meg-an44 10.12.13, 10:46 Witam, może ktos poradzi mi czego unikac, czy kolej jest bezpieczna,moze jakies tanie hostele polecacie.. kobieta bladynka...eso es lo de menos.. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
morzaioceany Re: samotnie po Maroku 11.12.13, 09:42 Witaj! Byłem kilkakrotnie w Maroko. Podróżowałem od Tanderu do Marakeszu. Korzystałem z pociągów i autobusów. Uważam że jest bardzo bezpiecznie. Hotele są tanie lub bardzo tanie, szczególnie te w stylu arabskim ( polecam, może nie są komfortowe, ale przeurocze). Maroko to bardzo tolerancyjny kraj. Chetnie udostępnię Ci zdjęcia i wiele praktycznych wskazówek. Pisz na pryw. morzaioceany@gazeta.pl Odpowiedz Link
leoleo samotne białe panienki 11.12.13, 11:28 szukające habibich - ten sam język co w egipcie i w tunezji - są liczne, dla nich są knajpy z alko, na miasto 50 tys jest zwykle jedna, miejsca kontaktowe w necie; biała nie życząca sobie kontaktu dlugie spodnie, długie rękawy - nad morzem można po europejsku - brak reakcji na spojrzenia i slowne zaczepki mlodziaków chcących coś zahaczyć, często zjeść, popatrz jak to robią samotne miejscowe Odpowiedz Link