Dodaj do ulubionych

Kredyt odnawialny

06.02.11, 14:22
Chciałam się dowiedzieć na czym polega kredyt odnawialny.
Posiadam konto od 2 lat
miesieczne przychody to około 1000zł.
Ile bym mogła dostać kredytu?
Czy sie opłaca wziąść taki kredyt?
jak go będe musiała spłacać?
Kredyt chce przeznaczyć na konkretną rzecz i co będzie jak wypłace całą sume i z tego co wiem na koncie będzie ta suma na minusie,
i co będzie jak wpłynie mi wypłata to ona pokryje mi częściowo ten kredyt czyli nic mi z niej nie zostanie?

Obserwuj wątek
    • doga12 Re: Kredyt odnawialny 06.02.11, 16:11
      ...najlepiej udaj sie do najbliższego oddziału i pracownik sprawdzi ile sysytem moze Ci dac kredytu odnawialnego.....jak wpłynie Ci wypłata to kredyt sie uzupełni częściowo albo całkowicie i mozesz korzystać z niego od nowa, a spłata zalezy od ciebie jaka kwote sobie zostawisz na koncie......polecam wizyte w oddziale!
    • doradca.pl Re: Kredyt odnawialny 06.02.11, 20:34
      lepsza jest od razu pożyczka oprocentowanie tylko 6,99 a przy kred.odnaw 14,99, ale
      splacic musisz w ciągu 12m-cy.
      Można też uruchomić konto z debetem 1.000,oo bez żadnych prowizji i korzystać z niego od czasu do czasu, nie non stop, gdyż jest wyższe oprocentowanie niż przy kred.odnaw.
      Za uruchomienie kredytu odnaw.zapłacisz prowizje ok.100zł. (bez ubezpieczenia
      Osobiscie odradzam kredyt odnawialny gdyż ciężko się go spłaca, co na raty to na raty, jest potrzeba uruchamiam pozyczkę i od razu co mc ją spłacam w ratach, prowizję płacę tylko raz a nie co roku.
    • pyzy4 Re: Kredyt odnawialny 21.09.18, 22:47
      Jak ktoś chce wziąść kredyt na konkretny długoterminowy cel to kredyt odnawialny w którym odesetki są naliczane dzienne. Nie jest dobrym pomysłem. W takiej sytuacji lepiej starac sie pozyczke. gdzie mamy normalne odesetki, podzielone na jakiś tam okres czasu.Karta kredytowa jest dobra jest w ciagu tych 50 dni będzie się w stanie spłacic całość ( po tym okresie też są znaczne odsetki), kredyt odnawialny jest dobry jeśli przykładowo wykorzystamy 600 zl i jestesmy w stanie w ciagu kilku dni to zwrócić.według moich wyliczeń. 19/100 *600/365 wychodzi okolo 30 groszy dniówka. więc w skali tygodnia jest to 2.1 zl. Warto patrzeć na realne oprocentowanie w PKO BP wynosi 18,65 %. Przy takich dochodach można się starac zarówno o przejrzysta karte kredytowa, jak i odnawialny. W momencie poztywnej decyzj o karcie nie ma problemu z dostaniem kredytu odnawialnego - mozna to zrobic samodzielnie. ( w tym ze za odnawialny jest prowizja przy 8000 wynosi 200 zl) Też jeśli się miało konto długo i spory obrot na koncie nie wymagają żadnych zaswiadczeń. Nie jestem pracownikiem banku ( mowie o wlasnych doswiadczeniach) na Karcie kredytowej też jest możliwość splaty ratalnej. ( maksymalnie 9 rat) ale przy kwotach 2000-2500 nie są to wielkie raty. Wiecej szczegołów dostaniesz jak pojdziesz do placowki.
    • lenamagda11 Re: Kredyt odnawialny 13.05.22, 14:29
      duzo ciekawych informacji na temt krdytu odnaiwlanego możesz znaleźc w artykule -> halokonin.pl/20220331473870/jak-zlikwidowac-jak-splacic-kredyt-odnawialny

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka