baba_na_sznurach 11.07.06, 16:13 Najwiekszy falszywiec ma w zwyczaju mowic "Wole najgorszą prawdę, niż najlepsze kłamstwo"... szydzi z tych slow juz wielu i na cale szczeście Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baba_na_sznurach Re: Paradoks 11.07.06, 16:20 Jeszcze sie babsko tlumaczylo "ja to wszystko robilam dla was, dla ratowania forum, ktore padało i czatu, buuuuu" a tfu Odpowiedz Link
swawolny.diabel ale o co chodzi ??? 11.07.06, 22:44 baby sie kłócą ale o co? moze mi ktos to wyjaśnic Odpowiedz Link
baba_na_sznurach [...] 11.07.06, 16:28 Post został usunięty przez adminów lub założyciela forum . Odpowiedz Link
mamba30 Re: Paradoks 11.07.06, 16:38 gorszego popaprańca emocjonalnego to nie widziałam, juz nawet siur jest mniej powalony od Ciebie niestety.... szkoda, że takich ludzi w psychiatryku nie trzymaja, ale wiadomo.... brak funduszy Odpowiedz Link
baba_na_sznurach Re: Paradoks 11.07.06, 16:40 A mnie nie szkoda takich jak ty, wazne zebyc teraz w dupsko dostała za to, co robisz. Gdzie skonczysz, nie interesuje mnie fałszywcu. Odpowiedz Link
baba_na_sznurach Re: Paradoks 11.07.06, 16:41 Do psychiatryka to ty sie nadajesz i jeszcze lecz znieczulice seksualna Odpowiedz Link