migdalek.niebieski Re: Czesc masz @:) 01.12.05, 11:03 Właśnie wpadłam żeby Ci podziękować) malutko mam czasu dzisiaj, więc nie chciałam się bawić w dochodzenie maili. Jak zdrówko??? czym się w końcu leczyłeś?? Odpowiedz Link
gres81 :((( 01.12.05, 11:05 zdrowie kiepsko byłem u lekarza duomex mi dąl na recepcie, wie c sobie kupiłem i łyka Odpowiedz Link
migdalek.niebieski Re: :((( 01.12.05, 11:06 A ile przerwy miałeś między starym opakowaniem a nowym??? Odpowiedz Link
migdalek.niebieski Re: :((( 01.12.05, 11:09 No to wszystko ok. Antybiotyk powinien zadziałać po około pięciu dniach stosowania, ile już bierzesz bo straciłam rachubę?? a dał Ci jakiś ranigast, i coś miejscowego na gardło?? Odpowiedz Link
gres81 Re: :((( 01.12.05, 11:11 po ilu dniach??? to mam sie jeszcze tyle meczyć. nic wiecej nie dał, tusipeka sie popołudniu dorobie łykam od poniedziałku Odpowiedz Link
migdalek.niebieski Re: :((( 01.12.05, 11:13 Tussipek jest z pochodną amfy więc ciężko będzie ze spaniem. Po tymsalu gardło przestanie Cię całkowicie boleć. Aleś Ty uparty. Odpowiedz Link
migdalek.niebieski Re: :((( 01.12.05, 11:18 No bo męczysz się z tym gardłem a na samym początku Ci mówiłam żebyś tymsal kupił to Ci przejdzie. Tymsal to taki spray do gardła z szałwi kosztuje ok 6zł. Odpowiedz Link
gres81 Re: :((( 01.12.05, 11:23 tusipek sobie poradzi jestem dobrej mysli Ty diva i elfin(?) to taki miks komputerowy bo ja zasaałem i tego sie słuchać nie da może masz jakos inna wersje? Odpowiedz Link
migdalek.niebieski Re: :((( 01.12.05, 11:23 To taka parodia i tak ma być) szkoda że teledysku nie widziałeś( Odpowiedz Link
migdalek.niebieski Re: a co to? pogaduchy jakies czy co????;-))) 01.12.05, 11:04 Chciałam przypomnieć że jestem posiadaczką anala złotego, więc jakiąś pozycję tu mam)) Odpowiedz Link