Dodaj do ulubionych

Kto jest??;))

19.02.06, 22:22

Obserwuj wątek
    • mmagi jaaa ale ide myć kudły i szuszenie mi zajmie 19.02.06, 22:24
      troszke czasusmile)
      • migdalek.niebieski Re: jaaa ale ide myć kudły i szuszenie mi zajmie 19.02.06, 22:26
        To pozwól im się suszyć na wolnościwink))) i korzystaj z uroków netawink)))
        • mmagi Re: jaaa ale ide myć kudły i szuszenie mi zajmie 19.02.06, 22:26
          eee dzis mam taki dzien ze co pare godzin tu wpadamsmile)
          • migdalek.niebieski Re: jaaa ale ide myć kudły i szuszenie mi zajmie 19.02.06, 22:34
            wink) a co, clinta sięposłuchałaś i przy garach siedzisz??wink)))
            • mmagi Re: jaaa ale ide myć kudły i szuszenie mi zajmie 19.02.06, 22:37
              eee Clinta zawsze słucham szczególnie jak mnie wyrzuca do wyrawink
              siedziałam z małymi przerwami w domu i samasmile)
              • migdalek.niebieski Re: jaaa ale ide myć kudły i szuszenie mi zajmie 19.02.06, 22:37
                A gdzie koty i dzieci??wink
                • mmagi Re: jaaa ale ide myć kudły i szuszenie mi zajmie 19.02.06, 22:47
                  DziecKO sztuk one sie szwendało a koto w pracysad
                  a ja tera mam maske na face i mie sciagasmile)))
                  • migdalek.niebieski Re: jaaa ale ide myć kudły i szuszenie mi zajmie 19.02.06, 22:47
                    A jaką masz maskę????
                    • mmagi Re: jaaa ale ide myć kudły i szuszenie mi zajmie 19.02.06, 22:51
                      a najsamprzód sie peelinguje,potem na troszku zostawiam na twarzy........eee
                      o jessu przeceniona z 6.69 na 1.69.........matko co córus kupiłacrying((miał byc
                      miód z piczemwink)).........bede face offwink))
                      • migdalek.niebieski Re: jaaa ale ide myć kudły i szuszenie mi zajmie 19.02.06, 22:57
                        wink))) nie będzieszwink) przeżyjeszwink)) fajną tę stronkę z teledyskami
                        wkleiłaśwink)) horvata se tam znalazłam i teraz słuchamwink))
                        • mmagi jakiego horvata:O??? 19.02.06, 23:13

• migdalek.niebieski Re: jakiego horvata:O??? 19.02.06, 23:14
                            Sidneya Polakawink)) znasz na pewnowink)) polecamwink)) mnie to że tak powiem.....
                            pobudzawink)))
                            • mmagi znam:-0 19.02.06, 23:15

• hatige Re: Kto jest??;)) 19.02.06, 22:29
      jestem jeszcze moment,bo zaraz nocka sie zaczyna... wink
      • migdalek.niebieski Re: Kto jest??;)) 19.02.06, 22:35
        Masz rację, nie ma co marnować nocy na kompawink))
        • hatige Re: Kto jest??;)) 19.02.06, 22:38
          no to zmykamy städ!!! upojnej nocki smile))
          • migdalek.niebieski Re: Kto jest??;)) 19.02.06, 22:41
            Pa, pawink)) ja do piero przyszłam, to poczekam jeszcze chwilkę, może na Gresika
            trafię..wink)
            • vanhongen Re: Kto jest??;)) 19.02.06, 23:15
              fajna ta sygnaturka Twoja jest
              • migdalek.niebieski Re: Kto jest??;)) 19.02.06, 23:17
                Dziękiwink)) to z horvata właśniewink))
                • vanhongen Re: Kto jest??;)) 19.02.06, 23:19
                  tak do mnie trafi ...że sie jeszcze napije
                  hobby?
                  • migdalek.niebieski Re: Kto jest??;)) 19.02.06, 23:22
                    wink)) czasem chyba trzeba... mi się niestety to nie udajesad((
                    hobby, w sumie to chyba nie jest hobby(?) mam niekomercyjne, musimy się lepiej
                    poznaćwink))
                    • vanhongen Re: Kto jest??;)) 19.02.06, 23:24
                      migdalek.niebieski napisała:

> wink)) czasem chyba trzeba... mi się niestety to nie udajesad((
                      > hobby, w sumie to chyba nie jest hobby(?) mam niekomercyjne, musimy się lepiej
                      > poznaćwink))

spoko,ważne żeby robic to,co sprawia nam radość i daje satysfakcje smile
                      • migdalek.niebieski Re: Kto jest??;)) 19.02.06, 23:26
                        wink)) no... wink))
                        • vanhongen Re: Kto jest??;)) 19.02.06, 23:27

> wink)) no... wink))
                          jak tak masz to juz powód do radości smile
                          • migdalek.niebieski Re: Kto jest??;)) 19.02.06, 23:29
                            No niby mamwink) a Ty jakie masz hobbywink i ktoś Ty??wink)))
                            • vanhongen Re: Kto jest??;)) 19.02.06, 23:31

> No niby mamwink) a Ty jakie masz hobbywink i ktoś Ty??wink)))
                              jestem van,i do nózek pieknie sie kłaniam,niektórzy mnie tu znają
                              hobby mam,owszem
                              • migdalek.niebieski Re: Kto jest??;)) 19.02.06, 23:32
                                Miło miwink)) aleś tajemniczywink))
                                • vanhongen Re: Kto jest??;)) 19.02.06, 23:33

> Miło miwink)) aleś tajemniczywink))
                                  pływać lubie ,to moze tyle o sobie na poczatek smile
                                  • migdalek.niebieski Re: Kto jest??;)) 19.02.06, 23:36
                                    A pieskiem czy żabką??smile
                                    • vanhongen Re: Kto jest??;)) 19.02.06, 23:38

> A pieskiem czy żabką??smile
                                      pod wodą wink
                                      • migdalek.niebieski Re: Kto jest??;)) 19.02.06, 23:40
                                        Łeee..wink)) czyli tak amorficznie??wink)))
                                        • vanhongen Re: Kto jest??;)) 19.02.06, 23:43

> Łeee..wink)) czyli tak amorficznie??wink)))
                                          aktywnie raczej
                                          • migdalek.niebieski Re: Kto jest??;)) 19.02.06, 23:45
                                            Miło było Cię poznać Vanie, ale już chyba oczka mi się klejąwink) miłych snówwink)
                                            • vanhongen Re: Kto jest??;)) 19.02.06, 23:46

> Miło było Cię poznać Vanie, ale już chyba oczka mi się klejąwink) miłych snówwink)
                                              papatki,zapraszam na poranną kawę smile
              • mmagi zapytaj ja o hobby;-))))) :P 19.02.06, 23:17

• migdalek.niebieski Re: zapytaj ja o hobby;-))))) :P 19.02.06, 23:19
                  Czy Ty mi dokuczasz??wink
                  • mmagi alez skad:))) 20.02.06, 09:17

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka