Gość: asiuk IP: *.range86-135.btcentralplus.com 21.07.08, 10:40 phi... sam se zobie wifi z neostrady na co mi jakies patalachy z tpsy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: japa Mobilny Orange to calkowita porażka! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.08, 11:44 Nawet w centrum miasta chocby strona gazety czy onetu otwiera sie poł godziny! Tak zwane Orange Free oznacza, ze mozesz wlaczyc komputer i byc.... freee przez kilka godzin bo na ekranie i tak sie nic nie pojawi. Przepustowosc i szybkosc - zero! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Maxs Plus ma racje IP: *.vlan127.corcoran.lubman.net.pl 21.07.08, 11:46 ze nie inwestuje w hotspoty, bo cos mi sie wydaje ze malo kto z tego korzysta... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KR$ Re: Neostrada nie tylko stacjonarna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.08, 13:47 Ja bym sobie marzyl by neostrada dzialala mi chociaz w domu a hotspoty w knajpach tak by moj iPhone byl mobilniejszy (co prawda za EDGE placi i tak firma ale WLAN to wyzsza predkosc). Odpowiedz Link Zgłoś