Dodaj do ulubionych

Wyższe swery...?

26.09.06, 16:30
Jak tylko uda się zrobić coś ciekawego z autkiem zawsze znajdzie się jakiś
pacan który nazwie Cię tjuningowcem. Może to zwykła zawiść lub brak jakiego
kolwiek pojęcia na ten temat. Najczęściej tacy ludzie jeżdżą jakimś biedaiem
lub wogóle rowerem. Napewno wielu jeszcze spotkało się z taka opińją.
MACIE OKAZJĘ TERAZ COS POWIEDZIEĆ...
Wszystkich amatorów tuningu zapraszam na www.maister.pl
Obserwuj wątek
    • Gość: sw krzysztof Re: Wyższe swery...? IP: *.cust.tele2.lu 26.09.06, 20:21
      Sluchaj, a co wg ciebie jest "czym ciekawym"? To cos, co porusza sie po naszch
      kochanych polskich drogach?

Ps.
      Pisze sie sFery. Pachniesz mi niedouczeniem. Ale to nie grzech, przecietny
      tjuninkowiec to mlot!!
      • jacek666b Re: Wyższe sfery...? 27.09.06, 10:33
        Masz racje z tym że zawiśc jest wielka gdy ma się fajnie zrobione autko.to
        nawet jak sie podoba takiej małpie to itak powie że beznadziejne, że to mu sie
        nie podoba i to i to.....a sam nawet nie interesuje się tuningiem...moj kumpel
        jak zobaczył jak nisko mam zawieszone auto spytał-a jak ty bedziesz tym jeździł
        np.do lasu?? hah idiota.osobówki nie tuninguje się po to żeby jeździć do
        lasu.zaraz ktoś tu powie ze do wyrywania lasek itp...po prostu jazda takim
        autem to największa przyjemnośc dla mnie.do tuningu trzeba miec pieniadze żeby
        nie robic wiejskiego...tyle powiem na ten temat a idiotom którzy są tu
        tacy "mądrzy" i tak się znają dziękujemy!!
      • emilpi Re: Wyższe sfery...? 27.09.06, 10:41
        Widzę że trafiłem odrazu na krytyka. Z wypowiedzi wnioskuję że w polsce ciężko
        było by koledze trafić do gustu. Po mojemu jak ładnie dobieże się
        zderzaki,progi, felgi i jakiś spoilerek to za niewielką kasę można nieźle się
        zabawić i mieć coś wyróżniającego się spośród innych spotykanych autek. Powiedz
        co według Ciebie powinno się tuningować i jak pochwal się też czym jeździsz.
        Niech te "Młoty" według Ciebie zobaczą czy wart jesteś tego by krytykować
        innych. Większośc tak myślących jak Ty sami poprostu nie pasują do otoczenia,
        wszytko im przeszkadza i sadzą jeby za kierownicą naj im ktoś nie ustąpi.
        Chętnie odpowiem na kolejne posty.

Ps. Faktycznie byk, jednak to nie świadczy o tym jaki kto jest.
        Jest takie powiedzenie "Głupi nie zobaczy a mądry powie że tak musi być"
        Pozdrawiam Emil ;-)
        • lejzigod Re: Wyższe sfery...? 27.09.06, 12:33
          Polski tjunink sprowadza się głównie do pierdzideł spojlerów wywołujących
          uśmiech politowania i worów na śmieci na szybkach. I normalne jest, że człowiek
          na poziomie na widok takiego pierdzizłoma puka się w czoło.
          A ciebie mamusia w piwnicy trzymała całe życie i zabawek nie kupowała że teraz
          odczuwasz uporczywą konieczność chwalenia się zwykłą użytkową rzeczą jaką jest
          samochód?
          • hybrydowy Re: Wyższe sfery...? 27.09.06, 15:22
            lejzigod jestes tak tępawym polaczkiem i prostym człowieczkiem ze mi sie
            przykro robi i wzbudza to moje zdziwienie ze tacy ludzie siedzą przed kompem i
            wypisuja takie bzdury.
            Polski tuning? w wersji profesjonalnej idioto zdobywa nagrody na europejskich
            zlotach .
            • hydromanekin Re: Wyższe sfery...? 27.09.06, 15:37
              A to?:

www.tuninguj.com.pl/wiejski_tuning.php
              To nie jest ani profesjonalne ani nie zdobywa nagrod na europejskich
              zlotach...

Chyba nie zaprzeczysz ze zdecydowana wiekszosc tego co jezdzi po polskich
              ulicach ma blizej do tego co jest na tych zdjeciach, niz do tuningu w
              wersji "profesjonalnej"? Moze kiedys to sie zmieni, ale poki co brak kasy
              sprawia, ze auta jezdzace po ulicach w Polsce (ktore w mniemaniu ich
              wlascicieli sa "po tuningu") sa w zdecydowanej wiekszosci co najmniej
              smieszne...
              • ramonka27 Re: Wyższe sfery...? 27.09.06, 15:53
                Buahahahahaha
                Ten Passat bez dachu u mnie w dziale TJUNINK zdobywa maksymalną ilość punktów.
                Szkoda tylko że nie ma tam gdzie założyć śmieciowora :P:P:P
                • hydromanekin Re: Wyższe sfery...? 27.09.06, 16:00
                  > Ten Passat bez dachu u mnie w dziale TJUNINK zdobywa maksymalną ilość
                  punktów.

Akurat ten passat to troche przejaskrawiony przypadek. Nikt przy zdrowych
                  zmyslach nie robi czegas takiego "na powaznie". Sadze, ze ktos to zrobil dla
                  jaj...

> Szkoda tylko że nie ma tam gdzie założyć śmieciowora :P:P:P

Dla chcacego nic trudnego!!! Widzisz te male boczne szybki? :)))
                  • ramonka27 Re: Wyższe sfery...? 27.09.06, 21:30
                    Obawiam się że na boczkach to nie będzie pożądanego efektu.
                    Natomiast jest jeszcze przednia szyba. Co ty na to????
              • emilpi brak kasy 10.10.06, 21:09
                Zawsze można wszystkich mieżyć jedną miarką a przecież nie oto chodzi są
                faktycznie kolesie którym imponuje pasek na masce i po jego przyklejeniu auto w
                mniemaniu właściciela z takim paskiem ma o 100 KM więcej. Chodzi tu o to że są
                ludzie którzy nawet za niewielką gotówke zrobią coś ze smakiem a i tak są w twj
                samej szufladzie.

Zapraszam na www.maister.pl
        • Gość: ten lepszy Re: Wyższe sfery...? IP: *.cust.tele2.lu 27.09.06, 18:07
          V50 made by Evolve. Chcesz sie dalej licytowac?
          • Gość: Maciek Re: Wyższe sfery...? IP: 217.116.100.* 27.09.06, 20:28
            Taaak, tjuninkowe gazety, katalogi i strony zawierają dużo ciekawych nazw
            samochodów. Można sobie wybrać co się podoba i wogóle.
            • Gość: ten lepszy Re: Wyższe sfery...? IP: *.cust.tele2.lu 28.09.06, 10:13
              Nawet jak bym ci zdjecie przyslal to i tak bys nie uwierzyl. To twoj problem.
              • Gość: Maciek Re: Wyższe sfery...? IP: 217.116.100.* 28.09.06, 16:49
                Jezeli na zdjęciu byłaby pierwsza strona jakiejs codziennej gazety to bym
                uwierzył:)
                • Gość: ten lepszy Re: Wyższe sfery...? IP: *.cust.tele2.lu 28.09.06, 18:03
                  aha... jasne. zawsze sie znajdzie powod do obalenia faktu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka