eklerk 05.01.06, 16:53 img235.imageshack.us/my.php?image=11toja1cc.jpg to ja , kto następny się pochwali :)))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
guayazyl1 Re: Pierwszy :)) 05.01.06, 17:02 moze troche nieostre ale co tam... gadost.at.tut.by/ugly/b1.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: Pierwszy :)) 05.01.06, 17:20 zdaje sie, ze pokazalem wczesniej calkiem nieopatrznie zdjecie dalekiego kuzyna. teraz chyba bedzie dobrze... members.optusnet.com.au/~msafier/albinism/albino27.html Odpowiedz Link Zgłoś
w.iwo odwaga 05.01.06, 18:14 ja tam chyba nie mam tyle odwagi, no w końcu będziecie się głowić czy jakiś pasztet do Was pisze czy może zdrowa jędrna staruszka, czy znająca życie nastka, czy coś pulchnego jak pączuś, czy blondi metr 170 w szpilach i z pejczykiem hihihhiii Odpowiedz Link Zgłoś
madzia69 Re: odwaga 05.01.06, 18:20 ja tez mam obawyczy zaakceptujecie moje wąsy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: odwaga 06.01.06, 20:46 madzia69 napisała: ja tez mam obawyczy zaakceptujecie moje wąsy ;) ---------------------------------------------------------- wasy u kobiety albo lydki zarosniete jak u sarny swiadcza o niezwyklym podobno temperamencie. a na pewno o tym, ze kobita ma daleko do endokrynologa... www.sito.org/id/dam/corpse6.GIF Odpowiedz Link Zgłoś
w.iwo Re: odwaga 05.01.06, 18:21 a wiem jak wygląda Syropek... hihi Nazwa produktu: GUAJAZYL syrop 150g Skład: Guaifenesinum 2 % Działanie: Lek wykrztuśny. Uważa się, że gwajafenezyna zwiększa objętość wydzieliny oskrzelowej i zmniejsza jej lepkość. Wskazania: Mokry kaszel (z odkrztuszaniem wydzieliny). Przeciwwskazania: Nadwrażliwość na gwajafenezynę. Ostrzezenia: Stosowanie syropu może zamaskować objawy choroby i utrudnić jej rozpoznanie. Dawkowanie: Dorośli : 3 - 4 razy na dobę łyżkę stołową syropu. Syropek ma brązową karnację, dół czerwony, górę zieloną, wielkie czarne G na koszulce i czerwoną nakręteczkę na czubeczku...;o) img225.imageshack.us/img225/1463/gujazyl0xs.jpg Cena 6.49 PLN tylko nie wiem za co ? za łyżeczkę ? za kurację ? kurcze mam grypkę właśnie i jeZdem żywo zainteresowana.... ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
madzia69 Re: Pierwszy :)) 05.01.06, 18:32 ale gdybym mogal wybrac to chcialabym jak: www.kpn.nishi.osaka.jp/pps/audrey/main.jpeg www.bbc.co.uk/films/2003/12/19/images/nicole_kidman_top.jpg www.emerchandise.com/images/p/TRD/pdPHTRD0017.jpg i jeszcze www.lafterhall.com/hayworth2sm.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: Pierwszy :)) 05.01.06, 18:56 nie ma co dalej brnac w klamstwie i was oszukiwac...to jest moje prawdziwe oblicze. photobucket.com/albums/a224/detektyw/?action=view¤t=bez.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
madzia69 Re: Pierwszy :)) 05.01.06, 18:59 tak jak podejrzewalam brzydalllllllll :) Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: Pierwszy :)) 05.01.06, 19:10 madzia69 napisała: tak jak podejrzewalam brzydalllllllll :) ---------------------------------------- tego nie zniese... photobucket.com/albums/a224/detektyw/?action=view¤t=DSCN9499.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
madzia69 Re: Pierwszy :)) 05.01.06, 18:56 aaaaaaaaaaaaaaa :)))))))))))) na jednym forum byl watek: kogo chcialbys zobaczyc? widzialam keechaczu na foto, kawalek owlosionej jeszcze glowy guayazego ;) magde kielczyk, ale najbardziej intryguje mnie postac stroniacego od kobiet e-legionowo :) Odpowiedz Link Zgłoś
eklerk Re: Pierwszy :)) 05.01.06, 19:16 zachęcam do naśladownictwa :)))))) nie ma odważnych :)) Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: Pierwszy :)) 05.01.06, 19:23 chlopie...nie pozbawiaj mnie zludzen. ja tu sie prawie zakochalem w paru takich :) Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: Pierwszy :)) 05.01.06, 19:34 mam jej zdjecie gdzies sprzed dwudziestu lat. nic szczegolnego... Odpowiedz Link Zgłoś
madzia69 Re: Pierwszy :)) 05.01.06, 19:41 oooooo 20 lat temu bylam u szczytu formy... Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: Pierwszy :)) 05.01.06, 19:52 ... ale ryczace czterdziechy tez daja sie we znaki :) i dlugo nie trzeba nad nimi pracowac :) rysunki.smieszne.org/kobieta_i_diabel/(8).jpg Odpowiedz Link Zgłoś
madzia69 Re: Pierwszy :)) 05.01.06, 19:48 kolezanki mowia, ze przypominam goryla :) w mojej obecnosci: ...ze takiego pluszowego z wstawkami czarnej skorki :) ... ale co sie dzieje jak wychodze... kto wie... Odpowiedz Link Zgłoś
madzia69 Re: Pierwszy :)) 05.01.06, 19:53 a tak wogole... to kazac babie sie pokazac, to tak jak chlopa o wyciag z konta poprosic :) Odpowiedz Link Zgłoś
willga1 Re: Pierwszy :)) 05.01.06, 20:20 Zdjęcia , zdjęciami ... ale jaka satysfakcja tak na żywo! :) Od jakiegoś czasu "planujecie" spotkanie forumowiczów ... jednak na planowaniu wszystko sie konczy (syndrom Polaka? ;))... lokomotywa stanęła ... może najwyzszy czas znowu ją rozpedzić?! :> Dośc niedawno miałam niewątpliwą przyjemnośc poznac osobiście samego moderatora ... stwierdzilismy jednomyslnie , że zrezegnujemy ze zwrotu "integracja grupowa" i cichaczem skoczymy na soczek! Moim skromnym zdaniem zdecydowanie lepszym miejscem na pogawędkę jest "Cafe Jazz" niżeli "Cafe Legionowo"! :P Strzałeczka Odpowiedz Link Zgłoś
madzia69 Re: Pierwszy :)) 05.01.06, 20:31 a ja naiwna myslalam ze cafe zalozyla baba... :) Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: Pierwszy :)) 05.01.06, 20:57 a gdzie tam...baba poszla do lekarza. grubababa.friko.pl/galeria%20-html/gal-maja.html Odpowiedz Link Zgłoś
e-legionowo Re: Pierwszy :)) 07.01.06, 02:26 madzia69 napisała: > a ja naiwna myslalam ze cafe zalozyla baba... > :) madziu chodzilo o moderatora tego innego forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
madzia69 Re: Pierwszy :)) 08.01.06, 12:45 ooo nie teraz to jestem zazdrsna... te mlode to maja dobrze :) Odpowiedz Link Zgłoś
e-legionowo Re: Pierwszy :)) 09.01.06, 10:16 madzia69 napisała: > ooo > nie teraz to jestem zazdrsna... > te mlode to maja dobrze :) no coz byl publicznie omawiany watek spotkania ludzi z forum, temat upadl z roznych przyczyn, ale jak widac nie przeszkadza to poznawac ludzi z forum:) a co do mlodego wieku, to raczej nie wiek ma znaczenie a poprostu chec spotkania z ludzmi z ktorymi sie stukalo do tej pory tylko na forum Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: Pierwszy :)) 05.01.06, 21:25 willga1 napisała: Dośc niedawno miałam niewątpliwą przyjemnośc poznac osobiście samego moderatora ... stwierdzilismy jednomyslnie , że zrezegnujemy ze zwrotu "integracja grupowa " i cichaczem skoczymy na soczek! ------------------------------------------------------------------ nie chce rozpuszczac plotek ale slyszalem, ze to znany miejscowy podrywacz. dziewczyny zmienia jak rekawiczki. ustawia sie z nimi w kafejkach pod pozorem wspolnego obejrzenia jakiejs gry komputerowej. Leisure Suit Larry 7 czy cos podobnego. potem proponuje seks spontaniczny. te co byly na takich mitingach rozpisuja sie potem na forum o fantazjach erotycznych. ostrzegam... :) klub.chip.pl/tadekz/jurgow1933/dziewczyny.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
madzia69 Re: Pierwszy :)) 06.01.06, 01:08 ...Wszyscy mi zazdro¶cili tam Gdy wróciłam i gdy w pomiętej bluzeczce szłam... :) www.rafy.pl/img_oferty/ksiazka_amc5.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
e-legionowo Re: Pierwszy :)) 07.01.06, 02:29 > nie chce rozpuszczac plotek ale slyszalem, ze to znany miejscowy podrywacz. > dziewczyny zmienia jak rekawiczki. ustawia sie z nimi w kafejkach pod pozorem > wspolnego obejrzenia jakiejs gry komputerowej. Leisure Suit Larry 7 czy cos > podobnego. potem proponuje seks spontaniczny. te co byly na takich mitingach > rozpisuja sie potem na forum o fantazjach erotycznych. ostrzegam... > :) ------------------- leheheh musze koniecznie zdementowac ... nie grywam w LSL :) a reszta ... a noz moze ktoras uwierzy ;P Odpowiedz Link Zgłoś
e-legionowo Re: Pierwszy :)) 07.01.06, 02:22 no i wszystko sie wydalo :P wszystko chyba pamietam ale Jezzu nie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
madzia69 Re: Pierwszy :)) 08.01.06, 12:47 zastanawia mnie czy knajpka tylko z nazwy jazzowa czy i posluchac mozna? Odpowiedz Link Zgłoś
kotka-psotka Re: Pierwszy :)) 06.01.06, 09:49 [URL=imageshack.us][IMG] img466.imageshack.us/img466/7781/kotek7at.jpg[/IMG][/URL] a to ja :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kotka-psotka Re: Pierwszy :)) 06.01.06, 09:51 cholierka chyba nie umiem zdjęcia wstawić..... może tak.... img466.imageshack.us/img466/7781/kotek7at.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
madzia69 Re: Pierwszy :)) 06.01.06, 11:40 zeby jakos specjalnie przyjazna to nie powiem :) Odpowiedz Link Zgłoś
eklerk Re: Pierwszy :)) 06.01.06, 16:52 patrzę pocztę :( żadnych ofert do spotkań z kobietami :( nawet z facetami :)))))))))))))))) nic , myślałem że może :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
madzia69 Re: Pierwszy :)) 06.01.06, 17:13 zeby babe skusic nalezy sie fotografowac w bujanym fotelu z uroczym, slicznym pieseczkiem u stop albo puchatym kocurkiem na kolanach... z kieszeni "niechcacy" powinna wystawac paltyna :) a Ty... widac od razu ze babe bedziesz w gory gonil z plecakiem... na malolaczniaka... ja dysze od samego potzrenia Odpowiedz Link Zgłoś
madzia69 Re: Pierwszy :)) 06.01.06, 17:34 ihned.cz/attachment.php/12402650/aiostuv8BC7GHIJKLOjQbcefpxSTU29A/Untitled-8.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
w.iwo Re: Pierwszy :)) 06.01.06, 18:09 z forum jest tak jak z seks telefonem... podniecamy się swoimi wyobrażeniami ;o) no i może w niektórych przypadkach tak lepiej ;o))))) p.s. AAAAA nie odpowiedziano mi jak dawkować taki jeden Syropek.... ;o> Odpowiedz Link Zgłoś
w.iwo Re: Pierwszy :)) 06.01.06, 18:14 a Ty słodki EKLERKU.... no i kto tak naprawdę Ci uwierzy żeś to TY... przyznaj się lepiej gdzieś takiego przystojniaka wynalazł ;o))))) skrzyżowanie śmiałości Johny Bravo, nieśmiałości Rona Wesleya a w oczach iskierki Markiza de Sade... Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: Pierwszy :)) 06.01.06, 20:34 kon jaki jest kazdy widzi, a czlowiek?.. od zawsze intrygowaly mnie kobiety ukrywajace sie pod mundurem. a to policjantki...a to konduktorki...drozniczki, doreczycielki...sluzbowy uniform dodaje powagi ale ujmuje kobiecosci. moja wyobraznia wtedy pracuje pod pelna para. jak to jest pod mundurem?.. a jak to jest mozna zobaczyc tu...o tu ponizej (najechac kursorem od glowy do stopy :) ) funcop.net/peeping.swf Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: Pierwszy :)) 06.01.06, 20:36 no tak...otworzy sie cala strona glupot. znajdzcie sobie to co proponowalem powyzej czyli peeping.swf Odpowiedz Link Zgłoś
chupacabra009 Re: Pierwszy :)) 06.01.06, 21:57 No i co to ma być? Czym się chwalisz? Odpowiedz Link Zgłoś
w.iwo Re: Pierwszy :)) 07.01.06, 13:18 coś TY taki wiecznie niezadowolony... Maruda z gatunku smerfiastych a nie CHupacabra , a (nawiasem mówiąc) co znaczy Twój nick ? Bo znalazłam taki oto opis... :O) "Miała ona 1,2 do 1,3 metra wzrostu, okrągłą głowę bez uszu, ciemną skórę, ponadto czerwone oczy, coś jakby rybie, a z jej ust wystawały duże kły. Głowę miała osadzoną na cienkiej szyi, poniżej ciągnęły się długie ramiona zakończone dłońmi z trzema szponiastymi palcami. Chupa poruszała się w pozycji wyprostowanej, na dwóch masywnych nogach. Wzdłuż jej grzbietu, począwszy od głowy, biegło coś w rodzaju grzywy lub grzebienia, który zdawał się fosforyzować i nieustannie zmieniał kolor." 009 to nr w stadzie i czyś samiczką jest czy samiczkiem.... a to prawda że lubisz zwierzęta domowe a zwłaszcza kozy ? img372.imageshack.us/img372/6311/chupacabra2ok.jpg ładniusie ;o))))) Odpowiedz Link Zgłoś
w.iwo Re: Pierwszy :)) 07.01.06, 13:20 czy To Ty twierdziłeś kiedyś że najważniejsze w życiu mężczyzny to: 1. Szybki koń 2. Namiot 3. Gruba kobieta [na zimę do namiotu] ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 odpowiedz na pytanie... 07.01.06, 16:41 w.iwo zapytala: p.s. AAAAA nie odpowiedziano mi jak dawkować taki jeden Syropek.... ;o ------------------------------------------------------------------------ dwa razy przed snem i raz na dzien dobry :) ale nie codziennie do cholery! members.lycos.co.uk/bachelorpadpinups/001_Keyed_Up.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
w.iwo Re: odpowiedz na pytanie... 07.01.06, 18:43 no wiem, że nie codziennie :o( jak w tym kawale o kogucie, który może codziennie ale coraz z to inną kurą hehe Odpowiedz Link Zgłoś
madzia69 Re: Pierwszy :)) 07.01.06, 21:09 ukradzione z innego forum do kogo jestesmy podobni :) www.myheritage.com/FP/Company/tryFaceRecognition.php?s=1&u=g0&lang=EN Odpowiedz Link Zgłoś
mike56 Re: Pierwszy :)) 07.01.06, 22:10 Przestańcie w końcu ściemniać. A teraz mówię Wam - to ja. Ten z łysiną. img347.imageshack.us/my.php?image=bild04994no.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
madzia69 Re: Pierwszy :)) 07.01.06, 23:53 a kto gral na secenie? widze skrzypce i gitary... taka lysine to i ja mam :) Odpowiedz Link Zgłoś
mike56 Re: Pierwszy :)) 08.01.06, 08:29 madzia69 napisała: > a kto gral na secenie? > widze skrzypce i gitary...> > taka lysine to i ja mam :) Skaldowie w czasie Dni Legionowa w 2005r. Odpowiedz Link Zgłoś
w.iwo Re: Pierwszy :)) 08.01.06, 19:44 wysłałam ja kiedyś fotkę nieopatrznie (po 5 miesiącach klikania ;o)) i dostałam odpowiedź: -jeżu aleś ty stara.... po nerwowym załamaniu, odrodziłam się na nowo gdy okazało się że miał 14 lat hehe znaczy wszystko zależy od perspektywy :o0 Odpowiedz Link Zgłoś
eklerk Re: Pierwszy :)) 09.01.06, 11:52 w.iwo dobry numer uśmiałem się :)))))) No dobrze przyznam się to fotka z pobytu w Tatrach z przed ok 10 laty. Ale teraz podobno wyglądam lepiej ( niemówić :))) ) Na tym zdjęciu mam ok 38 lat , zawsze wyglądałem młodziej conajmiej o 6 lat od rówieśników, dziadek żył 91 lat , a mnie tak gorzała konserwuje :))))) Pozdrawiam Wszystkich co pisali w tym wątku . :) Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: Pierwszy :)) 10.01.06, 16:26 niejaki eklerk napisal miedzy innymi: no dobrze przyznam sie to fotka z pobytu w Tatrach sprzed ok 10 laty... ------------------------------------------------------------------------ tera i ja sie przyznam. nie jestem Wlodzio tylko Wladzia...nie mieszkam w Stan- ach tylko w Stan-islawowie i przepraszam te siedem pan co majlowaly ze mnom myslac ze jestem dewizowym facetem :) make-up.by.ru/_/face_gray.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
madzia69 Re: Pierwszy :)) 10.01.06, 18:14 a mnie tam bez roznicy... dewizy mam swoje a i ladna pania nie pogardze :) Odpowiedz Link Zgłoś
w.iwo Re: Pierwszy :)) 10.01.06, 19:36 zawsze wiedziałam że cUś masz z kobiety myślałam że to poczucie humoru ale mogłam się mylić ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
guayazyl1 Re: Pierwszy :)) 11.01.06, 16:59 madzia byla laskawa napisac: dewizy mam swoje ---------------------------- hmmm...ja sie tego domyslam bo Twoje zamilowanie do luksusu trochu kosztuje :) mnie nie chodzilo o takie przyziemne sprawy :) piszac "facet dewizowy" mialem na mysli goscia z daleka a wiec kogos troszke egzotycznego, a przez to tajemniczego no i moze przez to wartego poznania. www.spindelvisions.com/Rebus-fFont%20Page.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
madzia69 Re: Pierwszy :)) 11.01.06, 17:33 tak, dla mnie odleglosc to egzotyka :) ...cierpie na lek przed lataniem (to dziwne biorac pod uwage ze nie boje sie predkosci ponad 250 km/h osiaganej na jednosladowym najniebezpieczniejszym statystycznie srodku lokomocji) plywanie promem tez odpada i wogle oddalaniem sie od domu ponad 400 km, wszytsko co za morzem jest dla mnie niedostepne i tym bardziej pociagajace... im dalej tym bardziej mnie ciagnie jak tuzrobic zeby polozyc sie spac w legionowie a obudzic w tokyo? Odpowiedz Link Zgłoś