Dodaj do ulubionych

Konkursy austria.info

01.02.11, 15:36
Nie zapominajcie o nich. Wiem, że niektórzy z Was nie lubią nagrywanych ofert ale informacje na austria.info są całkiem rzeczowe a nagrody w tych konkursach są fajniusie.
Tutaj na tym forum, to jest jego plusem, posłuchajmy, poopowiadajmy sobie o własnych przeżyciach, poradźmy komuś jak człowiek człowiekowi bo tego nic nie przebije a tam można dowiedziedzieć się wiele no i właśnie wygrać nawet urlop w Austrii.
A właśnie, może ma już ktoś z Was jakieś doświadczenia, może ktoś już wygrał taki urlop?
Aktualny konkurs
Zbliża się lato wink (haha, to dopiero środek zimy a ja o lecie piszę) lato w Austrii jest zajefiste, czemu tak się cieszę, no i ja będę miał w tym roku więcej czasu właśnie na takie lato a Wasze opisy, rady itd. są najleprze. Wiecie dlaczego? Na tematycznych stronach internetowych jest to wszystko bardzo skomplikowane, za duży wybór, wyszukiwanie, brak właśnie prawdziwych indywidualnych doświadczeń, cholera wie co wybrać a tutaj poprostu pojawia się komentarz i siewie. To jest bezcenne w rozumieniu warte więcej niż wszystko inne.
Obserwuj wątek
    • mirroo17 Re: Konkursy austria.info 02.02.11, 21:57
      Witaj Piotrze!!!
      Masz ogromną rację, że własne informacje (nie z tematycznych stron) są bardzo przydatne w planowaniu wypoczynku. Właśnie z tego powodu co opisałeś.
      Przy wyborze miejsca bazowałem na opisie z urlopu 2009r Mariusza-W1 (z tego forum) - opis fascynujący, jak również z Twoich informacji, między innymi z tej strony:
      www.austria-holidays.eu/Pension/deutsch/Letnia_oferta_regionu.htm
      Z przyczyn Tobie znanych, nie wypalił mi przyjazd w 2010r. Właśnie z tego powodu, nie będę mógł Tobie i innym pomóc - co warto zobaczyć i gdzie spędzić wymarzony wypoczynek i jak ja go spędziłem.
      Nie chcę tu zapeszyć, ale "robię" wszystko, żeby spełnić zeszłoroczne plany w tym roku. Jak na razie wszystko na dobrej drodze. Po powrocie nie omieszkam sporządzić taką informację.
      Pozdrawiam Ciebie i innych forumowiczów tego wątku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka