bleistiftem iest Messegelände Odpowiedz Link
anton_28 Re: Moje miasto noca 31.08.09, 18:48 Ballest, to bydzie jescze wiyncy larma nad Frankfurtym!! ale i tak jezech za tym flughafen, Europa se moge wejs pszikuad. Nojfajni je jak jedziesz A3 a wele ciebie paralell fliger loonduje, to yno je we Frankfurt Odpowiedz Link
seppel Re: Moje miasto noca 31.08.09, 20:25 anton_28 napisał: > gynau za 3 tydnie tam byda - Messe Frankfurt - IAA > > ich freue mich schon drauf!! Toni bydziesz tam dienstlich? oder so wie ich zu Besuch Odpowiedz Link
ballest Re: Moje miasto noca 31.08.09, 20:55 chopcy nad Frankfurtem nie ma Larma, yno nad innymi miejscowosciami kolo Frankfurtu! Odpowiedz Link
anton_28 Re: Moje miasto noca 01.09.09, 18:48 Hallo Seppel, dwa lata tymu bouech quasi jako fachbesucher, bo my einladung z zdk dostali. ale zech sie nalotou i nagodou umsonst bestoosz latojs jada jako normalsterblicher, wtedy zejs je unabhängig ale nowe VW Audi i tak musza anschauen!! Odpowiedz Link
seppel Re: Moje miasto noca 01.09.09, 19:48 jou byu ostatni ros tysz jako Fachbesucher;)(chociosz stym nic am Hut niymom)take maue Einladung od Fa.Brabus zech dostou- uona ftedy mje sie zdo 30lecie Feirowaua:) A tysz potym z "Bajtlami" jeszcze ros jak bydzie tak daleko to dej znac-moze sie kajstam Hallo powiymy ?:) Odpowiedz Link
anton_28 Re: Moje miasto noca 01.09.09, 19:54 Kein Problem, so machen wir es. Mosz postkastla na gazeta.pl ?? to bych Ci tam naszkryflou co i jak i jak Ci sie damals tam podobauo ?? Odpowiedz Link
seppel Re: Moje miasto noca 01.09.09, 22:00 -na gazecie niy mom Kohlkastli abo i mom? keine Ahnung jak bydzie tak daleko to sie jakos dogodomy jak mje sie podobauo? Also tyn pjyrfszy dziyn bou Spitze drugi ,za duzo ludzi -z.b. do Lamborghini zech sie jusz niy docis(fotki zrobic to zech Cera posuou-kaj niy dali niy idzie posuac baba cza) -massa fotek ech zrobjou -fajny Familienfest :) Odpowiedz Link
anton_28 Re: Moje miasto noca 02.09.09, 20:29 jo tam nawet znoud raum kaj Bundesliga na Premiere live leciaua i zimne piwo loli. Also i auta zech widziou i Bayern tysz !! yno ze tam niy byli same Bayern Fans, sondern s couki Ligi also jak bydzie soweit, to sie zgodoomy Odpowiedz Link
ballest Re: Moje miasto noca 05.09.09, 21:06 Rita wspanialy, powiem cudowny tyn Rynek, kery nasze niemieckie SLONZOKI stworzouy, ale nie wiem czy to Krakowianie wiedzom!? Odpowiedz Link
rita100 Re: Moje miasto noca 08.09.09, 21:44 Uuuuu, podziwiać, podziwiać. Ale jakie to jest miasto ? ballest napisał: > Odpowiedz Link
rita100 Re: Moje miasto noca 08.09.09, 21:43 ballest napisał: > Rita wspanialy, powiem cudowny tyn Rynek, kery nasze niemieckie SLONZOKI > stworzouy, ale nie wiem czy to Krakowianie wiedzom!? Ballest, większośc obiektów mamy cudownie galicyjskie. Odpowiedz Link
ballest Re: Moje miasto noca 09.09.09, 05:54 rita100 napisała: > ballest napisał: > > > Rita wspanialy, powiem cudowny tyn Rynek, kery nasze niemieckie SLONZOKI > > stworzouy, ale nie wiem czy to Krakowianie wiedzom!? > > Ballest, większośc obiektów mamy cudownie galicyjskie. Tak wiem, bo Lwow, Nowy Sacz nawet Lwow tez kolonisci zalozyli. Odpowiedz Link
ballest Re: Moje miasto noca 09.09.09, 09:27 No ja ale bez dziyn tysz fajnie wyglondou www.helifliegen.de/Skycam/webcam/current.jpg Odpowiedz Link
rita100 Re: Moje miasto noca 10.09.09, 20:31 A jakież to jest miasto ? Całe wieczorem rozświetlone. Tyle prądu ciągniecie ;))))) Odpowiedz Link
rita100 Re: Moje miasto noca 10.09.09, 20:43 Ciekawe jak wygląda przy zachodzącym słońcu ? Spacerowałeś Ballest kiedys wieczorem po tym mieście Frankfurcie ? Odpowiedz Link
rita100 Re: Moje miasto noca 11.10.09, 22:38 Zazdroszcze Ci Ballest, u mnie domy zasłaniają zachody i wschody słońca. Miasto nocą, no cóż, za oknami cicho, ciemno i zimnota jesienna. Odpowiedz Link
seppel Re: Moje miasto noca 11.10.09, 22:42 Rita Frankfurt to tako Dreckecka(smjetnik) niy ma czego zazdroscic a nocom to tysz tam niybezpjecznie Odpowiedz Link
rita100 Re: Moje miasto noca 11.10.09, 22:48 A jak u nas niebezpiecznie. Kiedyś w nocy słyszeliśmy takie huki, że strach padł na okolicę. No i rano mi mówią ludzie, że chlopaki okna wybijali w klatkach i wszyscy ich widzieli, lecz nikt nie powie kto bo by się bał, że mu okna wybiją. Do tej pory poszukują wandalów.... a wszyscy wiedzą. Tak , noc nie zawsze jest piękna Odpowiedz Link
seppel Re: Moje miasto noca 11.10.09, 23:01 u nos jeszcze je spokoj kozdy kozdego zno... ...jak sie na drodze kogo mijo(nawet obcych)to sie mit Moin,Guude abo einfach Hallo pozdrowijo.No i wandalizmu jako tako niy ma. Odpowiedz Link
rita100 Re: Moje miasto noca 12.10.09, 09:08 seppel napisał: > u nos jeszcze je spokoj > kozdy kozdego zno... > ...jak sie na drodze kogo mijo(nawet obcych)to sie mit Moin,Guude abo einfach H > allo pozdrowijo.No i wandalizmu jako tako niy ma To tak samo jak u nas, wszystkich sie zna i własnie dlatego jest ten strach, żeby nie donosić, bo..... byndzie odwet- dopóki osobiście nikogo nie dotyka to jest dobrze, a za straty i tak płacą wszyscy :) Odpowiedz Link
seppel Re: Moje miasto noca 12.10.09, 21:38 rita100 napisała: > To tak samo jak u nas, wszystkich sie zna i własnie dlatego jest ten strach, > żeby nie donosić, bo..... byndzie odwet- dopóki osobiście nikogo nie dotyka to > jest dobrze, a za straty i tak płacą wszyscy :) ................. nnniy, chyba zes mjezle zrozumjaua niy o take znajomosci mi szuo :)) Odpowiedz Link
rita100 Re: Moje miasto noca 12.10.09, 22:27 seppel napisał: > rita100 napisała: > > To tak samo jak u nas, wszystkich sie zna i własnie dlatego jest ten stra > ch, > > żeby nie donosić, bo..... byndzie odwet- dopóki osobiście nikogo nie doty > ka to > > jest dobrze, a za straty i tak płacą wszyscy :) > ................. > nnniy, chyba zes mjezle zrozumjaua niy o take znajomosci mi szuo :)) ------------------ Seppel, zrozumieliśmy się dobrze, tylko Ty przebywasz w innym społeczeństwie, a ja w innym. My tu się wszyscy znamy jeno strach donosić na drugich kiedy widzi się, że źle postępuje mlodzież, szczególnie kiedy popije. Odpowiedz Link
