spazmusek 13.02.06, 17:59 Wyrosło mi coś na brwi ( z początku myślałem że to mój mózg wychodzi już bokami ale po krótkiej obserwacji stwierdziłem że to zwykła dioda potocznie mówiąc pryszcz @#$%!?? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dzikoozka Re: Problem nie z tej ziemi :((((( 13.02.06, 18:10 ideał z pryszczem? niemożliwe ;PP Odpowiedz Link
spazmusek Re: Problem nie z tej ziemi :((((( 13.02.06, 18:13 widzisz nawet komus takiemu jak ja wyrastaja pryszcze )) a myslałem że mnie to nie dosiegnie. Odpowiedz Link
dzikoozka Re: Problem nie z tej ziemi :((((( 13.02.06, 18:14 a moze to.... róg? )))))))))))))))))) Odpowiedz Link
spazmusek Re: Problem nie z tej ziemi :((((( 13.02.06, 18:15 Nie sądzę moja żona jest porządną babiorą (chyba że ) ) Odpowiedz Link
dzikoozka Re: Problem nie z tej ziemi :((((( 13.02.06, 18:17 wiem ze porządną, ale to moze być taka przestroga DDDD cobyś bardziej o nia dbał DDD Odpowiedz Link
spazmusek Re: Problem nie z tej ziemi :((((( 13.02.06, 18:19 ło no co wy wszyscy mi wmawiacie że onią nie dbam ,a może to ona gdzies pisała jaki to ze mnie niedobry mąż ??.bo to już słyszę od którejś z kolei że muszę o nią lepiej dbać )) chyba się zmówiłyście ) Odpowiedz Link
khaki3 Re: Problem nie z tej ziemi :((((( 13.02.06, 18:11 )))) To moze diode posmaruj Amolem ( kupisz w aptece) i nastepnego dnia nie bedzie sladu po diodach. W ogole Amol dobry na wszystko Odpowiedz Link
spazmusek Re: Problem nie z tej ziemi :((((( 13.02.06, 18:14 A to nie do picia jest ?? Odpowiedz Link
marta.uparta Re: Problem nie z tej ziemi :((((( 13.02.06, 18:19 może... Ty... dojrzewasz???? (eeeee, to byłoby zbyt piękne) Odpowiedz Link
spazmusek Re: Problem nie z tej ziemi :((((( 13.02.06, 18:25 Nie wydaje mi się .Chociaż goląc się dzisiaj przed lustrem zobaczyłem pewnego pięknego chłopca tak przystojnego że myślałem iż to nie możliwe że są tacy ludzie po czym ocknięty uświadomiłem sobie że to ja. Odpowiedz Link
lena_zet Re: aż się przez Ciebie dymem zakrztusiłam :PP n 14.02.06, 00:40 a mnie w gardle stanęła ta ropa z diody))) Odpowiedz Link
baba_krk aaaaaaaaaaaaaaaaaa 14.02.06, 00:48 Ty mnie znowu złapałaś na paleniu PPP i znowu mi się słabo zrobiło aaaaaa Odpowiedz Link
lena_zet Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaa 14.02.06, 00:49 ja też idę po fajkę, zapalę, wyprowadzę psowia i spać a ty co robisz? Odpowiedz Link
baba_krk Re: aaaaaaaaaaaaaaaaaa 14.02.06, 00:55 a wzięło mnie po północy na sprzątanie... doszłam do wniosku, że wypadałoby się w końcu wypakować i odgruzować pokój, w którym przyjdzie mi spędzić najbliższe tygodnie hehe ubierz się ciepło, bo chyba już jest w pizdu zimno za oknem Odpowiedz Link
spazmusek Re: aż się przez Ciebie dymem zakrztusiłam :PP n 14.02.06, 06:40 A miałaś nie palić Odpowiedz Link