anliwong 04.06.09, 11:19 No właśnie też mnie to bardzo interesuje.A jeszcze bardziej co to za plac budowy od zachodniej strony budynku??? może ktoś wie??? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tniewoli Re: leśna 17 g 04.06.09, 11:25 Jeśli mi się kierunki nie pomyliły, to jest plac który wykorzystywał B-S do budowy bloków E-G. Teren nie należy do dewelopera więc pewnie posprząta wszystko jak skończy. Odpowiedz Link
anliwong Re: leśna 17 g 04.06.09, 11:28 chyba ci się jednak pomyliły. chodzi mi o teren za budynkiem o okna z których widać namiot do tenisa , nie od strony wjazdu do garażu ale przeciwną Odpowiedz Link
tniewoli Re: leśna 17 g 04.06.09, 15:24 Jeśli pytałeś/aś o stronę przeciwną niż wjazdy do garaży, to się nie pomyliłem bo o niej właśnie pisałem. Nie byłem w bloku G ale podejrzewam, że korty tenisowe widać również z okien od strony lasu. Odpowiedz Link
amabo Re: leśna 17 g 13.06.09, 18:15 Witam wszystkich forumowiczów pięknego zakątka Jabłonny!Odnośnie strony zachodniej bloku Leśna17G,chętnie podzielę się informacją uzyskaną od B..S-lu!Po całej długości bloku są to 2 działki prywatne,na których mają byc pobudowane 2 oddzielne domki tzw.pieczarki (parter z poddaszem).Rzekomo te działki są za wąskie aby je połączyc i zbudowac "drapacz chmur".Pozdrawiam! Odpowiedz Link