seppel Re: Moje miasto noca 12.10.09, 23:10 ja Rita tero sam u nos (Deutschland)take guosne, brak tak zwane Zivilcourage we spoueczynstwie Niydowno "muodzioki"zabiyli chopana dworcu za to ze chciou dzieci obronic przed tymi muodymi bandziorami.Zodyn z pasantof mu niy pomog Som sie niyros zastanowiom jakbych postompiou we ty sytuacji na mauych wsiach je co innego nizli we wielkim mjescie z.b. Frankfurt te caue multikulti -ani niy wjysz s kim mosz do czyniynio Odpowiedz Link
ballest Re: Moje miasto noca 12.10.09, 06:02 Rita; JOU PRZECA NIE MIESZKOM W tYCH DRAPACZACH CHMUR; YNO NA TYM OSIEDLU! schlesien.nwgw.de/foto/thumbnails.php?album=154 Odpowiedz Link
rita100 Re: Moje miasto noca 12.10.09, 09:12 Wygląda Ballest to na skansenowe miasteczko ;))) Teraz dopiero, na nowym monitorze w laptopie widzę jeszcze w piekniejszych barwach. Ciekawe jak ta dzielnica w nocy wyglada ? Odpowiedz Link
ballest Re: Moje miasto noca 12.10.09, 09:18 W nocy nie tak ladnie jak w dzien, moze sie przejde i zrobie tam pare jesiennych zdjec! To osiedle jest prawie nieznane, bo to jest polana w lesie, ale najwazniejsze, to jest to, ze u nas nie wolno stawiac wiezowcow! Rita, my sie tysz wszyscy znomy i pozdrowiomy, ale to jest normalne w Niemczech. Odpowiedz Link
rita100 Re: Moje miasto noca 12.10.09, 09:27 Najlepsze stosunki to 'dzień dobry' i koniec. Wszyscy to stosują w domkach, ale w blokach to juz inna sprawa, tam ściany maja uszy i być może życie tam inne. Nie rób zdjęć w nocy, bo noc jest taka sama w ciemności swej, no chyba, ze świeci jakiś neon ;))) Opowiadał mi taki klient, co ma za miastem ranczo, że jak zostaje na noc w swoim ranczu, to aż strach, bo taka głucha i ciemna cisza przenika. Ciemno wszedzie, cisza i strach. Ale juz sie przyzwyczaiła jego rodzina do tego Odpowiedz Link
ballest Re: Moje miasto noca 12.10.09, 21:57 Rita, ale u nos se chodzi do somsiada na wesele i momy co chwila fajer jakis kaj se ze somsiadami spotykomy! Odpowiedz Link
rita100 Re: Moje miasto noca 12.10.09, 22:30 ballest napisał: > Rita, ale u nos se chodzi do somsiada na wesele i momy co chwila fajer jakis ka > j > se ze somsiadami spotykomy! Ballest, takie przeczytałam gdzieś sygnaturkę - jeśli nie możesz liczyć na swoje państwo licz na sąsiadów :) Mądre powiedzenie. Odpowiedz Link
ballest Re: Moje miasto noca 12.10.09, 22:36 Rita na somsiadow nie liczam, ale momy bardzo dobre stosunki z naszymi somsiadami malo tego, jak oni cos dobrego uwarzom, to nom skosztowac dajom, a my tysz uonym, ale to je normalne na takim osiedlu domkow jedno czy dwurodzinnych! Odpowiedz Link
rita100 Re: Moje miasto noca 12.10.09, 22:42 Normalne, ale też zauwazyłam, z ejak tylko się za bardzo z sąsiadami spouchwalisz, to tak jak w życiu dajesz palec, a potem chcą całą rękę, a jak już się za dużo wie, to wkrada się na śliskie ścieżki. Lubie sąsiadów ale na odległość. W życiu zawsze jest cos za coś - czasami dostane jakiś wypiek, ale ja z góry wiem w zamian za co..... Odpowiedz Link
ballest Re: Moje miasto noca 12.10.09, 22:50 Rita, tu tysz mosz recht, ale som somsiady takie i owakie i nigdy nie powinnas byc w czyms dluzna, dlatego trzena zawsze o to zadbac, zeby nikt nie czul sie nieswojo! Odpowiedz Link
rita100 Re: Moje miasto noca 12.10.09, 23:12 Tak powinno być, pod jednym warunkiem, że spotkania nie za często Odpowiedz Link