Dodaj do ulubionych

Majorka, początek czerwca

21.04.11, 09:49
Szukam koleżanki/koleżanek na tygodniowy lub 2-tygodniowy wypad na Majorkę. Jestem sympatyczną singielką, 35 lat. Interesuje mnie wylot z Katowic. Jeśli tak jak ja nie masz z kim jechać na wakacje i nie chcesz dopłacać do „jedynki” to pisz :)
Obserwuj wątek
    • polaa33 Re: Majorka, początek czerwca 21.04.11, 09:59
      Hej. Czy tylko Majorka Cie interesuje czy tez może być jakiś inny kierunek?
      • lukrecja_35 Re: Majorka, początek czerwca 21.04.11, 10:28
        Najbardziej interesuje mnie Majorka, ale jeśli nie będzie chętnej koleżanki na ten kierunek, to pewnie rozważę inny :)
        • polaa33 Re: Majorka, początek czerwca 21.04.11, 10:45
          Jak nie znajdziesz, to sie odezwij do mnie, mnie interesuje Egipt, tez szukam, aby nie doplacac do jedynki ale z miernym skutkiem. Aha, tez w podobnym wieku i tez pasuje mi wylot Katowice. Pozdr.
    • tyn-a77 Re: Majorka, początek czerwca 21.04.11, 16:54
      ja rozniez szukam kogos na wyjazd , moze byc od 1czerwaca i kierunek tez mnie interesuje , masz jakas oferte na oku? jestem z poznania 34l.
      • lukrecja_35 Re: Majorka, początek czerwca 21.04.11, 22:35
        Mam na oku dwa hotele 3*** z wyżywieniem HB (śniadania, obiadokolacje). Jeden w miejscowości El Arenal a drugi w Can Pastilla. Wybrałam ten region także ze względu na bliskość stolicy Majorki - Palmy, którą chcę również zobaczyć. Chciałabym wybrać się także na wycieczkę fakultatywną, może na dwie, zależy czy pobyt byłby jednotygodniowy czy dwu. Ceny w tych hotelach na dzień dzisiejszy to ok 1600 zł na tydzień/2300 zł dwa tygodnie. Ceny nie są olbrzymie bo standard hoteli nie jest ekskluzywny. Ja nie chcę drogiego hotelu bo nie zamierzam w nim siedzieć, ma być czysto i dobre w miarę jedzenie, może być skromnie, standardowo urządzony. Zależy mi za to na pięknych widokach :) chcę trochę poplażować, trochę pozwiedzać, ogólnie super spędzić czas :)
        • tyn-a77 Re: Majorka, początek czerwca 22.04.11, 18:47
          a cos dokładniej z jakiego biura? i od kiedy wyjazd?
          • lukrecja_35 Re: Majorka, początek czerwca 22.04.11, 21:09
            Pierwszy hotel ma w swojej ofercie Ecco Holiday i Rainbow Tours www.rainbowtours.pl/hiszpania-majorka-wczasy/ipanema-park#2011-05-01 termin od 29 maja. Albo drugi hotel np. www.eccoholiday.com/?page=3&offer_id=1074&term_id=451038 od 04 czerwca.
            • tyn-a77 Re: Majorka, początek czerwca 24.04.11, 20:36
              chciałabym jechac na 2 tyg bardziej hotel z ecco , mozna wynajc autko i pozwiedzac a pozniej lezakowac, chyba ze lezakowanie tobie nie odpowiada?
              • lukrecja_35 Re: Majorka, początek czerwca 25.04.11, 11:10
                Leżakowanie mi też odpowiada :)
                • tyn-a77 Re: Majorka, początek czerwca 25.04.11, 23:29
                  no to super, a ktory hotel tobie bradziej odpowiada? , mozna tez wziąsc "all' nie trzeba sie o nic martwic . Moj mail j_justyna@wp.pl- odpisz:)
        • dinka444 Re: Majorka, początek czerwca 23.04.11, 11:05
          jeśli chcesz zwiedzić Palmę, to właściwie każde miejsce na wyspie będzie dobre. wyspa jest stosunkowo niewielka. ja byłam tam rok i dwa lata temu. z tego co pamiętam, co podróż samochodem z odległej alcudii do palmy zajęła mi ok. godzinę (zasuwałam 180/h wynajętym smartem żeby zdążyć na kolację;). Baardzo polecam wynajęcie samochodu (choćby najmniejszego, na 2-3 dni). Ktoś, kto przez tydzień siedział np w typowo turystycznej,średnio atrakcyjnej Paguerze, nie wie, ile stracił i co to jest majorka!
          Wynajęcie auta nie jest strasznie drogie, zwł jak się złoży parę osób (sprawdź sobie w necie). A wrażenia niesamowite. Jeździsz sobie od jednej uroczej zatoczki do drugiej, kąpiesz sie, cykasz fotki, wsiadasz i jedziesz dalej.., wiejskie drogi otoczone drzewami oliwnymi. Żadna wycieczka fakultatywna Ci tego nie da;) Poza tym, do Palmy możesz dojechać autobusem i sama sobie pozwiedzać. W sumie co kto woli, ja lubię niezależność.
          • lukrecja_35 Re: Majorka, początek czerwca 23.04.11, 16:51
            Właśnie czytałam w necie, że super sprawą jest wynajęcie samochodu na Majorce. Mam to na uwadze, właśnie ze względu na te piękne miejsca, do których mogłabym dojechać samochodem. Też jestem wielbicielką pięknych widoków :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka