morfeusz_1 18.09.06, 18:36 kobieta.gazeta.pl/poradnik-domowy/1,66065,2757434.html Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krambambulia Re: Chodźta kobity i wybierajta - Cyganek prawdę 18.09.06, 18:39 cholera, mi się bardziej od Hugh Granta podobał Glenn Ford Odpowiedz Link
bzz_bzz Re: Chodźta kobity i wybierajta - Cyganek prawdę 18.09.06, 18:46 nie da się wybrać wszystkich czterech odpowiedzi, to jak mam wypełnić ten test? Odpowiedz Link
ania.downar Re: Chodźta kobity i wybierajta - Cyganek prawdę 18.09.06, 19:20 Robiac ten test bylam pijana, liczylam ze wyjdzie zgodnie z prawda, a tu dupa. Twój typ - romantyczny intelektualista jak William Thacker z "Notting Hill". No zwyczajnie sie zalamalam... nie znosze takich... Odpowiedz Link
raduch Re: Chodźta kobity i wybierajta - Cyganek prawdę 18.09.06, 19:22 In vino veritas? Aaale ci faceci to tylko z kina są... Odpowiedz Link
ania.downar Re: Chodźta kobity i wybierajta - Cyganek prawdę 18.09.06, 19:38 raduch napisał: > In vino veritas? > Aaale ci faceci to tylko z kina są... > Ale tacy mnie wrecz obrzydzaja. Juz pomijam, ze Hugh Granta nie znosze, ale to chyba nie o niego w tym tescie chodzilo... Odpowiedz Link
baba_krk aaaaaaaaaaaaaaa mów mi Scarlett :DDDDDDDDD 18.09.06, 19:26 Twój typ - szarmancki brutal jak Rhett Butler z "Przeminęło z wiatrem" Spokojny związek to nie twoja bajka! Na ciebie działają typy ciemne, acz eleganckie. Twój mężczyzna musi być stuprocentowym macho - silnym, zdecydowanym, z głową do interesów, ale i z haftowaną chusteczką w butonierce. Zupełnie nie pociągają cię faceci w powyciąganych swetrach, za których trzeba płacić w restauracjach i torować im drogę w nieprzyjaznym świecie. Znasz swoją wartość - to bardzo dobrze. Dobrze też, że nie szukasz dla siebie opiekuna ani podopiecznego. Jednak twój wymarzony związek daleki jest od partnerstwa. To raczej ciągła walka. Potrzebujesz tak naprawdę nie tylko ukochanego, ale i sparing-partnera. Pamiętaj, że ciągła rywalizacja może nie wyjść na dobre waszej miłości. Czasami lepiej odpuścić i udać słabą kobietkę, kompletnie zdaną na ukochanego. Inaczej możesz skończyć jak filmowa Scarlett - sama! Odpowiedz Link
ania.downar Re: aaaaaaaaaaaaaaa mów mi Scarlett :DDDDDDDDD 18.09.06, 19:38 Kurde! Jak to zrobilas?! )) Odpowiedz Link
baba_krk Re: aaaaaaaaaaaaaaa mów mi Scarlett :DDDDDDDDD 18.09.06, 19:43 klikałam najbardziej pasujące mi odpowiedzi i chyba po raz pierwszy wyszła mi w teście najprawdziwsza prawda )))) no trafili z opisem w dziesiątkę! Odpowiedz Link
ania.downar Re: aaaaaaaaaaaaaaa mów mi Scarlett :DDDDDDDDD 18.09.06, 19:46 Wiec sprobuje na trzezwo Odpowiedz Link
baba_krk Re: aaaaaaaaaaaaaaa mów mi Scarlett :DDDDDDDDD 18.09.06, 19:50 to już się nie liczy, bo teraz będziesz zastanawiała się 2 razy jaką odpowiedź zaznaczyć, żeby Ci Grant nie wyszedł PPPP Odpowiedz Link
