Dodaj do ulubionych

Egipt październik, ew. listopad

12.10.10, 20:12
Mam 23 lata i szukam współtowarzyszki podróży do Egiptu - wyjazd na tydzień, ALL, do 2000zł (jeżeli będzie taniej to fajnie ale nie chcę wyjazdu do byle jakiego hotelu na pustkowiu). Termin musi się zawierać w przedziale 18-30 październik, ewentualnie 3-13 listopad. Generalnie chodzi o odpoczynek, leniwe dni na plaży ale chętnie zobaczę piramidy a wieczorami spędzę miło czas na mieście (ale bez przesady z imprezowaniem). Uczciwie uprzedzam że czekam jeszcze do piątku na decyzję koleżanki, która się mocno waha. Na razie chce zrobić rozeznanie czy wogóle ewentualnie ktoś byłby chętny zamiast niej:).
Pozdrawiam, Daga
Obserwuj wątek
    • filmic Re: Egipt październik, ew. listopad 15.10.10, 08:35
      tak, 20-27 pazdziernik, Egipt - Sharm :)

ale... mam na imie Michał ;)
      • annmagmar Re: Egipt październik, ew. listopad 15.10.10, 17:32
        lecimy w listopadzie do Hurghady. Jest nas mała grupka :)
        Jeśli Twoja Koleżanka by się zdecydowała, to może ( chociaż na miejscu ) dołączycie do nas? Im więcej osób tym lepiej. Jesteśmy wszystkie w Twoim przedziale wiekowym ( plus / minus parę lat ). I nasz koszt pobytu też mieści się w Twoim przedziale ( 2100 zł - bez wycieczek na miejscu).
        Jeśli byłabyś zainteresowana, napisz na gazetowego maila: annmagmar@gazeta.pl
    • takazwyklaja Re: Egipt październik, ew. listopad 19.10.10, 10:17
      Uaktualniam: chciałabym wyjechać 2.11 powrót 9.11 do SSH, najlepiej z Warszawy.
      Pozdrawiam
      • eda.dyta Re: Egipt październik, ew. listopad 20.10.10, 22:39
        hey, a już masz upatrzony jakieś konkretne biuro podróży?
        • strobli Re: Egipt październik, ew. listopad 24.10.10, 10:59
          Hej dziewczyny, czy któraś wybiera się do Hurgady w okresie 5 -11 listopad? Szukam koleżanki, by nie dopłacać za singla, pozdrawiam!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka