to-wlasnie-ja 17.04.07, 17:10 mam pytanie odnosnie tego fitness To silownia czy aerobic? I jakie cwiczenia glownie ? Pytam, bo musze sie zmobilizowac i skusily mnie te 4 centymetry Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marta.uparta Re: Marta.uparta 17.04.07, 17:38 raz w tygodniu rowerki, raz w tygodniu ćwiczenia ze sztangami i raz w tygodniu ABF (ćwiczenia na dolne partie ciała). Wszystko fitness (sztangi też). Do tego pomacham czasem nogami w domu przed telewizorem, odstawiłam słodycze i kolacje, do pracy zamiast kanapki robię sobie sałatkę, a obiady jadam normalne. I jestem zdziwiona ilością tych centymetrów, bo na wadze chyba dużo nie straciłam. W każdym razie musiałam pozwęzać sobie spodnie i spódnice, bo wszystko już zjeżdzało ze mnie. Odpowiedz Link
to-wlasnie-ja Re: Marta.uparta 17.04.07, 17:56 Dzieki , slodyczy i kolacji od dawna nie jadam. Ja tez zapewne nie zrzuce wagi jako takiej , chce tylko to i owo pojedrnic, bo sie rozlazlam po tej zimie . I kondycja tez kiepska Odpowiedz Link