ania.downar Re: aaaaaaaaaaaaaaa mów mi Scarlett :DDDDDDDDD 18.09.06, 19:52 Nawet nie wiesz, jak bardzo masz racje Odpowiedz Link
ania.downar Re: aaaaaaaaaaaaaaa mów mi Scarlett :DDDDDDDDD 18.09.06, 19:54 Ha! Gable.... ;-P I tak ma zostac..... Odpowiedz Link
baba_krk Re: aaaaaaaaaaaaaaa mów mi Scarlett :DDDDDDDDD 18.09.06, 20:00 naprawdę nie masz czego zazdrościć... po ostatniej wielkiej walce Rhett poszedł się gonić i Scarlett została sama PP Odpowiedz Link
ania.downar Re: aaaaaaaaaaaaaaa mów mi Scarlett :DDDDDDDDD 18.09.06, 20:21 Dobrze wiesz, ze w zyciu liczy sie to, zeby bylo co wspominac na starosc, ktora stanowi 1/4 zycia... Odpowiedz Link
baba_krk Re: aaaaaaaaaaaaaaa mów mi Scarlett :DDDDDDDDD 18.09.06, 20:32 to mnie jedynie alzheimer ratuje bo aż za dużo będę miała do wspominania Odpowiedz Link
ania.downar Re: aaaaaaaaaaaaaaa mów mi Scarlett :DDDDDDDDD 18.09.06, 20:48 Teraz tak gadasz.... Odpowiedz Link
aguszak Re: Chodźta kobity i wybierajta - Cyganek prawdę 18.09.06, 20:32 O nie! Tylko nie Rett Butler!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link
morfeusz_1 Chodźta kobity i wybierajta - część II 20.09.06, 19:08 kobieta.gazeta.pl/poradnik-domowy/1,66065,1773536.html Odpowiedz Link
ania.downar Re: Chodźta kobity i wybierajta - część II 20.09.06, 19:13 Zosia z "Na dobre i na zle". Znowu na gazie i znowu totalna bzdura.... Odpowiedz Link
veeto1 Re: Chodźta kobity i wybierajta - część II 20.09.06, 19:40 Ciekawa para: Rett Butler i Marcysia Złotopolska. Pióra by latały! Odpowiedz Link
alpepe Re: Chodźta kobity i wybierajta - część II 21.09.06, 09:58 czy komuś wyszło coś innego niż ta wieśniara Marcysia? Odpowiedz Link
aasiula1 Tristan Ludlow z "Wichrów namiętności" (w tej roli 20.09.06, 20:02 Brad Pitt). Odpowiedz Link
ania.downar Re: Tristan Ludlow z "Wichrów namiętności" (w tej 20.09.06, 20:25 Ty chyba spozniona o jeden test jestes... Odpowiedz Link
aasiula1 Re: Tristan Ludlow z "Wichrów namiętności" (w tej 21.09.06, 09:32 W drugim przyznać się wstydziłam wyszło, że jestem Marcysią ze złotopolskich :] Odpowiedz Link
ania.downar Re: Tristan Ludlow z "Wichrów namiętności" (w tej 21.09.06, 09:52 moglas rzeczywiscie mi na maila wyslac )) Odpowiedz Link
aasiula1 Re: Tristan Ludlow z "Wichrów namiętności" (w tej 21.09.06, 10:02 heheheh a niech tam, po prostu się poprawię Odpowiedz Link
alpepe Re: Chodźta kobity i wybierajta - Cyganek prawdę 21.09.06, 09:53 specjalnie nie wybrałam, że kusi mnie mężczyzna z tajemnicą, a tu proszę, Wichry namiętności... Cholera jasna. Odpowiedz Link
krysica Re: Don Juan de Marco......pie..... 21.09.06, 11:53 absolutnie sie nie zgadza.....kto ten tes wymyślił??? Odpowiedz Link