Dodaj do ulubionych

Zakopane 19-26/06

22.05.11, 17:14
W dniach 19-26/06 będę w Zakopanem. Szukam singielki chętnej na wspólne wyjście na szlak (trasy całodzienne, ale nie w najwyższych partiach). Jeśli jest ktoś zainteresowany, to proszę o kontakt na forum lub na gg 6785860.

Ja: dziewczyna 29 lat :)
Obserwuj wątek
    • laupinka Re: Zakopane 19-26/06 01.06.11, 13:22
      Hej!
      Jestem zainteresowana właśnie takim wyjazdem i nawet termin mi odpowiada. Jestem z Wawy i mam 26 lat. Napisz proszę coś więcej, mail laupinka@gmail.com

Pozdrawiam
    • tatromaniaczka Re: Zakopane 19-26/06 05.06.11, 20:50
      Chętnie do Was dołączę, ale dopiero od 23.06, można?
      • singielkawgorach Re: Zakopane 19-26/06 06.06.11, 17:47
        Pewnie, że można. :) Mnie się o wyjazd o jeden dzień przyspieszył, więc w Zakopanem będę 18-25/06, ale jakby była dobra pogoda to mogłabym zostać do 26/06. Odezwij się na gg lub podaj maila, to się dogadamy. :)
        • singielkawgorach Re: Zakopane 19-26/06 06.06.11, 22:07
          Na wszelki wypadek podaję mojego maila, żeby było szybciej - mbmagbia@gmail.com
    • chi22 Re: Zakopane 19-26/06 13.06.11, 22:31
      Witam, Ja niestety jestem facetem ( a nie tą , której poszukujesz ), ale będę w Zakopcu od 22 do 3 VII i jeżeli by Cię interesowała Orla Perć lub Rysy to służe przewodnictwem , mam pewne doświadczenie w poruszaniu się tymi szlakami ( od ponad 20 lat prawie co roku tam bywam ). Możesz spróbować ,co Ci szkodzi , zawsze możesz się wycofać. Jeżeli Cię moja propozycja zainteresuje to podam mój prv adres mailowy. POzdrwiam W
      • singielkawgorach Re: Zakopane 19-26/06 15.06.11, 08:51
        Obawiam się, że nie skorzystam. Póki co Orla Perć nie jest w kręgu moich zainteresowań. :)
      • lord_viadro no może w tym szkopuł szacowny Chi22, że 18.06.11, 15:49
        uważasz, że NIESTETY, jesteś facetem ;) czyżbyś chciał to zmienić jakoś radykalnie?;) a może było lepiej od drugiej strony i Gubałówkę Paniom zaproponować?
        Ciężka sprawa z tymi "forumami" choć sam raz kiedyś byłem w Grecji tak , to w Tatry z Wrocka jeszcze żadnej ekipy nie udało mi się sklecić. jednym górskim słowem : Bryndza !
        Zastanawiałem się też nad sprytnym planem by wjechać kolejką na Kasprowy a potem, przez Świnice na Orlą, ale jak byłem to kolejka do kolejki przekraczała rozmiary przyzwoitości wszelkiej !!
        • chi22 Re: no może w tym szkopuł szacowny Chi22, że 26.06.11, 22:53
          Chciałem zauważyć , że zakładająca ten wątek poszukuje(Ła) singielki i dlatego podkreśliłem wyraźnie, że jestem facetem i tylko w tym kontekście ( bez żadnych dodatkowych podtekstów ). Jestem w Zakopcu wczoraj próbowałem wejść na Rysy, ale się skończyło na Czarnym Stawie, Z uwagi na pogodę odpuściłem sobie wejście- poprzedniego dnia spadł śnieg a wczoraj padało i nie było sensu iść dalej. Przy śniegu Orla Perć też , przynajmniej dla mnie, odpada , po prostu lubię chodzić po górach , ale przy zachowaniu bezpieczeństwa co przy śniegu jest trudne

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka