Dodaj do ulubionych

kobieta z 79

01.04.11, 01:14
Mam takie pytanie, czy ludziom mieszkającym w bloku 79 naprawdę nie przeszkadza dudniąca tam po CAŁYCH dniach muzyka TECHNO która na dłuższą metę jest nie do zniesienia czy osoba mieszkająca na parterze nie może kupić sobie słuchawek czy naprawdę musi słuchać tego hałasu cały blok
Obserwuj wątek
    • kr.opek Re: kobieta z 79 01.04.11, 10:47
      słyszy to nie tylko blok 79, sąsiednie również. Zimą był spokój, ale teraz będzie powtórka z ubiegłego roku z lata. Ciekawe tylko jak piesek znosi te hałasy?
      • ryjuszek Re: kobieta z 79 07.04.11, 12:24
        Ona jest naprawdę nienormalna było dwa dni spokoju i od dzisiaj znowu się zaczęło,podpowiedżcie proszę jak z nią walczyć bo Ona nie rozumie jak się do niej mówi normalnie
      • szymoneux Re: kobieta z 79 09.04.11, 02:12
        które-"BLOKI SĄSIEDNIE"???
    • prawdziwy-mobil Re: kobieta z 79 03.04.11, 01:31
      widocznie nie jak to jest w dzień to normalni ludzie są w pracy a po 22 jest spokój chyba ze to pieskom przeszkadza hahaha
      • necia27 Re: kobieta z 79 03.04.11, 12:07
        Rozumiem że kobiety które są w domu z dziećmi uważasz za nienormalne?
        U nas w bloku za to są śliczne pieski które cały dzień wyją i szczekają smile
        • rypioze Re: kobieta z 79 03.04.11, 21:38
          Nie tylko matki z małymi dziećmi ale np.lekarz po dyżurze czy ktoś inny pracujący w nocy.Spójż na godzinę wpisu,ten haha musiał już być mocno zmęczony.
          • prawdziwy-mobil Re: kobieta z 79 10.07.11, 00:13
            mocno zmęczony to ty jesteś przez życie rypioze haha po twoich wpisach na tym forum można wywnioskować że jesteś z PIS-U pewnie jeszcze chcesz zmieniać świat jak prezes ale zacznij zmianę od siebie dobra rada wszyscy na tym skorzystają
    • sweterekwserek Re: kobieta z 79 05.04.11, 08:41
      A no to faktycznie, też słyszałam parę razy muzykę z tamtego mieszkania, na szczęście tylko na klatce, w domu jakoś nie słyszałam tych hałasów. Ale tam nie tylko pani mieszka, może to nie ona tego słucha tylko ten pan ? smile
      • szymoneux Re: kobieta z 79 09.04.11, 01:59
        kobieta z 79 - tez mieszkam w bloku 79 i jakoś nie słyszę tej "niby głośnej muzyki,całymi dniami dniami",nadmieniam,że mieszkam na parterze. pozdro
      • szymoneux Re: kobieta z 79 09.04.11, 02:08
        "parę razy,słyszałam na klatce",i ramach tego postu "sobie,wzięłam i napisałam,że (parę razy słyszalam) ŚMIESZNE
    • adam.76 Re: kobieta z 79 23.04.11, 14:39
      no i czy to jest dla Pani, mieszkanko.pl jakiś problem, że odwiedzają ją koledzy (znajomi, nieznajomi, inni)?
      Wydaje się Pani, że kogoś to obchodzi? No może pozostałą dwójkę życzliwych sąsiadów.
      Czy miło by było Pani jak ktoś by tak komentował wszelkie wizyty w Pani mieszkaniu na forum publicznym podając Pani numer mieszkania i inne dane?
      Poza tym co by Pani sobie o takiej osobie pomyślała?
    • ryjuszek Re: kobieta z 79 25.04.11, 20:30
      Adam.76 każdy ma prawo wypowiedzieć się i napisać to co uzna za stosowne, także mieszkanka.pl. Mnie nie interesuje to z kim ta Pani się spotyka i czy opowiada bajki a jedynie to, że zakłóca spokój i ciszę. Wszyscy mieszkamy w budynkach wielorodzinnych i słuchanie muzyki mechanicznej także po 22 jest wyrazem braku przystosowania do mieszkania w bloku.
      Czy gdyby Pana sąsiad całymi dniami walił młotkiem nad głową (muzyka, której ta Pani słucha jest zbliżona do tych odgłosów) to tez by Pan był tak wyrozumiały? Myślę, że po tygodniu miałby Pan serdecznie dosyć. I nie chodzi tu o bezpodstawne atakowanie kogokolwiek.

Szanowna aniu-9999, moja małżonka nie udziela się na forum, to tak informacyjnie.

• adam.76 Re: kobieta z 79 26.04.11, 20:28
        Oczywiście na forach każdy ma prawo wyrażać własne opinie (trafne lub nie). Nie uważam, że słuchanie muzyki na cały regulator (zwłaszcza takiej, która nie jest w moim guście) nawet w dzień jest dopuszczalne, zwłaszcza codziennie. Może to zmęczyć każdego. Natomiast można pofatygować się do takiej osoby i grzecznie zwrócić uwagę, aby tą muzykę przyciszyć.
        Nie podoba mi się za to podawanie tak szczegółowych danych (numer bloku, mieszkania, nazwa osiedla oraz imię danej osoby). Poza tym, że podane zostały te dane p. Sylwia została oczerniona. Proszę mi uwierzyć, że gdybym zobaczył, że ktoś tak lekką ręką podaje moje dane osobowe, które z resztą są chronione przez polskie prawo to moja reakcja byłaby prosta. Zgłosiłbym ten fakt na policji, po czym udałbym się do prokuratury. Takie forum na szczęście posiada więcej informacji niż tylko nasze pseudo. Po tych danych można w prosty sposób dojść kto co pisze na takim forum. Oczywiście dane takie są ujawniane tylko policji na potrzeby dochodzenia. Charakter tego całego wątku zacieśnia na szczęście grono osób, które udzielają się w tym wątku do jednego osiedla a może i nawet bloku, więc długo dochodzenie by nie trwało.

Prawo zostało tu złamane ewidentnie.

ps. o poziomie niektórych wypowiedzi rozpisywał się nie będę.

Pozdrawiam
        Adam C.
        • ryjuszek Re: kobieta z 79 27.04.11, 16:53
          Adamie76 z Twoich wypowiedzi wnioskuję że masz pretensję do mnie że podałem jakieś dane osobowe,uwierz mi znam odrobinę nasze prawo i wiem że jest to nielegalne,więc ich nie ujawniam. Natomiast jeżeli chodzi o chodzenie, prośby a nawet po kilku już nieskutecznych razach groźby próbowałem wszystkich konwencjonalnych metod, na tę osobę po prostu nic i nikt nie ma wpływu. Jest to osoba która nie nabyła podstawowych zasad kultury oraz przystosowania do mieszkania w domu wielorodzinnym. Jej się wydaje że jest tutaj sama i że wszyscy ludzie kochają muzykę TECHNO.
          p.s Nie biorę odpowiedzialności za komentarze innych ludzi!
          • akks20004 Re: kobieta z 79 27.04.11, 22:11
            Witam. Prześledziłem dokładnie wątek i z pełną odpowiedzialnością stwierdzam, że Adam ma stuprocentową racje. Podane przez Ryjuszka dane w postaci nr bloku, kondygnacji i rasy psa, pozwolą mi w 100procentach zidentyfikować osobę. W którymś poście był też podany także nr mieszkania, więc nie ma żadnych złudzeń, podane zostały dane, które pozwalają na identyfikację osoby. Zgodnie z art. 6 ust. 1 ustawy o ochronie danych osobowych, za dane osobowe uważa się wszelkie informacje dotyczące zidentyfikowanej lub możliwej do zidentyfikowania osoby fizycznej. Jednocześnie ust. 2 precyzuje, że osobą możliwą do zidentyfikowania jest osoba, której tożsamość można określić bezpośrednio lub pośrednio, w szczególności przez powołanie się na numer identyfikacyjny albo jeden lub kilka specyficznych czynników określających jej cechy fizyczne, fizjologiczne, umysłowe, ekonomiczne, kulturowe lub społeczne.
            Tak więc więcej rozwagi, pozdrawiam.
            • ryjuszek Re: kobieta z 79 28.04.11, 07:51
              Proszę mi pokazać gdzie udostępniłem jakieś dane osobowe no może poza tymi z numerem bloku i piętrem. Zrobiłem to tylko po to bo myślałem że osoba o której mowa czyta czasami forum i coś z tym zrobi,ale okazało się że byłem w wielkim błędzie. Jaki byłem wielce zaskoczony gronem sympatyków osoby o której mowa to już swoisty fanklub. Tak więc zapraszam pod blok 79 w ładny słoneczny dzień gdy muzyczka sobie łupie i posiedźcie sobie tak przez cały dzień to wtedy pogadamy. Zapomniałem też że Polacy to taki naród który atakuje zawsze tego kogo nie trzeba.
              Lepiej pisać o srających pieskach!
    • andrzej5219 Re: kobieta z 79 03.05.11, 21:16
      Uprzejmie informuję, że na wniosek osób zainteresowanych złożony do administratora forum.gazeta.pl zostały usunięte posty pozwalające na identyfikację tych osób.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka