blondynka.mala 10.03.05, 10:59 bardzo lubię kochać się. Ktoś jeszcze? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lava71 Re: ojejku... 10.03.05, 11:02 A czy jest ktoś normalny, który nie lubi się kochać? W końcu to jedna z tych prawdziwych przyjemności. Pozdrawiam:) Odpowiedz Link
prowincjal Re: ojejku... 12.03.05, 01:19 Nie dla wszystkich jest to takie oczywiste jak dla Ciebie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
anula36 Re: ojejku... 12.03.05, 08:41 i tylko czasem ci dla ktorych to oczywiste trafija na tych drugich i zaczynaja sie schody:) Odpowiedz Link
prowincjal Re: ojejku... 12.03.05, 11:44 O właśnie - ale dzięki temu jest to forum i dzięki temu zostałaś Adminem. Coś za coś. Innymi słowy - są chorzy i są lekarz, i biznes się kręci. Odpowiedz Link
anula36 Re: ojejku... 12.03.05, 12:06 nie ja zalozylam to forum:) Bycie jego adminem i czytanie wszytkich postow w poszukiwaniu chwastow jest gorsze niz pas cnoty:) Bo to wlasnie admin robi,czyta, nie leczy. Sama chcialabym zostac uleczona a tak naprawde - wierz mi chcialbym moc nigdy nei trafic na to forum i nie zdawac sobie sprawy z tego ze moga byc takie problemy w zyciu dwojga ludzi. Teraz sie mecze a w nastepny ewentualny zwiazek i tak wejde z obciazeniem obecnych doswiadczen i obawa ze sie spieprzy tak samo jak w tym. Przynajmniej o sferze seksualnej mysle. Odpowiedz Link
anula36 Re: ojejku... 12.03.05, 12:11 jedyny biznes ktory sie w tej branzy kreci to dopalacze erekcji i podejrzane dopalacze orgazmu dla kobiet:) Odpowiedz Link
prowincjal Re: ojejku... 12.03.05, 14:33 No tak - szukanie chwastów na Forum jest trudne i męczące. Tutaj chylę czoło - trzeba mieć benedyktyńską cierpliwość. Piszesz, że sama jesteś w opałach...to tak jak tu wszyscy. Ale miło wiedzieć, że jest jakaś wirtualna (ale tylko w formie) grupa wsparcia. Poza tym nie ma związków idealnych. Zawsze się znajdzie jakiś problem - seks, pije i bije, jest zamknięty w sobie, jest histerczką, zadradza i itd. Ja też nie mam idealnego związku ale miłość, której fundamentem jest przyjźn, zakrywa to. Nie zawsze, ale to jest cena, którą się płaci. Odpowiedz Link