Dodaj do ulubionych

czuk1 dołuje ludzi

01.03.08, 10:46
Swoimi wypowiedziami niby emeryt Czuk1 tylko nas dołuje. Wszystko wie, i nawet
ma poparcie u administratora tego forum . Ja na miejscu administratora za
wypowiedz, że pytanie co dalej z CRB jest mało ciekawe od razu bym tą osobę
wykreślił. To jest niepoważne podejście do dramatu wielu pracowników. I boli
to, że wielki emeryt wtrąca sie do takich spraw, obojętnie ile przepracował w
tym banku. Ale na pewno nie przechodził takiej gehenny jak my.
Obserwuj wątek
    • antysz1313 Re: czuk1 dołuje ludzi 01.03.08, 11:25
      nie pododba się ? nie czytaj proste !

każdy ma prawo do swobodnej wypowiedzi.
      • czuk1 Re: czuk1 dołuje ludzi 01.03.08, 16:43
        Apel jest do założyciela. Podporządkuję sie jego woli.
        Wątek był nazwany - o CRB- a niewiele tam było treści.
        • czuk1 Re: czuk1 dołuje ludzi 01.03.08, 16:52
          Sprawdziłem dokładnie.Nie dotknąłem się do wątku " CRB, ' , nie kasowałem wątku
          o CRB. To paszkwil.
          Kasowałem tylko 2-3 wątki (pierwsze wpisy na nich) w których są przekleństwa.
          Licząc, że założyciel forum który ich nie czytał, po przeczytaniu, będzie
          takiego samego zdania. Tyle tytułem wyjasnienia.
          • czuk1 Re: czuk1 dołuje ludzi 01.03.08, 16:54
            Wykreślanie za dyskusję, za posiadanie swojego zdania ?
            Ciekawy to apel i wniosek.
            • czuk1 POLARIS... stokrotnie Cię przepraszam. 01.03.08, 17:44
              Niepokoił mnie ten Two apel do założyciela. przejrzałem jeszcze raz moją tu (na
              forum) działalność. Istotnie. Były dwa fora, w sąsiedztwie, o jednakowym tytule.
              Skopiowałem wypowiedzi z jednego forum przeniosłem na drugie... z komentarzem,
              że nie są te wypowiedzi na temat. Bo taka była prawda. Z dwóch identycznych
              forów zrobiłem jedno.

Nie jest do żadne dołowanie, lecz pogląd własny na temat treści forum..
              Stokrotnie jeszcze raz CIę i innych forumowiczów przepraszam. Obiecuje poprawę.
    • mobbing_pkobp do polaris52 01.03.08, 19:04
      polaris52
      zostaw Czuka1 w spokoju.
      Czuk1 zostaje na tym forum i koniec!!!.
      mobbing_pkobp
      • piekna40 Re: do polaris52 01.03.08, 22:13
        Czuk , ty chyba nie masz co robić, że się takimi pierdołami zajmujesz, to
        każdego indywidualna sprawa w jakim wątku się wpisał.
        • robot-2008 Re: do polaris52 01.03.08, 22:53
          po to są wątki by panował porządek,jak każdy zacznie pisać byle gdzie to dopiero
          będzie bałagan,PIęKNA40 chyba rozumiesz ?
          • czuk1 Dla potwierdzenia....dla przemyslenia. 02.03.08, 09:25
            Wyciąg z Regulaminu Forum Prywatnego Gazeta.pl.
            1.Użytkownicy Forum Prywatnego założonego zgodnie z postanowieniami niniejszego
            regulaminu zobowiązani są do przestrzegania jego treści, jak również postanowień
            Regulaminu Forum Gazeta.pl..
            6. Założyciel Forum Prywatnego może określić rodzaj założonego przez niego forum
            jako:
            a) otwarty - gdzie każdy zarejestrowany użytkownik portalu Gazeta.pl może
            umieszczać posty, a opublikowane posty są dostępne dla wszystkich użytkowników
            portalu Gazeta.pl; lub b) zamknięty,c)ukryty.
            10. Założyciel Forum Prywatnego zamkniętego i ukrytego może nadawać prawa
            dostępu do założonego przez niego forum użytkownikom portalu Gazeta.pl........
            11.Założyciel może w każdym czasie odebrać przyznane wcześniej uczestnikom
            prawa, jak również usuwać z założonego przez siebie Forum umieszczone tam wątki
            i posty..
            12. Założyciel Forum Prywatnego jest zobowiązany do usuwania umieszczonych na
            stronach założonego przez niego forum treści sprzecznych z prawem oraz innych
            treści naruszających Regulamin Forum Gazeta.pl.
            ----------------------
            Czy jestem trollem? Pytanie do nas. Pytanie do Uczestników forum by ocenili czy
            trollem jest czuk, gonzo, robol,człowiek _z góry,....i inni.
            Trollem a więc tym który trolluje w internecie?
            Pojęcie trollowania wywodzi się od angielskiego określenia trolling, stosowanego
            w rybołóstwie. Pewien rodzaj ludzi (tzw. troll) lubi krążyć po grupach
            dyskusyjnych czy forach trollując, wywołując przy tym kłótnie i bezsensowne
            dyskusje. Trolle postują tylko po to, by wkurzyć innych.Wdawanie się w dyskusje
            z trollem pozbawione jest sensu z dwóch powodów:- prowokuje go do dalszego
            trollowania, - trollowi zależy tylko na wywołaniu zamieszania; nie interesuje go
            temat dyskusji, a więc i wnioski z tejże.

Jeśli tak uznacie... stanę się czytelnikiem.
            • myga Re: Dla potwierdzenia....dla przemyslenia. 02.03.08, 10:07
              Nie jestes trollem i tez nikt ci tego nie zarzuca. Jednak moze za bardzo sie
              przejales moderowaniem i dlatego zarzut dotyczy tego wlasnie, ja odbieram to
              jako odbieranie wolnosci slowa innym uzytownikom. Oprocz tego jako moderator nie
              powinienes oceniac. Bo napisales ze watek jest nieciekawy. Otoz moze dla ciebie
              nieciekawy, ten kto pracuje w CRB zapewne inaczej to odbiera. Wystarczylo by
              "zdublowany" i nikt by nie mial pretensji.
              • polaris52 Re: Dla potwierdzenia....dla przemyslenia. 02.03.08, 10:28
                Ślicznie to ujęłaś. Właśnie o to chodzi. Emeryt z dawnych czasów nie zrozumie
                nas, pracujących w CRB czy dawnych Wapirach, dla których nadchodzą czasy
                niepewności i samych sprzecznych informacji.. Dla nie go wątki o miejscu pracy
                pracowników CRB nie są ciekawe.Dlaczego, tego nie mogę zrozumieć.Serdecznie
                pozdrawiam i zakończmy ten wątek. Niech Czuk1 dalej cieszy sie moderowaniem tego
                forum. Jego tez pozdrawiam.
                • polaris52 Re: Dla potwierdzenia....dla przemyslenia. 02.03.08, 10:54
                  Mam prośbe do CZUK1, proszę doprowadź do konkretnej odpowiedzi na pytanie:
                  Co będzie z pracownikami CRB (mieszkaniówki)- dawne WAPIR-y po przejściu do
                  nowego systemu ALNOVA. Czy pracownicy po dokonaniu przejścia:
                  - pozostaną w oddziałach i będą nadal administrować kredyty,
                  - pozostaną w oddziałach i będą wspierać doradców,
                  - dostaną propozycje przejścia do pracy w CAK odległe o 300 km,
                  - dostaną wypowiedzenia i odprawy po tym, jak ALNOVA zacznie jako tako działać,
                  a oni nie zdecydują sie na przejście do Centrum Analiz Kredytowych
                  - jeśli pozostaną w oddziałach, to po ile osób, a ile dostanie wypowiedzenia.

Proszę CIĘ, aby ktoś na te pytania odpowiedział. Nie wierzę, że w oddziałach w
                  których ALNOVA została już wprowadzona, nie było roszad kadrowych.Niech ktoś
                  szczerze na moje pytania odpowie.
                  • czuk1 Re: Dla potwierdzenia....dla przemyslenia. 02.03.08, 18:50
                    Napisałem do Ciebie list wyjaśniający na adres mailowy , wydawało by się
                    trafny, otrzymałem zwrot.
                    Pisałem na adres: polaris52@gazeta.pl
                  • diabolo13 Re: Dla potwierdzenia....dla przemyslenia. 02.03.08, 20:15
                    Ale na te pytania chyba czuk nie jest w stanie odpowiedzieć, zadaj
                    je Zarządowi i ZZ. Ja już dawno się przekonałem, że muszę sam o
                    siebie zadbać w myśl przysłowia "umiesz liczyć - licz na siebie"
                    • czuk1 Re: Dla potwierdzenia....dla przemyslenia. 02.03.08, 21:39
                      Korzystając z okazji - tej imiennej pretensji do mnie
                      w niniejszym wątku forum, "nie na temat" (trudno stało się) - pozwalam sobie
                      załączyć zasady jakie obowiązuja na forum Gazety Wyborczej. Na wolnym czasie
                      warto nam je przeczytać.
                      Naprawdę....robię to (niedzielnie-rozrywkowo, oglądając

"Taniec z gwiazdami") bez z żadnych aluzji i wymądrzania się. Forum rozwija sie
                      i dobrze jak będzie powstawało w sposób uporządkowany.Założyciel nie będzie
                      wówczas potrzebował pomocników .

Oto adresy do prasówki.

Administratorzy forum na GW Przypominają nam, że wszyscy korzystający z forum
                      na GW, automatycznie zobowiązali się przestrzegać:

Netykiety: forum.gazeta.pl/forum/0,62605,1617503.html oraz

Regulaminu: forum.gazeta.pl/forum/0,62605,1617538.html

Posty niezgodne z powyższymi są usuwane.

Informacje w sprawie przyczyn usunięcia:

forum.gazeta.pl/forum/0,62499,2476645.html
                      Pomoc: forum.gazeta.pl/forum/0,62499.html

-------------
                      • myga Re: Dla potwierdzenia....dla przemyslenia. 02.03.08, 21:46
                        tez sie dublujesz, po raz kolejny.
                        • czuk1 Re: Dla potwierdzenia....dla przemyslenia. 02.03.08, 22:51
                          Małó tego , na prośbę polaris52, kilkakrotnie prosiłem aby forumowicze
                          odpowiadali na jej pytania zawarte w jej dublujacych sie wątkach.
                          Była to forma pomocy dla niej... i rehabilitacja za połączenie jej dwóch wątków.
                          Masz rację. Koniec z tym łamaniem zasad.
                • czuk1 Re: Dla potwierdzenia....dla przemyslenia. 02.09.22, 19:46
                  Już 16 lat jestem na emeryturze. Z pracowniczkami i pracownikami dużego oddziału
    • czuk1 Re: czuk1 dołuje ludzi 02.09.22, 17:21
      Polarsie. a więc uważasz, że nie mam prawa wypowiadać się w sprawach bankowych ?
      Przecież prezentuję tylko swoje zdanie - a tym samym, niczego i nikomu, nic nie narzucam.
      Współczuję WAM GEHENNY.
      • czuk1 Re: czuk1 dołuje ludzi 02.09.22, 19:42
        Pozdrowienia dla niedoścignionego i bohaterskiego założyciela forum, także dla M. - mojej znajomej (moderatorki) forumowej ; Waszej Krakowianki. Pozdrawiam wszystkich tolerancyjnych .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka