Dodaj do ulubionych

hydraulik godny polecenia

29.10.13, 19:09
Pan który mieszka na naszym osiedlu,rozwiązuje problemy wszelkiego rodzaju związane
z hydrauliką i nie tylko między innymi,awarie,wycieki niedrożne rury, przesunięcia grzejników,przeróbki instalacji,nie grzejące grzejniki,regulacja oszczędności centralnego ogrzewania. Polecam naprawdę solidny fachowiec. Nr.tel. 604-810-402.
Obserwuj wątek
    • adam.adam27 Re: hydraulik godny polecenia 29.10.13, 20:56
      Chętnie skorzystam z usług tego Pana. Mnie przecieka kaloryfer, ale tylko wtedy kiedy robi sie zimno /-4 i nizej/, na zaworach. Może coś poradzi. Ja naogół sam sobie radzę, ale te zawory są nietypowe i pod kątem 90st. Wolę nie ryzykować , potokiem wody w kuchni.
      Miło, że Sąsiedzi podpowiadają smile . Dziękuje i pozdrawiam ALEXIĘ smile
      • adam.adam27 Re: hydraulik godny polecenia 29.10.13, 23:24
        Autopoprawka: na ogół. Tak piszemy, oddzielnie. Mnie za szybko chcało się pisać. Sorki.
        wink
    • sieczka2 Re: hydraulik godny polecenia 08.02.14, 20:33
      witam
      polecam tez tego Pana. szybko, tanio i solidnie smile
    • czarnej Re: hydraulik godny polecenia 18.03.14, 22:32
      Potwierdzam. Fachowo i co najważniejsze skutecznie (a nie było łatwo) załatwił temat podłączenia zmywarki.

Szczerze polecam.
    • hydraulikrajska Re: hydraulik godny polecenia 29.11.14, 14:00
      Witam, przy tych temperaturach jeśli pojawia się problem z nie grzejącymi kaloryferami,
      teraz można zgłaszać. Wcześniej nie miało to sensu ponieważ temperatura nie była na tyle niska aby stwierdzić
      pojawienie się problemu.Pozdrawiam.
    • adam.adam27 Re: hydraulik godny polecenia 30.11.14, 20:25
      Witam!
      Mogę potwierdzić, że znakomity fachowiec!!! Polecam!
      • justynna86 Re: hydraulik godny polecenia 15.12.14, 11:05
        Ja równiez polecam tego pana. Szybko rozwiązał skomplikowany problem z niedrożną kanalizacją w kuchni.
    • asp2014 Re: hydraulik godny polecenia 03.01.15, 14:56
      Potwierdzam, solidny fachowiec. Podłączył zlew, pralkę. Doradził.
      Polecam naprawdę solidny fachowiec.
      • rajskiparkingowy Re: hydraulik godny polecenia 16.01.15, 18:19
        Podpisuję się pod tym wątkiem obiema rękami. Pan wyeliminował mi dokuczliwy wyciek z sedesu unikając zbędnego kosztu wymiany całości. Pozdrawiam
        • 19jablek Re: hydraulik godny polecenia 25.01.15, 20:23
          Polecam tego hydraulika z naszego osiedla. Rzetelne i fachowe podejście do teamatu.
    • hydraulikrajska Re: hydraulik godny polecenia 16.03.15, 20:22
      Dziękuję wszystkim odważnym za opinie i komentarze, pozdrawiam serdecznie! smile
    • jarob33 Re: hydraulik godny polecenia 16.03.15, 20:35
      Witam,
      Fachowiec który zna się na rzeczy. Polecam smile
    • hydraulikrajska Re: hydraulik godny polecenia 31.07.15, 19:36
      ...Witam, przez najbliższe 3 tygodnie niestety nie mogę przyjmować zleceń. Jestem chwilowo nie dysponowany...
    • hydraulikrajska Re: hydraulik godny polecenia 01.11.15, 22:02
      Grzejniki w połowie zimne?... fachowcy nie potrafią nic na to poradzić ? ... Zadzwoń do mnie a poczujesz różnicę ... 604 810 402.
      • duster Re: hydraulik godny polecenia 24.11.15, 23:17
        Zadzwoniłem i ....zdecydowanie poczułem różnicę, aż sam się sobie dziwie że nie zrobiłem tego wcześniej, gdyż od zawsze miałem niedogrzanie mieszkanie przez niezbyt ciepłe kaloryfery.

Nasz osiedlowy Mistrz Kaloryferowy poradził sobie z problemem...bez problemu smile

Naprawdę szczerze polecam usługi, niedrogo i SKUTECZNIE!

• monikaandrzejewska Re: hydraulik godny polecenia 26.01.16, 18:19
      Polecam naprawdę solidny fachowiec !!!
    • fotoszymi Re: hydraulik godny polecenia 09.02.16, 15:13
      Potwierdzam. Temat u mnie załatwiony sprawnie, solidnie, profesjonalnie. Jako to się plusuje na allegro - "Godny polecenia". Pozdrawiam i życzę sporo nowych zleceń zwłaszcza po sąsiędzku. smile
    • mmmieszkaniec Re: hydraulik godny polecenia 21.06.16, 10:52
      Polecam!!! Jeden telefon, szybka wizyta, rozpoznanie sytuacji, wyjście po potrzebne części i sprawa załatwiona. Szczerze polecam, tak chciałbym zawsze widzieć wizytę specjalisty.
    • rajska_koszteli Re: hydraulik godny polecenia 25.06.16, 10:01
      Potwierdzam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka