Dodaj do ulubionych

Jak się zabezpieczyć przed zaginięciem psa?

08.11.17, 16:43
Aby ułatwić odnalezienie zaginionego psa niezbędny jest numer telefonu właściciela na obroży psa. Zapraszam do zakupu obróż z haftem matrex.com.pl/dla-psa/obroza-dla-psa
Obserwuj wątek
    • wikaa1961 Re: Jak się zabezpieczyć przed zaginięciem psa? 15.06.18, 13:49
      Moim zdaniem dużo lepszym pomysłem będzie zapisanie psa do takiego rejestru zwierząt oznakowanych i wszczepienie mu czipa. Wtedy bez problemu będzie można określić lokalizację pieska i na pewno się znajdzie jeśli nie daj boże się zgubi. Więc jak dla mnie jest to skuteczna metoda zabezpieczenia psa przed zaginięciem. Tutaj macie linka do tego rejestru: https://www.cbdzoe.pl/ , poczytajcie co i jak, i sobie zarejestrujcie zwierzątko.
    • ken-ya Re: Jak się zabezpieczyć przed zaginięciem psa? 03.07.20, 04:55
      Nie ma takiego zabezpieczenia, Kiedy ktos wezmie Twojego psa, Musisz sie liczyc z tym ze go juz wiecej nie zobaczysz. Ludzie ktorzy zatrzymaja sobie Twojego psa- Im przez glowe nie przejdzie ze ktos moze zainwestowal w niego czesc swojego serca. Moze sa teraz takie czipy zeby mozna go znalezc przez satelite?inaczej nie ma szans
      • babcia47 Re: Jak się zabezpieczyć przed zaginięciem psa? 13.08.20, 22:50
        U mnie wet wydaje breloczek do obroży przy szczepienia przeciw wściekliźnie, co roku innego koloru na którym jest kod do aplikacji i numer do automatycznego serwisu, na którym można sprawdzić kto jest właścicielem i jaki ma nr telefonu zaginionego pieska podając numer identyfikacyjny zwierzaka, który też jest na tym breloczku. Mój Franek ma skłonności do ucieczek i wałęsania się. Już raz ktoś mi go przeprowadził dzięki temu systemowi
        • ken-ya Re: Jak się zabezpieczyć przed zaginięciem psa? 17.09.20, 07:35
          Taki breloczek pomoze jak psa znajdzie ktos co takiego psa nie chce zatrzymac, albo pies jest malo wart.I takiego psa nikt ni kupi za duze pieniadze. W przeciwnym wypadku breloczek nie pomoze ,jak znalazca bedzie mial szanse go dobrze sprzedac.
    • anita1990iii Re: Jak się zabezpieczyć przed zaginięciem psa? 20.06.22, 12:28
      www.detektywtrelka.pl/blog-prywatnego-detektywa/zakopal-psa-zywcem
    • topiramax Re: Jak się zabezpieczyć przed zaginięciem psa? 29.11.22, 17:36
      A przede wszystkim wyprowadzanie pupila "na smyczy" a nie luzikiem, rozkoszniaki...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka