samirasaid Re: Pilne!!! 24.11.06, 16:14 Mam prosbe do was kochane forumowıczki,w stycznu wraz z mezem chcıelıbysmy na jakıs czas przenıesc sıe do Polskı do tego potrzebujemy oczywıscıe wızy bardzo prosze o napısanıe mı szczwgolowo gdzıe musımy udac sıe po wıze ıle zaplacıc ıtd. dzıekuje ı pozd Odpowiedz Link
alexa195 Re: Pilne!!! 24.11.06, 18:02 idziesz do konsulatu (ankara lub Stambul) i tam wszystko zalatwiasz. Twoj maz nie placi juz za wize, ale musi ja dostac zeby przekroczyc granice polski. pozdrawiam, Ola p.s. jak ktos zna jeszcze jakies szczegoly to niech napisze. mi tez sie przyda Odpowiedz Link
dominika.cekmekoy Re: Pilne!!! 24.11.06, 20:38 Od kiedy maz Polki nie placi za wize? Z tego co wiem, ma znizke 50%, ale moze przepisy sie zmienily. Fajnie by bylo, bo lecimy z mezem na Swieta do Polski. Taki prezencik pod choinke Wniosek wizowy do sciagniecia: www.msz.gov.pl/editor/Polski,wniosek,wizowy,1805.html Pozdrawiam Odpowiedz Link
kiranna Re: Pilne!!! 24.11.06, 23:43 mnie tez sie wydaje, ze moj maz zawsze placil za wize, tyle ze mniej niz "zwykli" Turcy. kilka lat nie staral sie o wjazd do Polski, wiec moze w miedzyczasie cos sie zmienilo? Odpowiedz Link