yoka40 03.06.10, 10:37 Poszukuję towarzyszki/towarzysza na wakacyjny wypad w terminie od 25 lipca do połowy sierpnia. Nie mam konkretnych planów wakacyjnych. Poszukuję kogoś z Wielkopolski. Ja 42 lata. Niepaląca. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krkr3891 Re: Wakacje 03.06.10, 18:28 Hej zawsze chciałam pojechac w te rejony, ale jeszcze do tej pory mi się nie udało, teraz nie mam z kim więc chętnie spróbuje czegoś nowego z Kimś nowym. Czy masz już jakiś konkretny plan czy wszystko do uslalenia i negocjacji. Napiszecz coś więcej, proszę?Pozdrawiam Odpowiedz Link
krkr3891 Re: Wakacje 03.06.10, 18:29 sorry pomyliłam się z tym wpisem:-) krkr3891 napisała: > Hej > zawsze chciałam pojechac w te rejony, ale jeszcze do tej pory mi się > nie udało, teraz nie mam z kim więc chętnie spróbuje czegoś nowego z > Kimś nowym. Czy masz już jakiś konkretny plan czy wszystko do > uslalenia i negocjacji. Napiszecz coś więcej, proszę?Pozdrawiam Odpowiedz Link
hubert445 Re: Wakacje 24.07.14, 20:08 Chciał byś wygrać wycieczkę do Barcelony ? Nic trudnego ! Wejdź na naszą stronę i weź udział w darmowym konkursie. Do wygrania wycieczka do Barcelony z opłaconym hotelem, przelotem w obie strony, atrakcjami i wiele więcej ! Wejdź na: [url=http://tnij.org/wycieczkadobracy]wycieczkadobracelony.pl[/url] i wygraj ! Odpowiedz Link
ne-lla Re: Wakacje 24.07.14, 22:36 witaj. Poszukuję towarzyszki na wyjazd z BP w sierpniu. Ja K40+. Moja propozycja poniżej: www.rainbowtours.pl/bulgaria-grecja-turcja-srodziemnomorskie-delikatesy/zakwaterowanie-bug?liczbaDoroslych=2&liczbaDzieci=0&liczbaPokoi=1&czyCenaZaWszystkich=&miasta=Warszawa#2014-08-01 Odpowiedz Link