efendim 23.03.12, 17:31 Czy istnieją strony internetowe w Turcji (na poszczególnie miasta tureckie) typu naszego groupona, grupera czy sweet deala, gdzie można kupić kupony ze zniżkami? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
migda33 Re: Turecki groupon? 23.03.12, 19:28 tutaj masz linki do tureckich grouponow www.grupfoni.com/welcome www.grupanya.com/istanbul-avrupa cinemotion.com.tr/index.php Odpowiedz Link
ambassadrice Re: Turecki groupon? 24.03.12, 18:54 ja często korzystam z tego: www.sehirfirsati.com Odpowiedz Link
urszullaa Re: Turecki groupon? 28.03.12, 19:53 Chciałam się spytać czy byłyście zadowolone z usługi kupionej przez tureckie grupony. Ja przyznam że doświadczenia miałam fatalne. W salonach kosmetycznych traktowano mnie "po macoszemu" i "żeby szybko i się pozbyć". Kupon na hammam który miał piękne zdjęcia nie wykorzystałam, bo w rzeczywistości hammam był w dzielnicy biedoty i prostytutek... ale może warto jeszcze raz spróbować.. warto? Odpowiedz Link
kiranna Re: Turecki groupon? 13.04.12, 23:43 czasami korzystam, ale tylko z biletow wstepu do roznych muzeow, teatru, na wystawy czy do akwarium. rzadko z gastronomicznych, chyba ze jest to miejsce ktore znam z normalnych odwiedzin typu kawiarnia, dobra restauracja. fajne sa tez znizki na zakupy w konkretnych sklepach, ale tez warto najpierw sprawdzic asortyment. kupilam kiedys znizke do sklepu z art. pismenniczymi przed rozpoczeciem roku szkolnego chcac obkupic syna i okazalo sie, ze zastalam praktycznie puste polki, za to kupilam u nich piekna drewniana szafke indyjska na dokumenty prawie za bezcen po polaczeniu kuponow restauracji w centrach handlowych i salonow kosmetycznych nie polecam, nacielam sie strasznie i pare razy zwrocilam kupony z hukiem. na moja skarge na infolinii powiedziano mi, ze niektorzy robia to celowo, zeby nie poniesc strat, a portale typu groupon traktuja jako deske ogloszen. dziwna mentalnosc, o marketingu wlasciciele tych przybytkow chyba wiele nie wiedza na www.sikayetvar.com jest cala litania od poszkodowanych, warto poczytac o firmie zanim sie cos kupi. najwieksze przekrety robia hotele, gastronomia, nawet znizkowe bilety na autobusy dalekobiezne, samoloty i stacja benzynowa mialy podobno jakis kruczek, tak ze okazalo sie, ze znizka byla smiesznie mala w stosunku do tego co wypisywali w ofercie. duzo skarg jest tez na zakupy konkretnych przedmiotow, ktore albo wcale nie docieraja, albo sa gorszej jakosci niz na zdjeciu, ale z tego co wiem podobny problem jest u nas w kraju. Odpowiedz Link
kiranna Re: Turecki groupon? 18.04.12, 11:29 w dzisiejszej ofercie yakala.co jest znizka na wejscie do najwiekszego na swiecie akwarium na floryi (istanbul). jesli ktos jeszcze nie byl, to goraco polecam - jest wieksze niz turkuazoo w forum i nieco ciekawsze imo, chociaz tamto ma dluzszy tunel. w sumie - jedno i drugie jest super! Odpowiedz Link
bengusia Re: Turecki groupon? 18.04.12, 15:51 Ja dopiero zaczynam korzystac z gruponow. Bylam u fryzjera, pierwszy raz od 10 lat w TR wyszlam zadowolona ale raczej juz tam nie pojde bo potraktowano mnie wlasnie "po lebkach" . Wiejskie sniadanie w porzadku ale lokal jak stolowka wygladal. Kurs jezykowy maz zaczyna od maja wiec jeszcze zobaczymy czy sie oplacilo. Wydaje mi sie ze w TR jak cos kupujesz tanio albo za pol ceny to niestety nigdy nie bedziesz zadowolona na 100% zawsze sa jakies minusy. Odpowiedz Link