Dodaj do ulubionych

apel klienta

01.11.12, 21:20
Szanowni Państwo,
postanowiłem napisać na tym forum bo mam nadzieję, że mój głos dotrze do właściwych osób. Jestem klientem tego banku od wielu lat, ale tak żle jak obecnie to jeszcze nie było.
Jestem klientem największego oddziału w Poznaniu. Obsługa tam to jest skandal. Nie mam pretensji do tych pań które naprawdę się starają, ale do ilości zatrudnionych pracowników. Na obsługę czeka się godzinę albo i dłużej. Jeszcze dwa m-ce temu było trochę lepiej ale obecnie to już chyba przesada. Byłem nawet w tej sprawie u dyrektora ale mnie odesłał do internetu. Gdybym chciał korzystać tylko z internetu to znalazłbym specjalistę w tym zakresie.
Jak można tak oszczędzać na pracownikach kosztem klientów! Czy ten bank, podobno super! jak sam o sobie mniema, ma prawo tak leceważyć nas. Jeśli my odejdziemy czy przyjdą nowi i będą tak lojalni? Opamiętajcie się!!!! póki jeszcze czas. Ja już mam dość. Żegnam bez żalu!
Obserwuj wątek
    • lukaj1953 Re: apel klienta 07.11.12, 05:00
      pa!
    • ukryty_wafel Re: apel klienta 23.05.13, 18:15
      klienci11 napisał(a):

> Szanowni Państwo,

Witam Pana Klienta.
      Ja postanowiłem Panu odpowiedziec. Zapewniam Pana, ze Pana głos trafi do właściwych ludzi.
      Nie wiem po Pana liście, co Pana tak konkretnie zbulwersowalo.
      Na czym polega to, ze w Najwiekszym Oddziale w Poznaniu jest skandalicznie? Pżeciez nie jest Pan "przywiązany" do jednego oddziału, moze Pan byc obsluzony w dowolnym oddziale naszego Banku. Bywa tak, ze wieksza liczba Klientów pojawia sie w Oddziale. Moze Pan zawsze zapytac pracownika, kiedy jest mniej ludzi i umówić sie na spokojniejszą chwile.
      Tak, nasze Panie naprawde sie staraja. Niestety kazdy Klient musi zająć Pracownika na dluzej, bo Klientów popedzac nie mozna. Wiekszosc usług mozna realizowac prżez internet lu. W bankomacie, lub wplatomacie. Zatrudniamy tylko pracownikow, ilu w danym oddziale potrzeba. Nie zatrudnia sie wiecej, bo ilosc pracownikow musi odpowiadac zapotrzebowaniu rynku.
      Jest nam przykro, ze musi Pan tak długo czekac. Ale tak czasami bywa w kazdym Banku.
      Wieku naszych Klientów woli przyjść ze swoja sprawa do oddziału, zamiast zrealizowac usługi poprzez internet, bankowość mobilna, czy stanowiska samoobsługowe. Dlatego czesto sie moze zdarzyc, ze nastąpi "spietrzenie" klientów. Nie wiem jak Pan czesto bywa w naszym Oddziale? Był Pan w innych Oddzialach?

Niestety prosze przemyśleć swoja decyzje. W innych Oddzialach innych Bankow moze byc mniej ludzi, ale jest to spowodowane nie lepsza obsługa, ale drogimi lub kiepskimi usługami. Prosze sie wiec nie skusić tylko tym, ze trafi Pan donbanku, w ktorym bedzie na Klienta czekała cisza, pustka i spokoj.

Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka