Dodaj do ulubionych

Chcę pochwalić wasze nastolatki

06.08.24, 11:16
Dziewczyny, mam to szczęście przebywać na home office w zasadzie ciągle, więc jestem w turystycznych miejscach, gdzie pracują wspaniałe, uśmiechnięte, młode osoby.
Teraz zostaję do poniedziałku tutaj gdzie jestem i na koniec dam tej fajnej młodzieży 50 euro. Robią super naleśniki, a ja muszę iść do bankomatu i powybierać po 20 zł, żeby wszystkich uszczęśliwić.

Pochwalcie swoje pracowite nastolatki, bo są bardzo cenne.
Obserwuj wątek
    • alpepe Re: Chcę pochwalić wasze nastolatki 06.08.24, 11:21
      Nie rozumiem tych dwóch różnych walut.
      • komunia23 Re: Chcę pochwalić wasze nastolatki 06.08.24, 11:24
        W portfelu mam samo euro, ale nie będę każdemu dawać po 50. Więc muszę iść do bankomatu po złotówki.
        • gryzelda71 Re: Chcę pochwalić wasze nastolatki 06.08.24, 11:38
          Forum zapamięta twoi piękny gest.
    • simply_z Re: Chcę pochwalić wasze nastolatki 06.08.24, 11:27

Pilas nie pisz
      • komunia23 Re: Chcę pochwalić wasze nastolatki 06.08.24, 12:04
        Alkohol piję raz do roku, w sylwestra, w tym roku nawet nie piłam i tego. Rozumiem, że jad ci się wylewa z zazdrości. Nie każdy jest uprzywilejowany i ja to rozumiem smile
    • kk345 Re: Chcę pochwalić wasze nastolatki 06.08.24, 12:28
      Uszczęśliwiasz ludzi za pomocą dwudziestozłotówek? Z którego roku piszesz?
    • taje Re: Chcę pochwalić wasze nastolatki 06.08.24, 12:34
      Może intencje miałaś dobre z pochwalnym postem ale wyszło dość kuriozalnie.
    • melikles Re: Chcę pochwalić wasze nastolatki 06.08.24, 12:37
      A co robisz na tej ofis? Jaką wartość dodaną wypracowujesz?
    • malia Re: Chcę pochwalić wasze nastolatki 06.08.24, 12:57
      Ale napiwek się daje po zjedzeniu, a nie "uszczesliwia" się kogoś wręczając mu 20 zł. Jak to będzie wyglądać? Przy wyjeździe przejdziesz się do wszystkich i wręczysz im po te 2 dychy? A może kaz im się ustawić w rządek?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka